Sovdags!

Nu ska jag gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen ska jag gå och lägga mig. Eller ska nog kolla på ett avsnitt av skins eller riverside först, sen sova. Har ju sovmorgon imorgon, börjar 9.20 så behöver inte sova ännu. Och eftersom jag börjar så sent så kommer jag nog hinna med ett inlägg innan skolan, bra va?!:)
Men men ni får ha det bra♥

Godnatt


Hjälp!


Alltså ni måste hjälpa mig med en sak. Ska jag fortsätta va blondin eller ska jag bli brunett igen? Jag vill bli typ svarthårig (men inte emosvart liksom;)), men samtidigt så vill jag inte sluta vara blondin. För jag har säkert slösat 1000spänn på mitt hår.. Så det skulle vara skitsnällt om ni kunde komma med tips eller så:D

Så dagens fråga typ: Blondin eller brunett?

Be mine

Hej igen!:)
Sitter just nu och äter kokosbollar och kollar tv. Ska nog snart duscha och ha på en ansiktsmask och sånt. Mitt ansikte är helt kaiko just nu, antar att jag har en såndär vecka då man känner sig ful exakt hela tiden. Har lust att gå runt i mjukisbyxor och en stoooor tröja, för inget annat ser bra ut på. Ush vill att den här veckan ska vara slut.. Men jag antar att man inte kan vara snygg jämt haha;)
Annars då? Jag längtar jävligt mycket till höstlovet haha. Typ tio veckor dit men ah:)
Imorgon börjar förresten hösten på riktigt, 1a september ju. Känns ganska skönt, då kan man snart använda vinterjackor haha! Aja nu ska jag äta en macka sen duscha, hörs senare♥

Kram


det går bra nu, kompis det går bra nu...not

Hahaha fin rubrik verkligen! Men skit samma. Kom hem för ungefär en timme sen. Skolan idag var ganska ovärd, hade typ två lektioner sen var det nån politikdebatt. Verkligen jätteroligt, njöt varje minut. Eller inte, politik är nog det tråkigaste jag vet. För ingen har någonsin samma åsikter som mig buhuhuhh:(

Ska snart äta en sallad som mamma köpte till mig. Är inte så jättehungrig, men har inte ätit på hela dagen så måste äta något. Tror jag börjar bli sjuk dessutom. Har värsta huvudvärken så ska väl knarka alvedon hela kvällen;)
Har inga läxor som måste göras idag så det är nice. Men imorgon slutar jag halv fyra tror jag, inte kul:(

Förresten sorry för så dålig uppdatering imorgon, men är värsta känslomässig just nu. Så när jag fick reda på att Linus skulle förflyttas så blev jag på jävligt dåligt humör. HAHA ganska skämmigt egentligen men men;)

Nu ska jag äta, men uppdaterar lite senare. Ni får ha det bra!:)

Kram

Verkligen seriös bild!:D

:( :( :( :(

NEJ! Linus Hallenius kommer inte fortsätta spela i hammarby när säsongen är slut.. Fitta också. Alltså jag är på riktigt rejält jävla ledsen just nu:( När superettan är klar för i år så kommer Hallenius förflyttas till italienska Genoa CFC. Fan va sorgligt. Känner inte för att blogga just nu hahhaha jag låter jättefjantig just nu, jag vet.
Men nej jag är på dåligt humör nu.. Hörs när jag är gladare!



Forza Bajen!

Hejhej:D
Kom nyss hem ifrån stan, har varit i stan sen jag slutade skolan så har inte kunnat uppdatera förrän nu. Så förlåt för lite dålig uppdatering idag. Sitter just nu och kollar på fotboll, Hammarby-Jönköping södra. Ställningen är 0-1 och det är ungefär i 70e minuten. Hoppas att det slutar oavgjort iaf:)
Aja nu ska jag fortsätta kolla på matchen, ha det bra♥

Kram

Godnatt!

Nu ska jag snart gå och tvätta bort sminket och sen kolla på någon film. Vet dock inte vilket ännu men jag hittar väl någon. Börjar halv nio imorgon så jag behöver inte gå upp förrän klockan 7, värsta sovmorgonen ju;)
Har förresten bara två lektioner så slutar vid tolv, ska nog gå och sola efter skolan tror jag.
Men vi hörs imorgon:)

Godnatt

Hahah först såg jag skitbitchig ut på bilden, men sen när jag redigerade den så ser det ut som jag har värsta ledsna puppyeyesen. Antar att mitt inre kom fram på bilden;) Nej jag skojja..

Dagens låt

HighWon- Från hjärtat:

Dagens outfit typ


Byxor-KSSS
Linne-Gina Tricot
Tröja-Tommy Hilfiger
Kofta-Emilio

ingen rubrik

Hej igen!:)
Håller på och fixar mig just nu, ska snart iväg till ica och köpa mat. Är sugen på sallad och eftersom mamma är sjuk så får jag nog en. För hon orkar nog inte laga mat. Sitter och pumpar Jason Derulo på högsta volym medans jag sminkar mig. Brukar normalt inte fixa mig bara för att gå till ica men jag ser ut som ett lik så jag måste haha;)
Och man vet ju aldrig vem man kan träffa på ica eller hur?

Aja nu ska jag fortsätta fixa mig, ha det bra♥

Kram

29 augusti

Godmorgon:) Sitter just nu och äter frukost. Ska snart börja med historialäxan:( Ser inte fram emot det.. Hatar skolan verkligen. Och jag orkar faktiskt inte bry mig om afrikabarn som inte ens får möjlighet att gå i skolan. Jag kan inte relatera till det liksom. Självklart är jag tacksam som fan över att jag bor i Sverige men men..
Idag händer nog inget mer än plugg. Ska kanske iväg och springa spåret, känner att jag måte börja träna igen. Har inte tränat ett dugg sen jag slutade dansa för två år sen.
Men vet inte om jag orkar, känns väldigt jobbigt haha;)
Iaf så ska jag börja plugga nu hörs senare:)

Kram

Gammal överredigerad bild, men har inga nya:)

143

Hittade en ny låt idag av Cody Simpson. Har ingen aning om vem kisen är men söt som socker är han;) Hahah nej inte direkt, eller jo kanske. Iaf så brukar jag inte lyssna på sån här musik, lite Justin Bieber-feeling över det. Men den är faktiskt bra. Tror att det är Flo-Rida som gör så att det inte blir så gay liksom;) Aja här får ni låt+video:)


Lär känna mig lite bättre

Var inne på lite olika random bloggar idag och hittade den här listan. Så jag tänkte att det kunde vara ett bra tidsfördriv, för just nu har jag jävligt tråkigt haha!

Har du druckit tills du spytt?
Yess gör helst inte om det;)
Sårat någon? ja några gånger sådär hehu
Förlorat en vän? Ah fast ingen betydelsefull direkt
Träffat nya människor? haha ja
Kysst en främling? japp
Tagit droger? hmm ja..
Haft en sommarflört? nja bara lite halvt
Gråtit? såklart
Skrattat tills du kissat på dig? Nej ush haha
Tältat? mm men var ett tag sen
Varit vaken en hel natt? typ varje gång jag festar;)
Solat? japp
Badat? jadå
Haft ett förhållande?
Gjort dig riktigt illa? nej aldrig *stolt*:D
Gjort några percingar/tatueringar? Ah några stycken
Läst en bok? ja
Skickat fel sms med flit? haha nej men har tänkt tanken men fegat ur
Suttit vid datan en hel natt? nästan
Näckat? haha nej
Solat naken? när jag var mini kanske
Fått utegångsförbud? aldrig:D
Sagt "jag älskar dig" och menat det? ja
Sagt "jag älskar dig" och inte menat det? ja haha
Varit i slagsmål? nej
Pussat någon utav samma kön? jadå
Sjungit högt på ett berg? nä inte på ett berg haha
Kysst någon i regnet? nej tror inte det
Kysst någon du inte borde? hehehe ja
Tappat rösten? ja typ
Varit på festival? ah
Gått upp i vikt? de klart
Gått ner i vikt? ja
Brännt dig? japp
Fått en ful bränna av tex kläder/smycken? haha ja
Varit utomlands? såklart
Gjort ett bra köp? absolut
Tagit upp kontakten med en gammal vän? nja typ
Haft skadeglädje? hahaha alltid;)
Sovit under bar himmel? tror det
Har du svarat ärligt på alla frågor? yes:)

Äntligen klar med pluggandet!

Hej igen!
Nu är jag klar med geografin:D Eller nästan i alla fall struntade i sista uppgiften för det fanns ingen som helst fakta om det. Så nu får jag säkert ig för läraren är en riktig bitterfitta haha!
Har nyss smort in mig med lotion så nu känner jag mig fräsch igen;) Ska snart kolla på Bee Movie, orkade aldrig göra det igår haha.
Ska förhoppningsvis äta snart också, är lite hungrig även fast jag åt nyss. Men jag är typ hungrig jämt så;)
Händer nog inget speciellt idag, ska göra klart No-läxan tror jag. Alltså jag låter som värsta g33ken, som pluggar varje helg. Men så är det faktiskt inte:D
Jaja nu ska jag fortsätta kolla på film hörs senare!:)

Kram

Morning!

Vaknade för typ en kvart sen.. Är egentligen fortfarande trött men kan inte sova bort hela dagen eftersom jag måste plugga:( Tänkte snart gå och duscha sen äta lite frukost. Och gissa vad jag ska göra efter de! Jo plugga:D
Så jävla roligt asså! Nej men egentligen är det mitt egna fel att jag inte har skött skolan, men jag är fortfarande bitter över det haha;)
Ska försöka uppdatera bra idag men vi får se. Ni får iaf ha det bra:)

Kram

Friday I'm in love

Idag när jag låg och pressade i solariumet så spelades den här låten och jag blev kär!;) Haha nej har faktiskt hört den förut men glömt bort den. Och den passar ju lite in idag, även fast jag inte är kär:( Eller det kanske jag är?
Har faktiskt ingen aning. Men har en speciell guy i tankarna jämt hihi;)
Nu ska jag kolla på Bee Movie och sen sova tror jag. Är inte riktigt klar med pluggandet men ska fortsätta imorgon, tyvärr. Längtar inte..
Men ni får ha det bra♥

Och förresten så hade jag besöksrekord idag, hoppas ni stannar kvar!

Kram



The Cure- Friday I'm in love:

Nu blire kräftor!

Äntligen ska jag få äta! Har typ inte ätit sen ett idag så svälter nästan ihjäl. Som sagt så blir det kräftor idag, har inte ätit det få flera år så kommer inte ihåg hur man gör men men;) Det går förhoppningsvis bra.
Sen efter maten ska jag fortsätta plugga yay!:D Känner på mig att den här helgen kommer bli grym.. Eller inte;)
Men ni får ha de bra så hörs vi senare:)

Kram

Geografi<3

Hej igen! Sitter just nu och pluggar geografi. Alltså det måste verkligen vara det tråkigaste ämnet någonsin? Liksom varför ska jag behöva veta vad olika jordtyper heter?! Jag fattar bara inte. Och ifall jag inte lämnar in två uppgifter idag, så får jag ig i hela kursen och då måste jag göra om hela kursen. Nej fan va tråkigt..
Ska nog inte åka på fest idag, har bara hunnit med halva första uppgiften så  har helt enkelt inte tid. Fast det gör inte sådär jättemycket. Tycker nästan det är tråkigt att festa, jag gör det alldeles för ofta haha!
Nu ska jag återgå till pluggandet behövde bara skriva ut min ilska på bloggen haha;) Hörs senare!

Kram

Helg!

Hej:)
Kom hem nyss, slutade som sagt vid tolv så efter skolan gick jag och solade. Är inte direkt brun men brunare i alla fall;) Ska snart dra till ica och möta mamma och handla mat. Ska äta kräftor idag mums haha;)
Ikväll drar jag kanske iväg på fest, fast jag ska sova hemma. Har jättemycket läxor som jag måste göra. Och detta år ska jag sköta. Har aldrig varit jätteduktig i skolan, skolkar ganska ofta och koncentrerar mig inte på lektionerna. Men nu måste jag ändra mig. Annars kommer jag inte få ett bra jobb i framtiden.
Jaja nu måste jag dra, ha det bra♥

Kram

Snygg tjej på NOn♥

Nu ska jag sova!

Haha det är nästan för tidigt för att sova nu, men jag ska upp sex imorgon så måste lägga mig nu. Dock så ska jag läsa no-läxan innan jag ska sova. Känns ju väldigt lockande;) Måste läsa 25 sidor typ till imorgon och jag ska helst komma ihåg det jag har läst. Tror inte jag kommer klara det haha.
Uppdateringen imorgon kommer nog vara sådär. Jag kanske slutar tidigt men så fort jag kommer hem så ska jag nog sova. Alltså seriöst det finns inget bättre än att sova eller hur?:D
Men jag ska iaf försöka lägga upp tre inlägg. Fast nu måste jag verkligen sova. Vi hörs senare:)

Godnatt

PLUUUGG

Sitter just nu och kollar på Christine men måste snart börja plugga. Kom hem för typ en halvtimme sen, slutade skolan vid fyra. Jobbigt värre..:( Men imorgon slutar jag tolv så det är nice;) Köpte en kalender och block innan jag drog hem också. Har gått i skolan en vecka typ men har nästan inga skolsaker haha. Alltså block och penna och sånt. Men nu äre fixat!;)
Imorgon händer nog inte så mycket, måste plugga igen.. Har redan fått två läxor. Jag hatar verkligen Rudbeck ibland! Kanske åker jag iväg på en fest senare på kvällen, men tror inte det.
Jaja ska fortsätta kolla på tv nu. Hörs senare!:)

Kram

Legend

Hittade en ny Ken Ring låt idag när jag va inne på youtube. Eller den är typ ett år gammal men jag har inte hört den förr. Kommer ihåg att jag tyckte att Kelian var så jävla söt när "hans" låt kom ut, men alltså Knaster är fan skitsöt:D Alltså jag vill att mina barn ska vara sådär söta. Om dom inte är det adopterar jag bort dom fan! Haha nej skoja, men nu måste jag verkligen sova. Men tänkte lägga upp låten som jag lyssnade på och även videon, så ni får se vilken gullig unge Legend Knaster är:)

Godnatt

Ken Ring- Legend:


Filmdags!

Hej igen! Har inte uppdaterat så jättebra idag, men jag glömmer jämt bort bloggen nu när skolan har börjat. Och idag hade jag värsta samtalet med min bror i typ tre timmar. Vi brukar nästan aldrig snacka själva, alltså utan mamma eller pappa eller så. Vi är ganska så olika. Han är gnagare och jag är ju bajare så vi passar inte så bra ihop haha;) Nej men det var faktiskt kul haha.
Han är inte en sån trogen Aik:are så jag kan snacka skit om solnatattarna hur mycket jag vill, som tur är:D Men om han säger något dumt om Hammarby då smäller det;) Nej jag bara skämta.
Men men ska lägga mig i sängen nu och kolla på Upp! Bästa filmen ju:)

Lägger nog upp ett till inlägg innan jag sover men om jag inte orkar så hörs vi senare:D

Kram

Hemma igen

Hejhej!
Kom hem för någon timme sen men har inte orkat uppdatera hehe. Skoldagen var seg som vanligt, men vi fick sluta 45 minuter tidigare iaf så det var nice! Gick förbi Spicy hot på vägen hem och köpte med mig mat, typ asgoooott!;) Haha jag skriver jämt så fult men aja.
Måste plugga lite idag också men orkar inte.. Alltså jag har verkligen ingen energi längre. Har bara gått i skolan två dagar och är redan skoltrött, inte bra:(

Nu ska jag kolla lite på tv och kanske en film efter det. Måste sova tidigt idag igen, tror jag börjar 8 imorgon också. Fan vad jag hatar det nya schemat! Jaja ni får ha det bra:D

Kram

Ett år gammal bild, saknar mitt bruna hår lite:(

Godmorgon!

halloj!(hahaha ful)
Sitter just nu och plattar håret samtidigt som jag kollar på vakna med the voice. Idag är jag ganska pigg, men när jag kommer till skolan så kommer jag gäspa hela tiden haha!
Idag går jag från 8 till halv 4 så kommer inte uppdatera förrän jag kommer hem vid typ 4.
Fast när jag kommer hem så måste jag göra läxor, så kanske inte uppdaterar förrän vid 6 i värsta fall. Jaja nu ska jag fortsätta fixa mig. Ha det bra!♥

Kram

sovdags..

Hej igen..
Orkar inte lägga upp bild på dagens outfit, är alldeles för trött. Borde egentligen sova nu men jag måste blåsa håret, annars kommer det bli knas imorgon. Tror dock inte att det blev någon större skillnad på håret, men kan iaf lägga upp före och efterbilder på det. Men det gör jag också imorgon.
Som sagt så ska jag blåsa håret och sen sova, eller i alla fall försöka. Ska gå upp 6 imorgon! Kommer nog avlida på riktigt. Nej men ha det bra:)

Godnatt

Dags att bleka håret!

Nu ska jag säga åt mamma att bleka mitt hår. Det är lite för orange i topparna så ska försöka få bort den orangea färgen nu. Har låtit håret vila i nästan två månader, så förhoppningsvis trillar det inte av haha;)
Lägger upp bild på håret så fort det blir torrt, fast det kan ta några timmar.. Men men tänkte lägga upp en dagens outfit snart, så kika in här lite senare:)

Kram

Slänger upp en halvtattig cambild så länge. Helt osminkad idag, eller jag har kvar gårdagens mascara.
Men det räknas inte eller?:)

Hej!

Hejhej!
Idag var det som sagt första skoldagen, dock gick jag hem efter lunch för jag höll på att somna på historian. Så gick hem och sov istället för typ svenska haha. Men det var skönt iaf;) Fast imorgon ska jag gå hela dagen, även fast vi börjar 8 och slutar halv 4 tror jag. Jobbigt värre alltså.. Fattar inte hur dom som gör scheman tänker!
Men men tänkte bara uppdatera bloggen lite snabbt, ska snart äta så hinner inte skriva så mycket.

Förresten så tror jag att uppdateringen kommer vara ganska dålig den här veckan, eftersom skolan nyss har börjat och jag måste komma in i rutinerna. Så fokus kommer inte direkt ligga på bloggen heller. Dessutom är det inte så kul att blogga när man ser att man har läsare men ingen kommenterar..
Aja ni får ha det så bra iaf♥

Kram

Orkar inteee

Jag är vaken! Är faktiskt ganska stolt över mig själv haha. Går i skolan från 8-16 idag. Kul första skoldag, igår hade vi ju typ upprop så det var ju inte någon riktig skoldag liksom. Det värsta med idag är att första lektionen är naturkunskap. Alltså nej, fy fan..
Iaf ska fortsätta fixa mig nu, har bara hunnit platta håret och jag ska gå om en halvtimme. Stress!! Hörs senare under dagen.

Kram

Vinst!

Precis som jag trodde så vann Hammarby matchen. Dock kunde det slutat oavgjort för Öster fick tillbaka krafterna i slutminuten. Men matchen slutade turligt nog 4-3. Så nu är det inte långt kvar till kvalplats:D Fast dom resterande matcherna är ganska enkla. Inte topnotch-lag liksom haha;) Nej men den enda matchen jag är typ orolig över är semifinalen i svenska cupen mot Kalmar FF. Men den matchen spelas 28 oktober, så onödigt att börja oroa sig typ två månader innan haha.


Hammarby-Öster

Hej!
Sitter just nu och kollar på matchen mellan bajen-öster. Hammarby leder just nu med 4-2 och det är ungefär en halvtimme kvar av andra halvlek. Så den här matchen vinner dom, helt klart. Och när dom väl vinner så kommer dom upp på en delad fjärdeplats igen. Inte många matcher kvar nu och om vi vill tillbaka till allsvenskan så måste vi vinna varenda match..
Aja idag vare första dagen i skolan. Inget direkt viktigt som hände, fick scheman och lite sånt. Börjar åtta typ varje dag:( Förstår inte hur jag ska orka! Klarar ju knappt av att gå upp 11...Jag måste verkligen börja vända tillbaka dygnet. Somnar typ kl tre på natten och vaknar ett på eftermiddagen. Inte bra:(
Men men ska fortsätta kolla på matchen, ni får ha det så bra♥

Kram

Gammal bild, men orkar inte ta nya haha!

ny vecka

Aha måndag idag och jag är vaken! Börjar ju skolan idag *suck*. Tur att jag börjar två så jag hinner fixa mig och se ut som en människa. Men jag vet inte hur det ska bli resten av veckan. Börjar typ åtta varje dag. Jag får väl dygna varje dag eller nått..? Får se helt enkelt.
Nu ska jag i alla fall in och duscha och sen börja fixa mig. Hörs lite senare♥

Kram

det är över nu..

Usch imorgon börjar skolan igen..Och jag orkar verkligen inte. Har inte sovit nånting i helgen för jag var ganska borta hela tiden, så kommer typ sitta och gäspa i skola imorgon. Tur att jag börjar två, skulle seriöst dö om jag gick upp tidigare än elva haha. Aja jag ska typ sova nu, mår skit.

Kram

Jag och Fanny sommaren 08 tror jag. Gamla bilder is the shit asså!

Nu drar jag!

Nu ska jag snart gå till bussen och åka hem till Fanny. Uppdateringen kommer inte alls vara bra under den här helgen. Men det är faktiskt sista helgen innan skolan börjar så jag struntar lite i bloggen idag och imorgon. För nu äre all-in som gäller;) Hinner inte lägga upp någon dagens outfit, men jag har ändå bara myskläder på mig just nu så. Slänger kanske upp en kvällens outfit om jag hinner. Men vi brukar jämt bli jättestressade så kanske inte hinner. Men ni får ha en superbra helg, det tänker iaf jag ha;) Ha det bra!♥

Kram

Dagens facelook! Haha nej jag är helt ofixad just nu, ska ha kepsen och solbrillorna på mig så ingen känner igen mig haha.

Bildbomb!

Förra lördagen var jag med lite folk vid slottet och typ chillkrökade. Dock slutade kvällen liten dåligt, vi var upp på en byggställning och jag rev upp halva låret. Haha myyyysigt. Nej men jag tänkte lägga upp lite bilder därifrån i alla fall. Kommer inte lägga upp alla för vissa är verkligen hemska men aja.








Fredag!

Hejhej vaknade för en halvtimme sen. Är ganska stolt över mig själv;) Ska snart äta lite frukost sen gå in och duscha. Har typ tusen saker jag måste göra idag innan jag ska iväg. Fast det viktigaste är att jag gör klart geografiuppgiften. Den ska in senast på måndag och om jag inte gör den får jag ig i geografi A:( Inte bra..
Aja i helgen kommer nog inte uppdateringen vara så hög, men jag ska försöka göra minst två inlägg i alla fall. Bra va?!:D Ni får ha det så bra♥

Kram

Bilden är tagen nyss. Helt jävla nyvaken och lagom bitter haha!:D

En gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm..

Sitter just nu och lyssnar på Medina- Sagoland. Igår skrev jag ju att Jordin Sparks låt battlefield var jättesann, men Sagoland. Ouff typ varenda ord stämmer in på mig och en viss boy haha. Och även fast jag får typ hemskaste minnena från förra sommaren så blir jag beroende av den, och lyssnar på den om och om igen.
Förresten så har jag en ny design, skitful jag vet. Men jag ska försöka fixa till den och dessutom försöka fixa till någon form av header. Problemet är bara att jag är totalt lost när det gäller alla koder och så. Så jämt när jag försöker snygga till min blogg så fuckar jag upp allt haha.
Aja nu ska jag ta och göra några mackor och kanske varm choklad, sen sova. Måste börja vända tillbaka på dygnet nu! Ni får ha det så bra♥

Kram

Och  bara för att jag snackade om medina så slänger jag även upp låten..

Medina- Sagoland:

NOSTALGI!<3

När jag gick i typ sjuan började jag lyssna på svensk hiphop och fortsatte lyssna på det till nian. Än idag kan jag även lyssna på vissa låtar. För mig är det verkligen nostalgi på hög nivå. Har så jävla många minnen till alla låtar. Kan fortfarande texten till dom flesta låtarna haha. Lägger upp några utav alla tusen låtar som jag lyssnade på.

Fonky Fresh- Tänk Alla Gånger:


Anton och Affe- Alla Minnen:


Sober- Karu Kari:


Danish- Le igen:



Samzon ft. Danish- Hur Det Än Känns:

Vaknade nu!

Hej bloggen!
Hade ju tänkt vakna tidigt idag och gå iväg och sola. Men nu känns det som om jag inte hinner det idag. Får sola innan jag ska till Fanny imorgon. Eller är det imorgon jag ska dit? Haha skit samma.
Sitter just nu och kollar på Laguna Beach och försöker bli pigg. Men jag missade förra avsnittet eftersom jag sov :( Funderar på att köpa alla boxar med Laguna beach när jag får pengar. Jaja nu ska jag göra frukost. Hörs senare.

Kram


sista inlägget för idag!

Hittade en låt nyss, som jag fastnade för. Har ingen aning om vad dom sjunger eller ens vilket språk det är. Men jag antar att den handlar om kärlek. Det vore ju hemskt om den handlade typ om deras kärlek till Hitler och jag lägger upp den och ba: Den är jättebra! Haha nej men om någon vet vad dom sjunger om eller vilket språk det är på, så får ni gärna berätta det.

Lee-Yo ft. BX & Nigel-Elke Keer:



Why does love always feel like a battlefield?

Alltså ni vet den där låten med Jordin Sparks- Battlefield. Den är så jävla sann. Satt inne på spotify och lyssnade på någon random spellista, då den låten kom upp. Har aldrig hört låten förut, men just den där meningen, varför känns alltid kärleken som ett slagsfält typ, fastnade i mitt huvud. För det är ju verkligen så.
Kärleken är verkligen så jävla svår och det är nästan som ett krig pågår inom en. Jag vägrar låta mig själv bli kär i någon. För seriöst, hur läskigt är det inte att ge en bit av sig själv till en annan människa? Visst, jag är nog kär just nu men jag kämpade emot kärleken i ett halvår innan jag insåg att det var förgäves typ.
Sen fattar jag att det är helt jävla underbart att vara kär, om man är lyckligt kär alltså, men samtidigt måste det vara läskigt. Och tänk så börjar man bråka? Det måste ju nästan vara skadligt för själen haha. Alla vet ju hur hemskt det är att bråka med en bra vän, man går runt med en klump i magen hela tiden. Men att bråka med den man älskar, jag skulle spy av den oron. Och då menar jag inte nåt litet bråk utan typ ett tredje världskrig.
Nej fy fan.. Jag är inte rädd för mycket, men kärleken är jag fan livrädd för. Någon som känner samma sak kanske? Kommentera gärna i så fall.

Nu ska jag sluta svamla och gå och lägga mig och läsa istället. Ska upp tidigt imorgon och sola. Eller tidigt är det väl inte men typ elva haha. Vi hörs imorgon

Kram

Och så avslutar vi hela inlägget med en lagom gay kärleksbild. Som ni kanske fattat så är jag inte mycket för kärlek och känslor, så bli inte förvånade om inlägget är raderat imorgon haha!

Ingen tältning..

Som jag sa tidigare så var det vissa som inte ville följa med och tälta idag, så jag skiter också i det. Det kan nog vara bra att vila upp sig den här sista veckan. Har dessutom en skoluppgift som jag måste göra innan skolan börjar igen, så ska nog göra den idag. Om jag orkar;)
Ikväll blir det alltså en ganska chill dag. Har en ansiktsmask i ansiket just nu och nyss smörjt kroppen, så nu känner jag mig fräsch. Ska kanske gå och sola lite senare om jag har tid. Aja, nu ska jag tvätta av masken. Ha det bra♥

Kram


MAAT!

Jag hann inte äta innan jag drog ner på stan idag, så just nu är jag vrålhungrig. Hahaha fulaste ordet ju, vrålhungrig. I alla fall så tänkte jag göra någon sallad med kebabkött. Vi har typ inget kött hemma förutom djupfryst kyckling och kebab. Och jag vet inte hur man lagar kyckling så det får bli kebab. Men jag undrar om det är gott. Hmm..
Jaja slänger upp en dagens outfit också.

Kram

Linne-H&M
Tröja-H&M
Byxor-KSSS
(Fin dubbelhaka jag har på bilden också
;))

I'm awake!

Herregud jag vaknade kvart övar elva idag! Sen vid halv tolv så cyklade jag ner på stan och hämtade pengar till ikväll. Fast just nu verkar det som att det inte blir något, för vissa människor vill inte tälta för att det ska regna. Alltså my g00d, fulingar. Haha jag är lite irriterad just nu och har huvudvärk, så det kommer nog komma upp några arga inlägg idag.
Aja ska göra varm choklad nu, ta två alvedon och sen duscha. Hörs lite senare.

Kram

dagens


Tröja-Mouli
Byxor-KSSS

I like it when we goes to extremes

Kom hem från stan för någon timme sen men har inte riktigt orkat uppdatera. Jag vet att jag sa att jag skulle uppdatera mera, men det verkar inte gå så bra haha! Iaf var nere på stan idag med Fanny och Alexandra och planerade morgondagen. Som jag sa tidigare så ska jag alltså iväg till skogen och tälta, så uppdateringen blir dålig imorgon kväll och torsdag morgon. Men jag ska i alla fall försöka ta många bilder som jag kan lägga upp här på bloggen.
Ska snart lägga en ansiktsmask, måla naglarna och äta lite. Så vi hörs lite senare, med bl.a. en dagens outfit.

Kram


Hahah fin bild från i lördags. Vi var uppe på en byggnadsställning och klättrade mitt i natten:)
(Bild tagen av André)

hej

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har bara inte orkat uppdatera något dom här dagarna. I helgen festade jag och sen igår fyllde min bror år, så fanns inte så mycket tid att uppdatera på heller.
Sen sjönk min statistik väldigt mycket så då kändes det väldigt tråkigt att uppdatera haha. Men nu blir det ändring. Minst tre inlägg om dagen ska jag försöka göra. Dock är ju det här sista veckan på sommarlovet så vet inte om jag kommer vara hemma så mycket. Men som sagt ska försöka.
Idag ska jag ner på stan med en kompis. Vi ska planera morgondagen då vi ska typ campa med några. Ska träffa henne två och har inte hunnit fixa mig än! Måste duscha, fixa håret, smörja in mig, sminka mig, hitta kläder att ha på mig och en massa andra saker. Skulle behöva måla om naglarna, men gör nog det när jag kommer hem istället. Hinner verkligen inte nu. Jaja nu ska jag duscha vi hörs senare. Ha det bra!♥

Kram

Riverside

Hej! Tänkte bara göra ett sista inlägg för idag. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Riverside. Såg det förut när det gick på svt play, men det var längesen så kan kolla på det igen. För er som inte vet vad riverside är så kan jag berätta att det är typ en spin-off på Andra Avenyn, men myyycket bättre. Jag har aldrig sett klart ett enda program av andra avenyn medans riverside kollade jag klart på två dagar.
Så detta kommer bli mitt kvällsnöje haha.
Någon av mina läsare som har sett serien kanske?


HAHAH!

Igår när jag satt och lyssnade på olika låtar på youtube så hittade jag den här låten. Jag gillar den på nåt sätt, i alla fall musiken. Texten är väl inte så jättebra men men. Vissa anser säkert att den är rasistisk, men om man tänker att själva låten är från 50-talet så är det inte så konstigt att dom sjunger neger. Men vad tycker ni, är låten rasistisk eller inte? Låten heter en svart liten neger från Afrika, om det är nån som undrar.

Lille Per-En sort lille neger fra Afrika:

dagensoutfit

Kom precis hem, var iväg till ica och köpte en sallad och lite choklad. Så har precis hällt upp ett stort glas cola och ska snart börja äta. Tänkte bara visa er dagens outfit. Inget speciellt direkt, bara lagom svala och slappa kläder. Det är ju galet varmt ute! Hade nästan börjat bli van med regn och rusk.


T-shirt-Gina Tricot
Leggins-BikBok

stannar hemma istället

Imorse när jag vaknade så hade jag massor av energi, men nu har jag inte ork till något så jag stannar hemma idag. Ska bada imorgon istället!:) Sen blir det kanske fest på kvällen, vi får se. Jag hoppas nästan att det blir regn imorgon, eller i alla fall att det är kallt. För så fort det blir varmt så åker alla i västerås till löga, och så får man ha sin handduk brevid någon svettig ful man bara för att det är så fullt.
Aja ska snart gå till ica och köpa nåt att äta. Får se vad jag hittar på ikväll, ska troligtvis kolla på Mio min Mio. Haha vilken g33k jag är;) Lägger upp en dagens outfit så fort jag kommer hem igen.

Kram

12 augusti

Hello! Har precis duschat och ska snart fixa frukost. Idag ska jag troligtvis ner på stan med Fanny. Ska försöka tvinga henne att bada med mig. Har bara badat ute två gånger i år.. Måste komma ihåg att hämta ut piller på apoteket också. Men om jag känner mig själv så kommer jag nog glömma receptet hemma haha. Nej ska försöka komma ihåg det.
Jaja nu ska jag äta sen börja fixa mig. Slänger upp ett inlägg innan jag åker. Orkar inte ta nya bilder så jag lägger upp en bra låt istället haha.

Kram

Kultiration-En timme kvar att leva:

hittade nyss en film

Satt och kollade igenom mina bilder och då såg jag den här filmen. Hahaha alltså jag kommer ihåg att vi spelade in den, men det lät mycket bättre då;) Egentligen borde man varken ta kort eller filma när man festar, för det blir bara pinsamt sen. Men jag är snäll och lägger upp videon ändå. Kom bara ihåg att det där är inte en av mina bästa dagar i livet;)


I'm speachless..



Alltså jag har ingen aning om vem tjejen är och borde egentligen inte säga något om henne. Men alltså hahahaha. Varför gör man en sånhär video? Varför?! Jag är på riktigt mållös..

minishopping

Idag när jag och mamma handlade så blev det lite shopping till mig också. Köpte värmeskydd och hårspray från Got2be. Behövde verkligen hårspray, min andra är i stort sett helt slut. Värmeskydd har jag däremot aldrig använt. Men mitt hår har blivit så slitet efter alla blekningar, så ska försöka skydda det så mycket som möjligt. Jag plattar ju håret nästan varje dag, även fast det inte alltid behövs. Men det är en daglig rutin liksom.
Förresten idag när jag letade efter en tröja att sätta på mig så hittade jag en 100-lapp i min Adidaströja:)
Så nu är jag på bra humör, även fast jag köpte upp hundringen på direkten men ändå;)

Kram

outfit


Tröja-Adidas
T-shirt-Cheap Monday
Jeans-Cheap Monday

stress

Sitter just  nu helt ofixad och väntar på att plattången ska bli varm. Ska vara klar om en halvtimme och jag har bara hunnit äta frukost. Eller äta är väl fel ord eftersom jag drack varm choklad men men;)
Aja idag händer inte något speciellt ska snart iväg och lämna min bror hos en kompis, sen ska jag och mamma gå och äta någonstans. Fast jag är inte hungrig,  varm choklad mättar mer än man tror haha;) Bloggar lite senare, måste verkligen skynda mig nu. Ha det bra!

Kram

dagens

Hej! Haha jag börjar alla mina inlägg så typ, men vad ska man annars skriva. Aja idag hade jag besöksrekord, yay typ;) Idag har jag verkligen inte gjort något, orkade inte städa. Det kändes alldeles för jobbigt. Men jag måste nog städa det snart annars kommer det snart se ännu hemskare ut haha!
Jaja slänger upp en dagens outfit iaf, inget speciellt egentligen men ja.

Kram


Tröja-Adidas
Leggins-BikBok

fick hem ett paket idag..

Idag när jag vaknade så hade jag fått ett paket som innehöll en bodylotion och en ansiktskräm från Stockholmsgruppen. Har inte testat dessa produkter förut, men tror att dom är bra. Det bästa med produkterna är att dom är parfymfria och inte testade på djur. Dock tror jag att dom är rätt dyra, fast om dom är bra så kommer jag nog fortsätta med dom.
Förresten så för några dagar sen så klagade jag över att jag inte hade någon bodylotion, bara bodylotion med brun utan sol effekt. Så det passade ju jättebra att jag fick hem det här:)


jättefin bild, verkligen *host*

10 augusti

Godmorgon bloggen!
Vaknade för en timme sen typ och har sen dess inte gjort så mycket. Bara ätit frukost och försökt piggna till. Idag ska jag fixa i mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag. Jag har aldrig varit duktig på att städa dock är jag väldigt duktig på att stöka till;)Min soffa som jag har kan man knappt sitta i just nu för där har jag min garderob haha. Så dagens mål är att man i slutet av dagen kan sitta i den.
Förutom det så händer nog inget idag. Imorgon ska jag troligtvis bada även fast det är dåligt väder. Men det är bra för då är det typ inga människor på löga.
Ska försöka uppdatera bra idag, minst fem inlägg satsar jag på. Vi hörs senare!:)

Kram

sex and the city

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har bara inte orkat blogga idag. Hammarby förlorade tyvärr matchen men endast med 1-0, dock var det ett dåligt domarbeslut som ledde till att det målet blev till. Jag är inte en sån som skyller förluster på något, men just den här matchen skyller jag på domaren;)
Jaja nu ska jag kolla på Sex and the city och dricka energidryck. Har börjat dricka en om dagen. Kommer ihåg tiderna på kunskap då jag drack minst tre om dagen. Jag var inte alls beroende, verkligen inte haha:D

Kram

HAHA snart två år gammal bild, jag måste faktiskt säga att jag var bedårande söt på den tiden;)

today I'm wearing this

Tänkte lägga upp en dagens outfit även fast mina kläder är genomblöta. Precis när jag hade börjat gå till ica så började det regna, såklart! ;)

Linne-H&M(fick det av fanny för evigheter sen)
Tröja-H&M
Byxor-Topstreetwear.com

nyvaken...

Hej bloggen.
Vaknade för ett tag sen, tänkte snart börja fixa mig. Tror inget speciellt händer idag, ska kanske träffa en kompis senare ikväll. Men vet inte riktigt om jag orkar. Måste i alla fall tvinga med mig mamma till ica för jag har ingen frukost och jag är jättehungrig:(
Kommer nog ha lite ta hand om mig själv-dag idag tror jag. Har inte haft det på typ två veckor eller nåt. Så ska lägga ansiktsmask, måla tånaglarna och liknande. Vi hörs lite senare:)

Förresten ikväll är det ju match! IFK Norrköping-Hammarby kl 19. Och matchen tv-sänds som tur är:)

Kram

Såhär ser jag ut nu, osminkad och nyvaken men söt ändå;)

sovdags

Även fast jag vaknade 11 idag så är jag inte trött än. Det är det jag hatar med mig. Jag kan gå upp hur tidigt som helst, sen vid typ sju-åtta på kvällen så blir jag lite trött. Men då är det ju verkligen för tidigt för att gå och lägga sig, så jag fortsätter vara vaken sen blir jag pigg igen.
Jaja ska lägga mig och läsa nu och sen ska jag försöka sova. Imorgon kan jag i alla fall sova ut. Kan behövas även fast jag sover ut varje dag typ;)

Godnatt

Filmkväll

Nu har jag målat klart naglarna och ska precis börja kolla på OC. Efter det blir det nog Linas kvällsbok, även fast den är typ hur pinsam som helst. Alltså jag är lite som en kille på sättet, jag klarar verkligen inte av känslor och speciellt inte kärlek. Så alltid vid slutscenen på Linas kvällsbok så skäms jag ihjäl, varje gång. Och det blir inte bättre av att Ivar ser ut som en i min klass haha. Fast jag säger inte vem;)
Om jag hinner ska jag nog se Freddy vs Jason, får se.

Kram


outfit


Tröja-Vailent
Leggins-Bikbok

kom nyss hem

Hej!
Kom nyss hem från Eskilstuna. Jag och mamma bestämde att vi skulle åka till Tuna park istället för stan. Köpte nästan ingenting, bara ett nagellack och ansiktsmasker. Sen en sån där konstig sladd till DVDn. Eller mamma köpte den såklart;)
På hemvägen åt vi på max, fast jag ville ha kinamat. Har till och med börjat drömma om friterad kyckling haha.

Nu ska jag installera dvdn sen kolla på film. Vi hörs senare!:)

Kram

Bild på det jag köpte, inte så intressant men men.

uppe med tuppen:D

Idag gick jag upp kl 11(!). Jag fattar inte riktigt hur jag orkade, men jag är inte ens trött och jag somnade ändå vid tre igår. Jag kommer säkert bli skittrött på stan och somna på en parkbänk eller nåt;)
Sen måste jag bara säga att jag var grym på att uppdatera igår. Sex inlägg tror jag att jag skrev. Hihi vad duktigt jag är:D Kommer dock inte uppdatera lika bra idag tror jag, kommer nog bli ungefär 4 inlägg idag.

Som sagt idag ska jag ner på stan, ska nog inte shoppa så mycket. Visserligen har jag 900kr, men eftersom man inte får studiebidraget förrän i slutet på september så måste jag spara. Fast lite kommer jag nog köpa;) Vi får se..

Kram

Fastnar inte på bild idag. Och fan va blek jag är, måste nog börja sola igen.


godnatt!

Nu har jag rengjort ansiktet från smink och istället smort in det med någon nattkräm. Bara för att jag inte har finnar så har jag inte promblefri hud. Min hy är ganska torr, speciellt runt näsan. Så jag brukar smörja in mig då och då (när jag kommer ihåg alltså;))
Ska upp tidigt imorgon, mamma tycker att vi ska va nere på stan tolv. Så jag tänker sova nu. Har ställt mobilen på ringning kl 11. Är inte så säker på att jag kommer upp då. Men jag får väl på nåt sätt släpa mig till duschen och duscha en kalldusch så jag vaknar eller nåt.

Godnatt (eller skriver man god natt?)

ingen filmkväll

Hade ju tänkt installera min dvd idag men såklart fattades det någon kontakt. Jag är nog en av dom mest otekniska människorna på jorden så jag förstod inte riktigt vad mamma sa, förutom att något fattades. Så vi ska ner på stan imorgon och skaffa det.
Så det får bli filmkväll imorgon istället. Ska kolla på Criminal Minds nu så bloggar lite senare.

Kram


Här får ni en låt som jag har lyssnat på hela kvällen

Marc van Linden feat. Steve Murano- I like it:

finnar

Något som jag sluppit som tonåring är finnar. Inte människorna utan hudproblemen haha. Och det är jag jävligt tacksam för. Men samtidigt så skulle jag vilja få en finne, åtminstone en gång. Bara för att känna på hur det känns, om det verkligen gör så ont som andra säger. Det är väl inte för mycket begärt eller? Det enda jag får är pormaskar och dom sätter sig alltid på oåtkomliga ställen. Ni vet typ vid näsvingen eller liknande. Så när man ska klämma den så river man sönder hela näsan haha.
Egentligen är det värsta i-landsproblemet. Liksom hjälp mig jag kan inte få finnar!:( Nej men jag är faktiskt jävligt tacksam att jag har babyhy. Enda problemet är väl att folk tycker att jag ser lite ut som en bebis men men. Det gör inte mig så mycket.
Jag hade ålderskris när jag skulle fylla 16 så jag ser gärna ut som en bebis ett tag till;)


såhär ser jag ut idag


Tröja-Ben Sherman/SOLO
Linne-Gina Tricot
Byxor-KSSS/Nautiska Magasinet

dagens låt

I really hope you still want me the way I want you
I said, I really wanna work this out, I'm tryin'
It's no excuse, no excuse


I  got this icebox where my heart used to be


Omarion- Ice Box:


fix

hej!
Just nu sitter jag halvvaken och försöker bli pigg. Kunde verkligen inte sova igår. Gick och lade mig vid halv tolv kanske och somnade vid fyra. Och sen vaknade jag vid tolv tror jag. Måste vända tillbaka på dygnet nu, annars kommer jag komma försent till skolan dom första två veckorna haha. Jaja jag har ju ungefär två veckor på mig så.

Ska snart börja fixa mig sen gå till den där godisbutiken jag snackade om igår. Orkade inte gå dit igår så går dit idag istället. Ikväll ska jag ha filmkväll tror jag. Vet dock inte vad jag ska kolla på men det visar sig väl. Aja ha det bra!

Kram

dagensoutfit


Tröja-H&M
Jeansleggins-Vero Moda

Förresten mitt hår är inte sådär orange i verkligheten, har bara justerat värmen på bilden så då fick jag morotsfärgat hår:(

Ny design!

Hej!
Nu har jag fixat en ny design här på bloggen. Eller det var ju inte jag som gjorde designen, jag fattar inte något av dom där HTML-koderna och blabla. Men till höger på min blogg, under alla kategorier, finns en bild på hon som gjorde designen. Så ifall någon av mina läsare vill ha en ny design men inte orkar fixa själv, då kan ni bara klicka på bilden. Bra va?:)

Nu ska jag fixa mig lite snabbt sen ska jag gå till ica och köpa godis till ikväll. Bloggar lite senare. Ha det bra!:)

Kram

Edit: Skulle vara jättesnällt ifall någon har lust att fixa en header åt mig. Jag har en bild färdig men fattar som sagt ingenting av min stilmall. Så ifall någon skulle vilja hjälpa mig skulle jag bli jätteglad. Kommentera nedan så tar jag kontakt med dig♥

godmorgon

Jag vaknade för ungefär en timme sen och har sen dess legat och dragit mig i sängen. Av någon anledning så har jag ingen energi kvar. Jag kan sova i 12 timmar och när jag vaknar så orkar jag fortfarande inte gå upp. Har ingen aning om varför det är så eller hur jag ska bli pigg igen. Någon som har något förslag kanske?

Idag händer nog inget speciellt. Orkar inte festa när jag är såhär trött. Ska nog installera DVDn idag och sen kolla på OC eller någon Disneyfilm. Får se vad det blir.. Ska nog tvinga med mig mamma och bror till en godisaffär och köpa massa godis. Haha när det här sommarlovet är över kommer jag rulla fram typ. Men det kan ju va kul. Jag har aldrig varit tjock så;)

Väldigt gammal bild, men orkar inte ta ny;)

:)

Hej!

Igår hade jag en sån dag att om en dålig sak hände, så började jag tänka på alla dåliga saker som har hänt. Och då gick allt åt helvete haha. Så jag gick till ica och köpte tre paket glass(!) och stängde in mig på mitt rum. Men idag är jag på bättre humör!

Idag har jag inte gjort så mycket, har bara läst. Började läsa "Låt den rätte komma in" igår och jag kan typ inte sluta läsa. När den kom ut förra sommaren som film, eller var det två år sen? Iaf när den kom ut så trodde jag att den skulle vara jättedålig, men det är den inte. Eller inte boken iaf.
Snart ska jag äta och kolla på Up med min bror. Uppdaterar lite senare

Kram

Dagens outfit består av en piké från Cheap Monday och mjukisar från KSSS. Inget märkvärdigt direkt.

sur..

jag är sur idag så tänker verkligen skita i bloggen. orkar inte ens göra stor bokstav. alla i hela jävla världen speciellt västerås är fittor och så äre ba

hejdå

Lalala

Jag hatar rubriker haha. Kommer aldrig på nåt bra att skriva. Jaja, man lär sig väl med tiden. Just nu sitter jag och kollar på Beverly Hills samtidigt som jag bläddrar igenom H&M's höstkatalog för 1000:e gången.

Alltså just nu känner jag verkligen att jag längtar till hösten och regn och rusk. Jag längtar till o med till skolan, lite. Det ska faktiskt bli skönt med lite rutiner igen. Även fast jag inte ser fram emot tidiga morgnar, dock ser jag fram emot att 94:orna börjar. Det kanske börjar någon snygg haha! Nej, det tror jag inte.
Men det är det enda jag hatar med Rudbeck. Det går bara en massa fula killar där:( Inte kul alls.

Aja nu ska jag fortsätta kolla på tv, tänkte slänga upp ett inlägg senare med mina tankar om bloggvärlden. Ha det bra!

Kram


bildbomb

Tänkte lägga upp ett collage med några bilder från i fredags. Tog många fler men dom är verkligen jättedräggiga så dom ska ingen få se haha:)


helgen

Juste, jag har glömt berätta om vad som hände i helgen. Orkar inte berätta så detaljerat men men. I fredags så åkte jag och Fanny till bjurhovda och festade. Fast det var inte så mycket folk där, men dit jag och Fanny kommer där blire fest haha!
Och i lördags så åkte vi till Erik där typ alla som vi umgås med var. Förutom att det blev lite drama hemma hos Erik så var helgen nice. Även fast jag inte sov så mycket.
Jag och Fanny hamna helt fel i fredags. Vi hade lovat varandra att vi skulle åka hem till Fanny oavsett vad. Men så blev det inte hehe...
Lägger upp bilder från i fredags imorgon orkar inte fixa med det nu. Tyvärr orkade jag inte fota i lördags men skit samma liksom.

Kram

En glad, lullig Melinda. Bättre blire inte!;-)

Robin Hood

En film som jag alltid har älskat är tecknade Robin Hood. Kan kolla på den flera gånger på samma dag. Kollade på den idag. Hade inte sett den på flera år och trodde inte att jag fortfarande skulle gilla den. Men jag kommer alltid älska Robin Hood. Fast bästa är ju Lille John för Robin är så överskattad. Lite som Kenza faktiskt haha!
Fast en sak som är lite tråkigt med Robin Hood är att min bror hatade den. Jag fattar inte. Bästa filmen på riktigt.

Jaja nu ska jag snart kolla på Simpsons och äta choklad. Ha det bra.

Kram

Visst är jag zöt när jag ler?(a) Eller inte värsta fejkade léendet

dagens

Eftersom jag inte ska göra något speciellt idag så lade jag inte ner så mycket tid på kläderna idag. Det enda jag brydde mig om var att kläderna skulle va bekväma och det är dom här haha!


Byxor-Rasta Freedom/Topstreetwear.com
Tröja-Stone Island/Jupiter(Sturegallerian)

Monday

Fan va dålig jag har blivit på att uppdatera, men jag känner mig som en levande död just nu. Går bara omkring och gäspar hela tiden. Men nu ska jag skärpa mig. Ska börja uppdatera varje dag och mer än bara ett inlägg om dagen.

Idag sov jag till ett ungefär och har sedan dess inte gjort så mycket. Ska snart börja fixa mig lite och sen gå till ICA. Har varit skitsugen på choklad sen igår men har inte orkat gå någonstans, så ska köpa det idag! Om jag orkar ska jag även gå och sola, men det återstår att se haha. Visar dagens outfit i ett senare inlägg, för nu måste jag gå.

Kram

Fin chey<3

music is my drug!

Det här inlägget skulle upp i fredags men jag glömde bort det så lägger upp det nu istället. Mina favoritlåtar när det gäller fest. Man blir så jävla glad utav dom.

Darius & Finlay feat. Nicco- Destination (DJ Gollum remix):


Chris Decay- Hold Tight Tim Verba Remix:


Good Vibe Crew feat. Cat- Good Vibe (R.I.O Radio Edit):


Good Vibe Crew feat. Cat- Good Vibe (Dan Winter Radio Edit):


Guru Josh Project- Infinity 2008 (Original Music):

22 dagar kvar...

Hej! Förlåt för obefintlig uppdatering hela helgen, men jag festade både i fredags och lördags så hade inte tillgång till dator direkt. Skriver om helgens fester i ett senare inlägg. Orkar inte göra det nu.

I alla fall idag var det hemmamatch mot Trollhättan. Och självklart kammade Hammarby hem segern. 3-0 blev det till slut. Trollhättan gav upp efter halva andra halvlek, då Bajen hade gjort sitt tredje mål. Så nu är det en delat sjätte plats Svea rikes bästa lag ligger på.
Nästa match är mot IFK Norrköping och det kommer bli en tuff match. Norrköping ligger på första plats, men det kommer bli minst oavgjort. Eller jag håller tummarna för det i alla fall..

Nu ska jag äta och sen duscha. Känner mig ganska sliten efter helgen, så en riktigt lång dusch behövs. Förresten idag är det bara 22 dagar kvar av sommarlovet *snyft*

  • Till bloggens startsida