Ny mobil

Nu ska jag snart dra till bussen och åka hem till Fanny och börja fixa mig inför kvällen. Vi vet ännu inte vart vi ska så det återstår att se. Troligtvis ska vi till någon fest på Skälby eller Bjurhovda. Vilket som blir bra för mig haha! Slänger även upp ett inlägg efter det här med några bra partylåtar så man kommer i rätt stämning inför kvällen.
Kommer nog inte uppdatera mer idag, möjligtvis att det kommer upp en outfit senare.

Förresten jag fick en ny mobil idag, snygg va?!

Haha inte min nya mobil egentligen, min egna har gått sönder så kan bara lyssna på musik typ. Så jag får låna min brors gamla. Jaja bättre än inget liksom.

TGIF!

Fan va skönt med fredag, inte för att vardagarna är speciellt jobbiga just nu men ändå. På fredagar är jag jämt helt taggad inför kvällen. Ikväll blir det troligtvis fest, eller det blir nog fest i dagarna två! Hoppas på det i alla fall. Just nu sitter jag bara hemma och väntar på mat och att Fanny ska smsa och säga att hon har hittat fest hahah. Alltså jag hoppas verkligen att det blir bra ikväll, har inte festat på två veckor så är rejält sugen på det.
Förresten så tänkte jag visa er tröjan jag köpte, men den är slutsåld på nelly.com så får visa den när den kommer istället.

Det blir nog ingen dagens outfit idag heller men om jag hinner så slänger jag upp en kvällens outfit lite senare idag. Möjligtvis att det blir en facelook också. Vi får se helt enkelt.

Kram


HAHA jag ser skallig ut ju:o

sorry

Förlåt för dålig uppdatering igår men jag orkade inte blogga efter stan. Orkade inte heller ta bild på dagens outfit för jag hann inte göra det innan jag åkte och när jag kom hem var jag dygnsur verkligen. Men det var kul på stan i alla fall, även fast det var helt dött.
Köpte inget heller förutom mat, kände inte för att slösa massa pengar på saker som jag egentligen inte vill ha. Fast när jag kom hem så köpte jag en tröja från Filippa K haha. Men jag har kollat på den ett tag. Skulle ju egentligen ha köpt tröjan från Acne men den andra var snyggare, så jag får den på måndag tror jag.
Förresten igår hade Bajen match mot GIF Sundsvall. Matchen slutade 2-2, Sundsvall kvitterade i slutminuterna. Men en poäng är bättre än noll iaf. Nya tag på söndag då det är match mot Trollhättan om jag inte missminner mig. Och den matchen vinner vi, tro mig.

såhär snygg är man just nu, helt ofixad med gårdagens smink kvar haha


morning

vaknade för nån timme sen och ska snart in i duschen. ska bara uppdatera bloggen först. idag ska jag troligtvis ner på stan ifall Fanny kan vakna någon gång haha! hon kommer typ vakna fyra så har ju ungefär tre timmar på mig att fixa mig och så. förresten så får jag pengar av pappa idag så ska nog shoppa en del. det lilla jag köpte i Sthlm räcker ju inte långt liksom.
visar en bild på dagens outfit sen när jag är färdigfixad och klar.
ha det bra!

kram


2 år gammal bild, då man fortfarande var söt och oskyldig hehu ;)

I like the way it hurts..

en låt som ingen kan ha missat är Love the way you lie med Eminem och Rihanna. jag kan lyssna på den här låten 50 gånger på rad innan jag tröttnar på den. lyssnar alltid på högsta volym, så mamma blir inte alltid så glad men hon låter mig hållas haha! här har ni den i alla fall:

Eminem feat. Rihanna- Love The Way You Lie:

outfit


t-shirt-these glory days/SOLO
shorts-gamla jeans från Wrangler
strumpbyxor-H&M

gårdagens köp!


Gul Adidasjacka från NK-350kr(nedsatt från 700kr) T-shirt Cheap Monday från Åhléns- 199kr

Hej!

är fortfarande helt galet trött. somnade typ tolv inatt och vaknade vid elva och jag är ändå, efter elva timmars sömn, fortfarande trött. sitter o gäspar samtidigt som jag skriver haha.
idag händer inget speciellt, ska bara ta igen mig efter igår. ska snart följa med mamma till ica och köpa cola! dricker säkert en halv liter om dagen just nu. haha jag har ett ganska grovt sockerberoende men men. när skolan börjar igen ska jag försöka dra ner på godis och andra sockerbomber.
kommer nog inte klara det för man blir så deppig på hösten och en chokladbit piggar ju alltid upp haha!
nej men nu ska jag dra. kastar upp bilder på det jag köpte igår när jag kommer hem, jag lovar!
ha det bra

kram

todays


Linne-H&M
Tröja-Fred Perry
Jeans-Cheap Monday
Skor-Lacoste

nyss hemkommen

hej!
kom hem för ungefär en halvtimme sen. är typ hur trött som helst, skulle kunna somna på direkt om jag bara lade mig ner haha. men dagen var kul! vi kom upp till sthlm vid tio och åkte då ut till naturhistoriska för att Leon skulle få ut nåt utav dagen. efter ett tag åkte vi tillbaks in till stan och åt på taco bar. sen gick vi runt lite på stureplan och kollade lite, men hittade inget jag ville ha så vi gick till NK istället och där hittade jag en knallgul adidaströja som jag köpte. älskar den haha!
köpte även en tröja från cheap monday inne på åhlens. allting gick på under 500-lappen så det var riktigt bra. slänger upp bilder på det jag köpte senare, ska bara orka ta bild på det först hehe.

kram

stressad

just nu sitter jag och väntar på att plattången ska värmas så mitt hår kan se någorlunda bra ut. ska gå om typ en kvart så måste skynda på. känns som om jag har hur mycket som helst att göra fast jag ska bara sminka mig,fixa håret och leta fram kläder. kommer nog inte hinna lägga upp en dagens outfit nu, men lägger upp det när jag kommer hem. hörs senare

kram

Huvudstaden imorn

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag behövde gå upp tidigt imorn, och anledningen är att jag, mamma och Leon ska till Sthlm imorn. Tåget går några minuter över nio så måste väl gå upp typ sju, om jag ska hinna duscha och fixa mig. Just nu känns det som om det inte kommer bli några problem att ta sig upp imorn, men jag vet att jag kommer trycka på snooze-knappen minst tio gånger haha:D
Nej men det kommer nog gå bra, får väl sova lite på tåget om jag är jättetrött. Även fast ett tåg inte är det ultimata sovstället. Iaf så kommer nog uppdateringen bli ganska låg eftersom vi kommer vara borta hela dagen typ.
Fast jag slänger nog upp två inlägg innan jag åker, jag ska försöka göra det iaf haha.

Kram

HAHA fin bild med största plåstret i ansiktet:D

dresscode


Tröja-Fred Perry,köpt på SOLO
Sammetleggins-BikBok

ny jacka

Hejsan allihopa haha!
Idag har jag inte gjort så mycket, åkte med la familia ner på stan och åt typ. Sen åkte min bror till pappa. Jag följde inte med denna gången, för han skulle jobba med pappa och det låter inte så lockande haha. Så nu är det bara jag, mamma o lillebror hemma. Ganska skönt, även fast man inte märker av Marcus när han är hemma haha!
Sen när vi hade ätit så gick vi hem och jag beställde en ny jacka och halsduk från H&M. Jackan gick bara på 299 kr så den fick jag av mamma. Antar att jag får den för att den var väldigt billig, brukar annars bara hitta jackor som går på minst 3 lax heheh. Dock måste jag vänta till v.36 innan jag får sakerna. Men det gör inte så mycket, det är ju trots allt en höstjacka och en halsduk och det är faktiskt fortfarande sommar, även fast det regnar konstant hmm..

Jackan 299kr


Halsduk 59:50kr



Dagens låt

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart


Petter feat. Veronica Maggio-Längesen


trött...

Hejhej!

Sitter o kollar på Desperate Housewives just nu och försöker bli pigg. Vaknade för nån timme sen och har sedan dess bara ätit frukost och kollat på tv. Vet inte vad som händer idag, funderar på att dra och sola solarium. Men får se om jag orkar, sov nämligen jättedåligt inatt. Men det är bra för då kanske jag somnar tidigt idag (vilket jag måste för ska upp typ halv åtta imorn *suck*).
Varför jag ska upp så tidigt berättar jag i ett annat inlägg, nu ska jag nämligen in och duscha!

Kram

Typ ett år gammal bild, då jag fortfarande var brunett. Saknar det där långa  håret ganska rejält :(

Seger!

Precis som jag trodde så vann Hammarby dagens match och dom ligger nu på delad åttonde plats i serien. Matchen slutade 2-1, Castro-Tello gjorde det avgörande målet. Så nu gäller det att dom vinner resterande matcher så att dom går upp till Allsvenskan, där dom faktiskt hör hemma. Förhoppnings så kommer gnagarpacket flyttas ner till Superettan nästa år. Iaf om man kollar tabellen just nu, dom ligger näst sist. Pinsamt!


hammarby-ängelholm

Hejhej!
Kollar just nu på matchen. Det står 1-1 och ungefär en halvtimme av matchen är kvar. Troligtvis så kommer Hammarby att ta hem det här. Det finns det ingen tvekan om. Förutom att kolla på matchen så målar jag naglarna, hann bara med en hand igår nämligen haha. Iaf tänkte lägga upp en dagens outfit. Byxorna kommer ifrån KSSS, köpta på Nautiska magasinet i Sthlm och tröjan kommer från Hammarbys supportershop också i Sthlm.


Sallad och fönstershopping

Hej! Vaknade för ungefär tre timmar sen av att min mormor o morfar kom hit och hälsade på. Med sig hade dom en daimtårta, så det blev det till frukost haha. Sitter just nu och äter sallad och kollar på Nelly.com's rea. Har hittat en jättefin tröja från Acne för 649 kr, så ska försöka snylta till mig lite pengar av pappa. Jag behöver ju trots alla nya kläder nu inför hösten. Dock är det en killtröja så jag är lite osäker på storleken, men det spelar egentligen ingen roll. Den är ju snygg liksom haha! Här får ni en liten bild på den:

Santa Grey Melange SEK 649, Acne - NELLY.COM

nattblogg

Sitter och lyssnar på Thåström just nu. Lite annorlunda från min vanliga musiksmak, men jag är uppväxt med Thåström och Ebba Grön o allt det där. Jag var faktiskt på hans konsert när jag gick i sjuan tror jag, eller om det var sexan? Haha strunt samma.. Jag tycker faktiskt att hans musik (som soloartist alltså) påminner en del om Lars Winnerbäck. Lite samma stil i texterna och så.
Iaf imorgon är det match! Hammarby-Ängelholm FF. pch som tur är så tvsänds matchen. Hatar när det är direktrapportering, som det var på cupkvarten mot Brommapojkarna. Jag höll faktiskt på att dö av nervositet när det var straffar. Men såklart så vann vi, så nu väntar semifinalen som är den 28 oktober mot Kalmar FF.

Jaja, tänkte lägga upp en låt som jag upptäckte idag med Akon feat. Keri Hilson. Den var tydligen årets VM-låt, om jag har fattat rätt. Eller ja den och Waving Flags. Jag har lyssnat på Akon sen han kom ut o då gick jag i 6:an. Har faktiskt alla hans skivor haha inte för att jag riktigt vet varför, för så bra är han inte men ja.

Hursom här är låten. Akon feat. Keri Hilson- Oh Africa

Family Guy o outfit

Just nu sitter jag och kollar på Family Guy och ska snart fixa mina naglar. Dock vet jag inte vilken färg jag ska ha men det löser sig nog. Idag har jag fixat lite i mitt rum och tagit hand om mig själv. En riktig slappardag med andra ord haha! Tänkte avsluta dagen med att kolla på Men in black II, har redan sett den 1000 gånger men den är fortfarande bra tycker jag.
Tänkte även slänga upp en bild på dagens outfit. Eftersom jag varit hemma, i stort sett, hela dagen så har jag inte riktigt fixat mig. Byxorna är två år gamla och är köpa från topstreetwear.com, tror dom fortfarande finns kvar ifall någon vill ha haha. Tröjan är typ tre år gammal och från Cheap Monday, om jag inte minns fel.

Kram


Lördag

Hej!
Idag är det lördag och jag vaknade för sisådär en timme sen. Funderar faktiskt på att ha en ta hand om mig-dag. Finns en massa måsten jag borde göra så jag känner mig fräsch, bl.a måla naglarna. Just nu har jag gammalt lim på naglarna efter lösnaglarna, inte det fräschaste.
Egentligen är det ju "spa"-dag imorgon, som för många andra, men jag känner mig inte helt frisk så jag passar på att stanna hemma och bara softa.
Jaja nu ska jag hoppa in i duschen och ha inpackning i håret, som förövrigt har blivit väldigt slitet efter fyra blekningar på lika många dar haha!Bloggar senare

Kram

Monty


Monty-Seglaren

En artist som jag har börjat lyssna ganska mycket på sistone är Monty. Och idag hittade jag en ny (eller den kom ut i maj, men för mig är den ny haha) låt med honom, nämligen Seglaren. Ni kanske känner igen den från typ Scandinavian Photo reklamen som går på tv just nu.
Alltså jag tycker den passar till vad som helst. Om man sitter ute med några kompisar och typ grillar o chillar, eller sitter hemma en regnig dag eller fest. Ja, när som helst egentligen, fast den har ett ganska lugnt tempo. Så lyssna på den vettja!

Godmorgon!

Eller jag borde kanske säga god eftermiddag? Jaja, vaknade för typ två timmar av att min bror står ute i köket o skriker typ. Trevligt uppvaknade, speciellt eftersom jag somnade vid fem imorse.
Idag händer nog inget speciellt, ska stanna hemma och ta det lugnt tror jag. Orkar inte festa ikväll heller, är både förkyld och fattig så känns inte så kul att festa snorig haha. Dessutom har jag fått jätteont i min högra handled. Mamma tror att det kan vara en inflammation så om inte det blir bättre så måste jag kanske till sjukhuset och kolla upp det. Känns lagom kul liksom.
Aja nu ska jag fixa mig lite, så jag slänger upp en dagens outfit lite senare tror jag. Vi hörs!

Kram

hej!

Jaha då har jag, liksom många andra, börjat blogga. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, fast jag har ju inga läsare så jag behöver egentligen inte bry mig så mycket haha.
Jaja min dag har inte varit så händelserik. Vaknade runt ett någon gång av regnet. Typ sommarens första regn eller ah kanske andra. Fast jag klagar inte. Jag längtar faktiskt lite till hösten, dock inte till skolan. Idag är det nästan en månad kvar innan man börjar igen *suck* Men egentligen är ju en månad ganska mycket så jag ska inte deppa ihop helt.
I alla fall just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att SATC ska börja. Bara 45 minuter kvar wiho! Bloggar kanske senare ifall jag inte kan sova inatt (igen) annars blire imorgon.

Puss
en ganska nytagen bild, dock väldigt dålig redigering hehe

Välkommen till min nya blogg!


  • Till bloggens startsida