Jag dör

Hammarby är i cupfinal! Fan jag skakar och grinar just nu, kan verkligen inte fatta det♥
13 november spelas finalen och jag kommer jag vara där:D FAN bilken jävla revansch!!
6-5 slutade matchen efter både tilläggstid och straffar.
Inatt kommer jag sova så jävla gott haha;)


Bajen Death Cult-Nidvisa:

Engel

Hej!
Orkade verkligen inte blogga igår, förlåt men hade annat att tänka på liksom. Var med André och Fanny på stan igår efter skolan och sen pluggade jag bara så hade ändå inget intressant att skriva. Det har jag inte nu heller haha men men;) Funderar faktiskt på att ta en bloggpaus tills på fredag. Har prov/förhör varje dag den här veckan och eftersom skolan inte går så jättebra nu så måste jag verkligen satsa allt jag har på skolan den här veckan.
Men kommer troligtvis slänga in nåt litet inlägg någon:) Nu ska jag i alla fall plugga matte. Har prov i matte B imorgon, kan inget:(:(
Aja vi hörs!

Kram

Sista inlägget

Hej igen!
Sitter just nu och kollar på 2&½ men, så jävla tråkigt att det blir kul haha;) Ska snart sova tror jag, börjar halv nio:( Men slutar tio i tolv så det chill! Efter skolan ska jag sola med Fanny och sen ska vi väl gå lite på stan eller så.
Måste ju planera helgen, det är ju Halloween!:D Så jävla kul. Men vet inte vad jag ska klä ut mig till. Någon som har ett förslag?:)
Aja nu ska fortsätta kolla på tv. Hörs imorgon:)

Godnatt

The Script-For The First Time:

We're smiling but we're close to tears

Hej!
Idag har jag faktiskt inte orkat blogga så mycket. Har inte gjort något speciellt idag. Var nyss och köpte choklad och nu ska jag snart sätta ihop ett historiaarbete. Sen ska jag väl duscha och kolla på någon film.
Hann aldrig se Awaydays igår så det blir väl den:)
Aja bloggar mera senare kanske annars blir det imorgon!

Kram

Känner mig ful idag så slänger upp en ful gammal bild på mig från 9an!

Filmkväll!

Hej igen!
Fortfarande på dåligt humör, hammarby vann tyvärr så det gjorde ju inte så jag blev gladare precis. Så nu ska jag ha fotbollshuliganfilmer, Green Street Hooligans (igen, men Pete är så snygg;)), The Football Factory och Awaydays! Om jag orkar ska jag även se en film om Millwalls firma som jag inte vet vad den heter haha!


Skönaste tifot;)

I'll be yr bird..

Then when there's no one to care,
I could protect like I've always been there,
I'll become your bear.


M.Ward- I'll Be Yr Bird:


Så jävla fin...

I have trust everything in my life

Hej.........................
Känner mig helt D.Ö.D och ofräsch! Inte nice alls.. Ska i alla fall snart in och duscha sen börja tagga till inför dagens match. Hammarby-Örgryte 16.00 dock tvsänds den inte så får väl sitta med direktrapporteringen igen. Hatar den mer än livet självt;) Nej men aaaaaaaaah.
Mitt liv är ett helvete, har fult hår, fula kompisars kompisar, inga pengar och är godissugen:(
INTE KUL!
Drar väl in och duschar nu får se om jag bloggar mer idag.
Hörs!


Fugly bild men vem cares liksom?!?!?!

Aristochats ne sont jamais retrouvés dans les ruelles

Nu ska jag kolla på Aristocats!:D Haha jag vet att jag är en g33k men orkar inte göra något annat än att kolla på film idag. Har verkligen tröttnat på att festa. Men ska nog festa nästa vecka haha;)
Nu börjar filmen så hörs efter!



Grönsaker+dipp!

Hej!
Kom hem från skolan för en halvtimme sen. Hade spanskaprov sista timmen, det gick verkligen inte bra! Men hoppas och tror på g i alla fall:)
Nu tänkte jag chilla ett tag. Ska äta grönsaker, pommes pinnes(typ pommes frites som smakar chips haha asgoda är dom iaf) och dipp. Ska kolla på Kenza & Tyra show också, hann inte göra det igår eftersom jag pluggade.
Så vi hörs senare:)

Kram

O'Malley en vildkatts kung


Sååå skön han är;)

Nu ska jag begrava mig i plugg inte kul alls. Men jag måste:(
Hörs senare ifall jag inte dör medans jag pluggar.....hehuhiohioehe

Off to school!



Lorentz & M.Sakarias- Stockholms Serenad:

Morgon

Hej!
Vaknade för typ en timme sen, är skittrött. Kommer nog inte hinna plugga innan skolan. Guuud vad synd;)
Haha vet inte riktigt vad jag ska skriva. Tänkte mest bara uppdatera lite innan skolan.
Slutar fyra idag så kommer inte hinna blogga så mycket idag. Blir väl två-tre inlägg idag. Måste plugga till spanskaprovet imorgon så bloggen läggs åt sidan. Men bara för idag;)
Hörs efter skolan!

Kram

22.15

Hej igen!
Sitter just nu och kollar på Kungarna av Tylösand! Älskar verkligen det programmet;) Men när det är slut så ska jag sova. Hann inte plugga idag så ska göra det imorgon innan skolan. Börjar tolv imorgon, skönt att slippa stressa. Dock mindre skönt att jag inte får sovmorgon eftersom jag måste plugga:( Men det är ju mitt egna fel så haha.
Kommer nog hinna blogga innan skolan, så kika in här imorgon bitti om ni har tid:)

Godnatt

HAHA en gammal fjortisbild (från 9:an pinsamt nog, fast jag var faktiskt 14 där så;))

Onsdag

Hej!
Förlåt för att jag inte har bloggat idag men kom hem sent och har sen dess bara ätit typ. Haha som alltid;) Men nu är jag i alla fall mätt och ska snart börja plugga. Har spanskaprov på fredag och jag kan inget typ! Känns lagom bra liksom. Nej men så ska plugga matte och spanska ikväll. Så uppdateringen blir väl sådär idag tyvärr...
Annars då? Skoldagen var seg som fan men ah är ju tvungen att gå liksom. Sen efter skolan köpte jag med mig mat hem. Och nu sitter jag här. Skoj dag liksom:D
Förresten så har jag inte klippt sidecut. Bilden var mest en dålig provokation och sen är jag faktiskt ganska nyfiken på hur jag skulle se ut i det. Men skulle faktiskt aldrig våga göra det:( Lite tråkigt att va feg men men haha!

Kram


Tröttaste

Hej igen!
Uppdateringen har ju vart lite sådär idag men har verkligen inte haft något att skriva. Har värsta bloggtorkan känns det som! Inte kul alls... Men nu ska jag i alla fall sova, ska bli så jävla skönt!;) Imorgon går jag från halv tio till halv fyra, känns lagom lockande. Hoppas att vi får sluta liite tidigare i alla fall. Det brukar bli så på onsdagar haha. Vi har nämligen samma lärare i fem timmar i sträck så han orkar väl inte med oss;)
Nej men sen efter skolan ska jag köpa med mig kinamat hem. Så jävla gott!
Så kommer inte hinna blogga förrän kanske halv fem. Ska försöka blogga innan skolan imorgon, men jag är ganska död på morgonen så det är tveksamt!
Hur som så får ni sova gott och vakna torrt;) (hahaha fan va torr humor jag har)

Godnatt

Förresten så har jag gjort sidecut, vad tycker ni?;)

Du är inte en i mängden men jag är en utav dom

en ganska nytagen bild, dock väldigt dålig redigering hehe


D.Ö.D

Hej jag är hungrig och ingen är hemma och kan göra mat.....................................


Godnatt!

Nu ska jag sova, är skittrött! Sov typ tre timmar sammanlagt igår, vaknade hela tiden och mådde dåligt. Inte kul!
Men imorgon har jag i alla fall sovmorgon, ska till um 9 så slipper skolan innan. Så imorgon har jag bara en lektion, nice nice:D
Men vi hörs imorgon. Sov gott!

Kram

Måste bara lägga upp en till bild på Charlie Hunnam. Jag dör fortfarande åt hur jävla sexig han är haha;)

Powerwalk next

Nu drar jag ut och går! Ska försöka få med mig mamma också men får se hur det går haha;) Dock har jag jävligt ont i min tå så kommer väl halta efter 50 meter men men..
Måste bli liiiite mer tränad än vad jag är! Just nu får jag håll av att gå snabbt till bussen HAHA. Man ba: Hej otränad.se:D
Hörs efter promenixen haha ful.....


Jag tog en kula för dig

Dagens låt är bara så jävla awesome haha;) Sen är ju Daniel typ snyggaste killen i Sverige! Hatar att Snook inte finsn mer, han och Oskar var ju sexigaste ju:O

Daniel Adams-Ray- Gubben I Lådan:


Förresten är jag skithungrig och mamma har inte kommit hem än! Kommer dö av svält. Så ifall det inte blir någon mer uppdatering så vet ni varför hehe;)

Usch!

Hej!
Kom hem från skolan för ett tag sen, mår asdåligt verkligen. Har ont i magen man ba kul. Har mått illa sen igår man ba ännu mer kul;) Nej men vet inte varför jag mår såhär. Hatar att må illa!
Nu ska jag i alla fall äta något. Tror jag ska göra någon sallad för det borde man inte må mer dåligt utav eller?
Aja hörs senare!

Kram

Jag vet gammal bild men orkar inte ta nya haha!

Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för...

Nu måste jag faktiskt sova! Börjar halv nio imorgon:( Hoppas som fan att spanskan inte är inställd den här veckan också, då måste jag nog dö faktiskt. Vet att min uppdatering har varit skämmigt låg men har bara inte lust att blogga längre. Vettefan varför, det är säkert något psykiskt. Det är det jämt när det gäller mig haha;)
Men ska försöka bättra mig i alla fall.
Fast det räcker med bloggning idag för jag ska ju som sagt sussa;)

Godnatt

En väldigt fin bild som jag har snott från André. Haha vettefan varför jag sitter sådär men men;)

Vinst igår!

Förresten glömde skriva att Hammarby vann gårdagens match! Tyvärr kommer dom fortsätta spela i superettan nästa år då det krävs minst 50 poäng för att komma till kvalplats och bajen har 43 poäng och bara en match kvar att spela. Men ändå så var vinsten igår jävligt skön!
Som sagt en match kvar denna säsong. Sen är det cupsemin och förhoppningsvis cupfinalen. Haha fan vad nice det skulle vara om dom vann svenska cupen!:D


zfnkdfvns

Godmorgon!
Vaknade för typ en halvtimme sen är hur trött som helst! Glömde blogga igår men gjorde ändå inget speciellt.
Idag måste jag plugga:( Har en labbrapport som ska in imorgon och en idrottsuppgift som ska in på torsdag. Dock har jag inte börja på någon uppgift än men men;)


Tagga Tagga Tagga!

Idag är det äntligen match igen! Dock tvsänds den inte så får kolla direktrapporteringen men det funkar. Kan ju inte svika bajen liksom haha;) Hoppas verkligen att dom klarar av att slå Landskrona BOIS! Tre poäng kan verkligen göra stor skillnad just nu.
Men bloggar mera efter matchen!


Äntligen hemma!

Hejhej!
Kom hem för inte så länge sen, gårdagen var ju typ...bra haha? Vet faktiskt inte riktigt vad som hände somnade ganska ofta (som alltid haha;)). Men kul var det i alla fall även fast det inte blev som vi trodde. Hamnade hemma hos VD istället för skogsfesten men det var nice ändå.
Nu ska jag snart följa med mamma till ica. Är skiiithungrig och vill ha kyckling så ska försöka övertala mamma att köpa det!
Nu vet jag inte vad jag kan skriva så hörs senare när jag har kommit på nåt:)
Ha det bra♥

Kram

In i dimman nu då hehe;)

Haha rubriken är ett skämt! Men nu drar jag, ha en awesome fredag. Det tänker i alla fall jag ha;)
Bloggar mera imorgon när jag kommer hem vilket blir tidigt. Eftersom imorgon är det match:D:D

Kram

Jag saknar dig varje dag..

Hej!
Kom precis hem från skolan och är jäääättestressad! Ska snart iväg ner på stan och fixa lite saker sen iväg på en fest. Eller snart är det väl inte men om typ två timmar haha! Nu ska jag i alla fall duscha och börja fixa mig.
Så vi hörs när jag har duschat!:)

Kram

Johan Alander- Tjena Syrran:


(istället för en bild så får ni en dagens låt, ser ärligt talat helt hemsk ut just nu så fastnar inte på bild hehu;))

I am a rainbow warrior

Martin Jondo, sköönaste reggaeartisten just nu;) Lyssnar på Jah Gringo typ varje dag haha!


Martin Jondo- Jah Gringo:


Martin Jondo- Rainbow Warrior:



Internet knasar

Hej!
Internet har börjat strula, IGEN... Det slutade funka igår kväll och har inte funkat på hela dagen, men nu äntligen så är det igång igen:) Men det är i alla fall anledningen till varför jag inte har bloggat.
Skolan idag var ganska ovärd men behövde göra cooper-testet så var tvungen att gå. Eller är ju tvungen att gå varje dag men inte alltid man orkar;)
Sitter just nu i sängen med choklad och cola och kollar på The big bang theory, älskarälskarälskar fortfarande Sheldon!;) Ska nog snart gå ut och gå lite med mami. Måste ju gå bort chokladen jag äter nu liksom haha!
Sen efter det så ska jag blogga blogga blogga! Dock vet jag inte om vad men det löser sig.
Nu ska jag fortsätta glo på tv, hörs senare!

Kram

Alakazam

Hej!
Kom hem från skolan för typ en kvart sen, slutade skolan halv fyra. Usssch hatar onsdagar. Somnade nästan på svenskan hehheeh!
Skönt att äntligen vara hemma i alla fall, dock är jag jävligt hungrig men mamma kommer väl hem snart.
Annars då? Kommer nog inte blogga så mycket idag, måste plugga... Har vääldigt mycket plugg just nu. Har tre prov nästnästa vecka. Haha dom kan verkligen planera på rudbeck;)
Nu ska jag iaf kolla på tv och ta det lugnt.
Men vi hörs senare!:)

Kram

Desperate housewives!

Nu ska jag kolla på desperate housewives och efter det ska jag troligtvis sova. Borde egentligen plugga just nu men man kan ju inte missa DH;) Förresten så var filmen sådär.. Den var uppdelad i två delar så vi ska se andra delen imorgon. Hoppas den är bättre!
Tror inte jag kommer blogga något mer idag, är föör trött.
Men bloggar mer imorgon, såklart!

Godnatt

Coco Chanel

Hej igen!
Kom nyss hem men hinner inte blogga så mycket, ska nämligen kolla på film med mami. Orkar egentligen inte men vi måste se den eftersom vi snart måste lämna tillbaka den haha. Ska kolla på Coco Chanel, någon som har sett den? Är den bra?:)
Har faktiskt ingen aning om vad den handlar om, antar att den handlar om Cocos liv haha! Hoppas iaf att den är bra. Men bloggar mer senare.

Kram

.....

Nu drar jag ut och går ett tag. Vet inte riktigt hur länge, men ungefär en timme. Troligtvis mindre haha;)
Bloggar senare!

Kram

Oboy+mackor!

Hej:)
Kom hem från skolan för ungefär en timme sen och ska snart göra några mackor. Är hungrig såklart haha;)
Sen ska jag nog plugga lite, måste börja fokusera mer på skolan. Men just nu vill jag bara hoppa av skolan och inte göra något. Men det kommer inte sluta bra haha.
En bra sak är i alla fall att internet verkar funkar normalt igen!:D Jävligt skönt eftersom jag blir knäpp utan bloggar och facebook och massa annat haha.
Jaja nu ska jag äta hörs senare. Ha det bra♥

Kram

Onödigt stor bild men orkar inte fixa till den;)

Sleepy-times:D

Hej igen!
Nu ska jag faktiskt sova, vet att det är tidigt men känner mig levande död just nu. Kommer typ dö imorgon när mobilen ringer men sånt är livet;) Får se hur uppdateringen blir imorgon. Slutar tidigt (tror jag) men ska nog sova när jag kommer hem. Så jävla skööönt, längtar redan;)
Men ni får sova såååå gott!

Godnatt

HAHA duckface.....

It's written in the stars

Hej igen!
Sitter just nu och kollar på Paradise Hotel, verkar vara skiiiittråkiga deltagare i år:( Men aja, ska duscha när det är slut sen funderar jag på att plugga lite. Måste börja på en historiauppgift om kalla kriget som ska in nästa vecka, men mitt internet är knas fortfarande. Alltså hatar det. Har endast vart inne på facebook två gånger idag, ABSTINENS!;)

Bjussar på en skön låt också:)
Tinie Tempah ft. Eric Turner- Written in the stars:


Bloggar mera sen om jag kan!

Kram

I'm in love!


Så jävla fin, jag tror jag dog lite smått;)

Ingen skola!

Hej!
Äntligen funkar mitt internet igen! Kom hem från skolan för läänge sen. Första lektionen var inställd och andra lektionen behövde man inte gå på. Haha kändes väldigt värt att gå till skolan men jaja.
Direkt när jag kom hem så satte jag mig i soffan och kollade på Fucking Åmål. Så jävla ful film men värsta nostalgin.
Ska snart kolla på Green Street Hooligans tror jag, om jag orkar;)
Tror jag ska gå till ica först och köpa cola och godis!
Bloggar mera sen, ha det bra♥

Kram

Hemma

Hej!
Kom hem för ungefär en timme sen, är skiiiittrött. Sov typ inget igår men kvällen var i alla fall grymt lyckad! Även fast alla spydde och det var värsta dräggfesten, mysigt;)
Nej men det var faktiskt kul, lite tråkigt dock att det bara var folk man känner. Men skit samma!
Jag, Fanny och Alexandra hjälpte Amanda att städa upp idag, så vi var hos henne till typ fem. Hahaha hittade assöta bilder på några när dom var små hahaha. Grinade av garv alltså!

Orkar nog inte blogga något mer idag, bilder från igår kommer upp någon gång. Ska försöka bli mycket bättre på att blogga också. Men har hänt ganska mycket utanför bloggen, så har inte riktigt haft någon lust att blogga. Men ska som sagt försöka:)
Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv. Ska nog sova snart också så jag orkar med skolan imorgon.
Hörs imorgon! Ha det bra♥

Godnatt

Min mun är knas på bilden, därför är den censurerad;)

Älskade, hatade internet..

Godmorgon!
Är vaken grymt tidigt, men skönt ändå. Ska snart äta lite frukost sen duscha. Ska ju på födelsedagsfest idag så kan ju inte komma dit oduschad och ofräsch;) Vet dock inte hur uppdateringen blir idag, troligtvis dålig som alltid på helger haha! Nej men ska försöka med två inlägg till innan kvällen.
Om det går, för mitt internet fuckar upp sig totalt vissa tillfällen. Det var därför det bara blev ett inlägg igår, förlåt! Men tror att det funkar idag i alla fall. Annars får jag blogga hemma hos Fanny eller nåt!
Nu ska jag äta. Ha det bra♥

Kram

Gammal och ful bild, men jag saknar mitt bruna hår enormt jävla mycket!:(

Even the best fall down sometimes..

Hej!
Kom hem från stan för ungefär en halvtimme sen. Ska snart med mamma till videoaffären och hyra lite filmer. Orkar inte göra något annat än att ligga hemma med godis och glo på film. Vill egentligen bara göra det hela helgen, men eftersom Amanda fyller år imorgon så måste man ju fira henne;)
Dessutom så kommer det säkert bli kul, är bara väldigt opepp just nu!
Iaf så har jag inte gjort så mycket idag, skolan kändes ganska ovärd. Satt mest bara men det var skojjjjj;) Nej men slutade vid tolv så drog in till stan med Fanny och Alexandra. Satt mest och planerade morgondagen! Åt dessutom på spicy, som vanligt;)
Aja ska dra och hyra film nu, hörs sen!
Ha det bra♥

Kram
en ganska nytagen bild, dock väldigt dålig redigering hehe

Bed-times!

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Mår som något jag vet inte vad. Har fortfarande konstigt ont i magen, myzzig känsla;) Men ska iaf till skolan imorn. Slutar tolv så behöver bara befinna mig i skolan i några timmar innan jag kan gå hem igen och tycka synd om mig själv. Med andra ord så är fredagar nice:D
Hörs imorgon någon gång, ha det bra♥

Kram

Eftersom jag är ful och sjuk just nnu så fåre bli en gammal bild från svunna tider;)

Älskade Sheldon

Hej igen!
Sitter just nu och kollar på Big Bang Theory, älskar verkligen Sheldon haha! Vet inte varför men ah.
Annars då? Mår fortfarande skit, men jag har blivit van nu. Men när jag kollade mig i spegeln idag så upptäckte jag hemskaste saken! Har fått typ ett utslag under näsan. Man ba: mmh fin chey verkligen! Fuck my life just nu.
Tack och lov att det går bara fula killar på Rudbeck, så man slipper skämmas för man har nåt random utslag liksom.
Måste nog ta och äta snart också, annars börjar väl mamma tro att det är något allvarligt fel på mig. Och det är det inte, eller?;)
Haha nej men bloggar lite senare!:)

Kram

Sjukling

Hejhej..
Är hemma från skolan idag för mår som ett mähä! Har skiiitont i magen verkligen, kuul liksom. Vill verkligen inte bli sjuk igen. Ska ju festa på lördag;) Haha nej skoja bara.
Funderar på att gå iväg till ica och köpa godis. Sen krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv. Vet dock inte om jag orkar fixa mig.. Får se.
Bloggar senare, ha det bra♥

Kram

Grey's Anatomy!

Hej igen!
Nu ska jag kolla på Grey's Anatomy och sedan Kungarna av Tylösand. Efter det ska jag troligtvis sova, längtar redan haha!
Imorgon slutar jag skolan 4 så blir nog dålig uppdatering då, men ska försöka blogga mycket när jag kommer hem iaf. Men nu börjar Greys, hörs imorgon!

Godnatt

Maybe this is real and real is fake...

Sitter just nu och fixar mig lite smått (alltså hoppar i mjukiskläderna och sätter upp håret, inte sminkar mig haha;)) Ska ut och gå med mamma snart. Sjukgymnasten sa att det kan vara bra att träna upp mitt ben, så ska powerwalka varje dag. Haha känner mig som en gammal tant men men.
Hörs när jag kommer hem igen!

Kram

Nytejpad

Hejhej!
Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Fick sluta tidigare precis som jag trodde, hade lektion i en halvtimme bara. Värd dag men men;)
Hos sjukgymnasten gjorde jag inte så mycket, fick knäet tejpat och sen fick jag några övningar som jag ska göra varje dag. Kul, kul, kul.. Sen efter det så gick jag och mamma och fikade. Orkade inte dra till skolan direkt efter liksom haha:)
Just nu sitter jag och kollar på Seinfeld, älskar Kramer! Ska snart göra några mackor, är skithungrig som vanligt.
Bloggar senare,  ha det bra♥

Kram

Föör trött!

Godmorgon:)
Vaknade för typ en halvtimme sen är faktiskt skittrött även fast jag har sovit länge. Iaf så måste jag börja fixa mig ska dra iväg till sjukgymnasten om en timme typ. Får se ifall jag går till skolan efter. Kommer ändå få gå efter typ en kvart, eftersom Mårten alltid låter oss gå tidigare. Så det känns ju inte så värt.
Men får se som sagt!
Nu ska jag sminka mig, bloggar senare.

Kram

.

Hej!
Nu ska jag nog gå och lägga mig. Har jääävligt ont i min fot, fick största skavsåret igår! Inte skönt, hela min häl är uppsliten typ;) Nej men iaf, imorgon har jag sovmorgon. Ska till sjukgymnasten tio så ska inte till skolan innan, älskar't! Dock älskar jag inte sjukgymnasten eftersom hon kommer slita sönder mitt ben.
Men vad ska man göra liksom? Kommer förhoppningsvis hinna blogga innan jag drar imorgon. Men eftersom jag är en tidsoptimist så äre inte säkert haha! Men annars så hörs vi efter skolan:)
Ha det bra♥

Godnatt

Dagenslåt

So all thats left for me to do
Is keep on dreaming of you


Pato Pooh ft. Ricky- Fairytale:



Edit:TVÅ ÅR GAMMAL BILD;)

Glass+plugg

Hej!
Kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär. Fick sluta typ en timme tidigare idag:D Ganska skönt faktiskt eftersom jag mår helt otroligt dåligt! Så nu ska jag äta glass och sen plugga lite. Missar matten imorgon för jag ska till sjukgymnasten då så måste göra dom talen hemma.
Vet inte vad mer som händer idag, ska nog bara ta det lugnt. Kanske ska gå ut och gå ikväll, måste bli lite mer tränad. Är grymt otränad får håll efter 100 m typ;) Haha kanske inte men nästan.
Men nu ska jag äta som sagt så hörs senare!

Kram

Gnällinlägg!!!!!!!!

Hej igen!
Nu ska jag faktiskt sova. Orkar inte vara vaken längre, är både fysiskt och psykiskt utmattad. Är så jävla trött på skolan så det är inte sant. Och imorgon har jag dessutom en no-redovisning (kan inte ett skit kan jag ju tillägga;)) Fick ett skavsår när jag var ute och gick så nu dunkar och svider hela min häl, väldigt bekvämt. Får se om jag ens kan gå imorgon!
Förresten så är killar vidriga, ingen nyhet direkt haha. Men är bara så grymt jävla trött på dom och allt dom gör. Och allt bara händer mig. Jag förstår verkligen inte varför!
Egentligen har det inte hänt något allvarligt, är bara så less på allt och alla. Får se ifall jag bloggar imorgon.
Men ni får ha det bra så bloggar jag någon gång i alla fall!♥

Godnatt

Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser

Hungrig som en gnu!

Alltså haha jag kan verkligen inte skriva bra rubriker men vad gör det?! Iaf så kom jag hem för ungefär två timmar sen. Slutade tio i fyra, paiiiin!
Sitter just nu och väntar på mat, är verkligen hungrig. Även fast jag har ätit skitmycket idag. Men äta bör man annars dör man;)
Senare ikväll så ska jag ut och gå och efter det så ska jag väl dö eftersom jag är skitotränad. Så vet inte riktigt hur uppdateringen kommer bli ikväll. Har börjat tröttna lite på bloggningen, har hänt ganska mycket i mitt privatliv som gör att jag blir omotiverad liksom. Men får se hur det blir. Något mer inlägg kommer i alla fall:)
Men vi hörs senare ska keeeeeeeka nu! Ha det bra♥

Kram

Paket

Innan jag skulle dra till Fanny i fredags så fick jag ett paket av mamma innehållande bruna färglinser. Har alltid velat haft bruna ögon av någon anledning, men har aldrig velat slösa pengar på linser liksom. Så det var ju bra att mamma betalade;) Men jag är faktiskt livrädd för linser, känns ganska äckligt att peta i ögonen haha. Om det är någon som vet hur man sätter in linser eller om det är något som man ska tänka på så kommentera gärna!
För vill inte direkt få en ögoninfektion för att jag är klantig haha:)
Lägger upp före och efter bild när jag har vågat sätta i linserna, så ni får se resultatet!

Kram

Bilder från i fredags!

Rihanna- Only Girl:



















Rubrik

Godmorgon!
Vaknade för ungefär en timme sen, hatar att vakna så tidigt på en söndag:( Ska snart iväg med mamma på någon random sak så måste börja fixa mig. Ser ut som ett mähä men men.
När jag kommer hem senare idag så skriver jag om helgen och så. Hinner inte riktigt nu.
Men vi hörs senare:)

Kram

Tröööööött......

Hej igen!
Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och kolla på Jersey Shore och sedan Glee, sen ska jag nog sova. Är verkligen skiiitrött.. Somnade typ 7 imorse, man ba kuul.
Men jag får väl skylla mig själv lite liksom. Orkar inte skriva allt som hände igår idag, så skriver om det imorgon. Så håll ut;) Nej men ah typ.. Haha fin mening.
Matchen idag slutade förresten 0-0, inte direkt jättebra. Men hellre 1 poäng än 0.
Två matcher kvar nu sen är superettan slut för i år. Och Hallenius kommer flytta:( Är fortfarande ledsen över det haha.
Men nu ska jag kolla på tv, hörs imorgon:)

Godnatt


BERT

Haha sitter just nu och kollar på Bert! Kommer ni ihåg honom? Alltså jag älskar verkligen han och Åke och Lill-Erik.
Egentligen är det en så jävla ful serie men jag älskar den verkligen. Värsta nostalgitrippen ju:D


SÖTNOSEN!

Hemma igen

Hej!
Kom nyss hem från Fanny och ska snart dra iväg till ica och handla mat. Sen blir det att kolla på matchen mellan  Hammarby- Syrianska idag. Hoppas på en seger:D
Men ville bara uppdatera lite snabbt så ni vet att jag lever haha!
Hörs senare:)


  • Till bloggens startsida