Internet knasar

Hej!
Internet har börjat strula, IGEN... Det slutade funka igår kväll och har inte funkat på hela dagen, men nu äntligen så är det igång igen:) Men det är i alla fall anledningen till varför jag inte har bloggat.
Skolan idag var ganska ovärd men behövde göra cooper-testet så var tvungen att gå. Eller är ju tvungen att gå varje dag men inte alltid man orkar;)
Sitter just nu i sängen med choklad och cola och kollar på The big bang theory, älskarälskarälskar fortfarande Sheldon!;) Ska nog snart gå ut och gå lite med mami. Måste ju gå bort chokladen jag äter nu liksom haha!
Sen efter det så ska jag blogga blogga blogga! Dock vet jag inte om vad men det löser sig.
Nu ska jag fortsätta glo på tv, hörs senare!

Kram

Kommentarer
Postat av: Sara

vad söt du är ! :)



jag är finalist i en tävling hos bloggen photolens där man kan vinna en reflexskärm, det vore verkligen supersnällt av dig om du ville rösta på mig här http://photolens.blogg.se/2010/october/finalisterna-i-fototavlingen.html#comment , jag är nummer 6 (a)



jag hittade inga texter eller så om att du inte vill ha sådana här kommentarer, men om jag missat något eller det skulle vara så så ber jag om ursäkt ;$, kram Sara !


URL: http://saranorrhede.blogg.se/ @ 2010-10-14 @ 19:00:33
Postat av: JOSEFIN GARD

hur har din torsdag vart ?? :)


URL: http://joooi.blogg.se/ @ 2010-10-14 @ 22:51:05
Postat av: Miranda

Snygg halsduk/sjal:)


URL: http://milmas.blogg.se/ @ 2010-10-16 @ 14:50:11

Kommentera inlägget här:

När det står en liten röd stjärna (*) vid ett fält betyder det att det fältet måste fyllas i för att kommentaren ska kunna visas :)<3

* Ditt namn:
Kom ihåg uppgifterna?

Din E-mail: (Visas bara för mig)

Länk till din hemsida/blogg (valfritt):

* Här kan du kommentera tills du sprängs:

  • Till bloggens startsida