Sämst uppdatering jag vet:(

Hej!
Sitter just nu i min säng och typ sover.. Är verkligen skittrött samtidigt som jag fryser ihjäl! Alltså det är ju galet kallt ute. Usch snart vinter:(
Iaf idag så har jag vart i skolan och sen gått på stan med Fanny efter skolan. Fick ju studiebidraget idag så behövde köpa något. Det blev en parfym bara, måste spara lite pengar till annat också. Om ni fattar vad jag menar;) Nej men vi satt mest på random platser och gömde oss för random folk. Haha hatar att jag känner typ halva Västerås och har skämt ut mig inför halva Västerås. Men det är smällar man får ta hahaha ful..
Imorgon är det i alla fall FREDAG! Och fredag betyder fest så det är nice. Men kommer inte blogga mycket imorgon heller tyvärr.
Fast kommer nog hinna blogga på morgonen och efter skolan. Ska försöka med det iaf:)
Men nu orkar jag inte skriva mer, ska ändå snart sova. Ni får ha det så bra♥

Kram

Skola snart!

Godmorgon!
Sitter just nu och fixar mig inför skolan. Ska gå om ungefär en halvtimme, så har ganska mycket tid på mig för det är bara sminket som saknas. Vet inte riktigt när jag kommer hinna blogga idag, för jag slutar skolan 4 och efter det är det stan som gäller. Studiebidraget kom ju idag:D:D
Min lycka är total haha! Nej men ska köpa lite nödvändiga saker, som parfym och kläder haha;)
Nu ska jag iaf sminka mig som sagt och så hörs vi ikväll någon gång.
Ha det bra♥

Kram

Tv-dags!

Haha ful rubrik men aja. Nu ska jag iaf ta och knapra i mig min medicin och sen kolla på Glee och sedan Kungarna av Tylösand.
Brukar vanligtvis inte kolla på Glee men det är något hyllningsavsnitt till Britney Spears, där hon även medverkar. Och eftersom Britney var min STÖRSTA idol när jag var liten så känner jag att jag måste kolla på det haha;)
Och ifall det här avsnittet är bra så kanske jag börjar kolla på glee vem vet? Helt jävla ointressant information för er men that's the way I like it!:D
Men det här blir nog sista uppdateringen för idag så ni får sussa så sött inatt mina små äääääälskade läsare! HAHA ful..
Ah men ha det bra så hörs vi imorgon!

Godnatt

En lagom snygg bild på en mycket snygg jag! Hiihihihi bra grammatik där!

Outfiten för idag!


Tröja- Henri Lloyd
Jeans- Cheap Monday

Dålig bild men whatevaah';) Nu ska jag äta så ni får nöja er med bilden haha. Hörs senare!

Pannkakor!

Hej!
Kom nyss hem från skolan, fick sluta två timmar tidigare sköönt;) Nu ska jag äta lite pannkakor som blev över från igår och sen börja plugga. Måste ha läst minst fyra scener ur Hamlet till nästa vecka. Lagom kul liksom haha.
Men jag bloggar mer senare, ha det bra!♥

Kram

Onsdag

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen och har nyss kommit ut från duschen. Ska dra iväg till bussen om en halvtimme typ så måste börja fixa mig nu! Tror inte ens att jag hinner äta frukost haha. Är verkligen en tidsoptimist! Idag slutar jag skolan vid halv fyra typ och sen ska jag sola, så kommer väl hem typ halv fem.
Så uppdaterar då, för det finns inget internet i skolan så kan inte blogga i skolan tyvärr.
Men vi hörs ikväll typ, ha det bra♥

Kram

The wedding date

Hej igen!
Sitter just nu och kollar på nån random film som heter The wedding date. Idol ikväll var ju verkligen hur tråkigt som helst men skit samma. Vet inte vad mer jag kan skriva, har värsta fantasibristen just nu! Men vad ska man göra.. Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på den här filmen och sen ska jag sova. Har sovmorgon imorgon *yay* haha. Men ifall jag inte bloggar mer ikväll så säger jag godnatt nu. Ha det bra!♥


Idol 2010

Nu ska jag kolla på idol, som typ alla gör;) Egentligen tycker jag bara att det är kul att kolla på alla auditions när folk skämmer ut sig, men finns inget bättre på tv så.
Bloggar mer efter idol om jag orkar. Känner mig fortfarande helt bäng i huvudet.
Men vi hörs:)



Den vackraste stunden i livet var den när du kom..

Hej!
Kom hem för kanske en timme sen. Gjorde inte mycket i skolan idag för internet funkade inte. Så satt mest och chilla skööönt;) Sen efter skolan drog jag och solade lite. Har märkt att jag har blivit väääldigt blek, inte nice!
Ikväll ska jag ut och gå ett tag, får egentligen inte träna eftersom jag har en inflammation i benet. Men har en idrottsuppgift som ska in om tre veckor, så tänjer på gränserna lite haha;)
Aja nu väntar jag på att mamma ska komma hem och laga mat. Är ashungrig, som vanligt! Men vi hörs senare:)

Kram


Natti;)

Nu ska jag faktiskt sova! Känner mig typ sjuk och äcklig och ful och allmänt ofräsch så orkar inte vara uppe haha. Börjar dessutom ganska tidigt imorgon så kan va bra om jag är pigg när jag vaknar;)
Vet att uppdateringen idag har varit säääämst men ah alla har vi våra dagar liksom h3h3h. Men imorgon ska jag försöka bättra mig!
Så ah ha det så bra♥

Godnatt

Powerwalk nu!

Nu ska jag ut på en powerwalk ett tag. Får se hur mycket jag orkar, har fortfarande ont i benet. Men ska försöka gå i minst 45 minuter iaf. Medans jag är ute och går, joggar, lunkar osv haha så bjuder jag på en dagens låt. Snällt va?;)

Jay Sean- Lights Off:


EDIT: Orkar inte gå ut och gå haha. Kom på att det är idol snart och det kan man ju inte missa! Får se ifall jag går ut efter det, men tvivlar på det;) Hörs senare iaf!

Jag tog mig upp

Hej!
Kom hem för länge sen men har inte orkat blogga haha. Slutade vid tolv ungefär och åkte direkt hem och åt kladdkaka, tjockis. Men ska faktiskt jogga ikväll så det blir plus minus noll liksom;) Förutom det så händer inget speciellt idag, har inga läxor så kan bara ta det lugnt.
Nu vet jag inte vad jag kan skriva mer så vi hörs senare helt enkelt:)

Kram

Lagom skäääbbig

Outfit


Leggins- BikBok
Piké- Fred Perry

Sovdags

Nu ska jag gå och lägga mig, är faktiskt skittrött. Börjar tiiiidigt imorgon inte kul. Orkar inte att det är måndag redan! Man borde ha helg i fem dagar och skola två haha;)
Men vi hörs imorgon!

Kram

Jakten på lycka

Hejhej:)
Förlåt för dålig uppdatering idag men har inte haft nåt att skriva om. Har bara varit hemma idag och fixat med lite saker. Just nu sitter jag och kollar på filmen Jakten på lycka. Har redan sett den en gång men det är verkligen en fin film och Jaden Smith är ju grymt söt haha:)
Ska snart ta och äta lite kladdkaka och tycka synd om mig själv för att det är skola imorgon igen! Men ni får ha det så bra, så hörs vi senare♥

Kram

Fryser

Hej!
Sitter just nu i mitt rum och fryser ihjäl. Saknar verkligen sommaren idag! Saknar att bara kunna ha på sig shorts och ett linne, saknar värmen och allt! Iaf så väntar jag på att plattången ska värmas, mitt hår är afro just nu, finfint;)
Idag händer inte ett skit, ska dra ut på en powerwalk senare idag tror jag.
Sen efter det så ska jag längta tills det blir torsdag, då jag äntligen får pengar! Fan vad jag ska shoppa då, eller inte. Måste spara pengar till en vinterjacka men iaf haha.
Nu ska jag som sagt platta håret och fixa mig lite, hörs senare:)

Kram

Jaoo

Nu drar jag ut och springer ett tag. Är väl tillbaks om typ en timme. Bloggar då, ha det bra!:)

Kram

Lagom skabbig och fin bild men den får duga;)

L'Amour Toujours

Every day and every night,
I always dream that
You are by my side
Well I said everything's
Gonna be alright
And I'll fly with you

Gigi D'Agostino- I'll Fly With You:

Lördag

Hej!
Vaknade för ett tag sen och ska snart äta lite frukost. Idag händer nog inte så mycket, funderar på att dra ut och jogga men bara ifall det blir bättre väder haha;) Borde plugga matte också men tror inte att jag orkar det!
Men ja, får se vad som händer. Bloggar lite senare för nu ska jag äta:)
Ha det bra♥

Kram

I keep on fallin'

Hej igen!
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är verkligen skittrött och har jätteont överallt inte kul haha. Fast ska nog läsa lite innan jag sover. Förresten så orkar jag inte lägga upp det jag köpte idag, men kläderna kommer ju komma upp på bloggen allt eftersom liksom.
Iaf så var Precious en jävligt bra film, men väääldigt sorglig. Fast ifall ni inte har sett den ännu så borde ni göra det. Man inser lite att man har ett jävligt bra liv liksom.
Jaja nu ska jag sova som sagt, hörs imorgon!:)

Godnatt

Precious

Nu ska jag kolla på film med mamma. Ska kolla på Precious, någon som vet ifall den är bra?:) Alla säger iaf att den ska vara jättebra! Dock verkar den väldigt sorglig men men.
Hörs efter filmen, ha det bra♥


Nostalgi!

Thank U mama for the nine months u carried me through
All those pain and sufferin
No one knows the pressure you bare a just only you
Give you all my love

Sizzla- Thank U Mama:

Kom nyss hem

Hej igen:)
Kom nyss hem från stan med mamma. Har shoppat ganska mycket eller egentligen så köpte mamma alla sakerna men ändå;) Köpte bla ett par byxor och lite underkläder och så. Sen åt vi även på stan, det blev kinamat som vanligt haha.
Just nu sitter jag hemma och är skittrött. Ska snart in och duscha för att piggna till lite. Sen ska jag bara slappa. Kommer inte hända så mycket i helgen, men ska försöka hitta på lite roliga saker att skriva om:) Någon som har nåt tips kanske?
Ah men nu ska jag fota alla sakerna sen duscha, hörs senare!

Kram

Försenad

Godmorgon!
Vaknade för några minuter sen.. Inte bra eftersom jag egentligen börjar nu, men jag får gå på andra lektionen istället. Så nu istället för skolan så kollar jag på vakna med the voice och äter pannkakor. Ska snart börja fixa mig.
Idag kommer uppdateringen bli dålig som jag sa igår. Men det överlever ni väl eller?;)
Aja nu ska jag platta håret, hörs senare!

Kram

sovdags

Nu ska jag gå och sova, livet är fortfarande helt fucked up så orkar inte vara uppe. Börjar tidigt imorgon dessutom men slutar tidigt iaf. Sen efter skolan ska jag sola och förhoppningsvis sova lite i solariumet haha. Sen ska jag med mamma på stan så vet inte när jag kommer uppdatera. Men vi hörs väl nån gång.
Ha det bra♥

Godnatt

Upp i rök och borta med vinden

Sista ordet är sagt, gett boet en plats
Där orden har lagts, för ord är min last,
förtroendet brast för de troendefast,
jag jiddrar bara inget religöst tjafs,

Mange Schmidt ft. Thomas Rusiak & Eye-N-I Håll Käften del 2:

Uttråkad

Hej!
Jag är så jävla uttråkad just nu, inte kul. Dessutom är jag skittrött men kan inte sova. Har en spanskaläxa tills imorgon och jag glömde boken i skåpet kul, kul, kul! Nej usch, livet är inte bra idag. Dessutom så har min statistik sjunkit rejält. HAHA fult ord, sjunkit. Iaf fattar inte hur men jaja..
Nu ska jag snart duscha och sen kolla på Kungarna av Tylösand, missade det igår:(
Men jag bloggar mer när jag är på bättre humör, om sisådär tre veckor haha!

Kram

Dagens outfit


Jeans- Cheap Monday
Tröja- Stone Island

Nyvaken

Godmorgon:)
Vaknade för ungefär en kvart sen, är faktiskt ganska utvilad idag! Ska snart duscha och sen börja fixa mig. Börjar kvart över tio idag så behöver inte stressa.
Som jag sa igår så slutar jag sent idag så uppdateringen kommer bli dålig idag, tyvärr. Men ska försöka göra fem inlägg ändå.
Men nu ska jag duscha hörs senare:)

Kram

Blabla

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, även fast det är tidigt. Är skittrött och ifall jag ska orka vara med på idrotten imorgon så måste jag sova nu. Går ända till 4 imorgon, men har iaf sovmorgon! Börjar 10.15 tror jag, så kommer nog blogga innan skolan imorgon också.
Tycker faktiskt att jag är ganska bra på att blogga även fast jag inte har något att skriva om haha *stolt*;)
Nej men skämt åsido, får se hur uppdateringen blir imorgon. Kanske inte ens ska till skolan, har hostat heeela kvällen och mår skit. Men samtidigt så kan jag inte missa skolan.
Aja nu ska jag iaf sova så ha det bra♥

Godnatt


You turned my life around



K-Ci & JoJo- All My Life:

Dagens


Leggins- BikBok
Tjocktröja- H&M
Tröja- Tommy Hilfiger
(o sen syns mina finafina Hammarbystrumpor lite grann;))

Hungrig

Hej!
Kom hem för snart en timme sen. Slutade halv 4 idag men det var ändå en ganska chill dag.
Sitter just nu och väntar på mat, det är väl klart om en halvtimme ungefär. Är verkligen skithungrig, även fast jag har ätit ganska mycket idag haha. Men men jag älskar att äta;)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, har inga läxor tills imorgon så ska bara slappa. Ska nog kolla på nån film och äta haha!
Men aja hörs senare:)

Kram

Nyss vaknat

Godmorgon!
Vaknade nyss och ska snart platta håret. Mitt hår är helt krull idag för jag somnade med blött hår igår, haha inte bra. Går från 9.20 till 16.00 idag, inte kul. Jag mår redan dåligt så jag vet inte om jag orkar gå hela dagen.
Men ah nu ska jag fixa håret och sen äta lite frukost. Hörs senare:)

Kram

Godnatt!

Nu ska jag lägga mig i sängen occh läsa lite tror jag. Börjar 9.20 imorgon så hinner nog med ett inlägg innan skolan börjar, bra va?:) Får se ifall jag uppdaterar någon gång i skolan annars så blir det när jag kommer hem vid halv fem ungefär. Hatar verkligen onsdagar, lyckas jämt typ somna på sista lektion haha;)
Men ni får ha det bra så hörs vi imorgon!♥

Kram

SEGER

Alltså fy fan va skönt! Ingen större chock då Hammarby spelade bättre än Degerfors. Dom ledde själva spelet, från början till slut. Men den sista kvarten typ så satt jag skitnervös haha. Men matchen slutade 2-1 tack och lov! Så tre poäng nu till hammarby.
Aja nu ska jag bara ta det lugnt, mitt hjärta slår fortfarande i 190 typ haha nej kanske inte. Ska kanske kolla på någon film, börjar ganska sent imorgon så har lite sovmorgon, skönt.
Hörs senare!:)

Kram

Usch

Lider av grov bloggtorka just nu... Eller jag har all torka man kan ha hahah kan man ens säga så? Iaf är så gryyymt jävla trött på skolan, redan på söndagskvällen så längtar jag efter nästa helg. Önskar att jag gick i ettan nu och inte tvåan. Fan vad jobbig tvåan är och vi har ju nyss börjat!:O Kommer inte bli ett roligt år alltså..
Men men får pengar nästa vecka:D:D Har längtat gal1 mycke!
Aja om ni har något tips eller vill se mer av något i bloggen, så kommentera gärna.
Nu ska jag dricka pepsi tills jag mår illa och sen är det fotboll som gäller. Enda saken som piggar upp mig just nu.



Du är en falsk person men ändå så underbar

Hejhej!
Kom hem för ungefär en halvtimme sen, kollar just nu på top model. Skoldagen idag var ganska dryg, hade två prov.. Och båda proven gick åt helvete haha! Men men hoppas på g i alla fall. Sen efter skolan gick jag hem. Funderar på att gå ut och jogga ikväll, men det är så dåligt väder ut så tror jag skiter i det;) Ska nog göra det imorgon istället.
Men men nu ska jag snart äta så hörs senare!

Kram

pluggpluggplugg

Nu ska jag begrava mig i plugg, har som sagt två prov imorgon! Dock behöver jag bara plugga no och inte historia. För i historian kan jag typ allt fast kan inget när det gäller no:n. Det handlar om typ materia och atomer och sånt. Fan kommer få sitta uppe hela natten haha! Aja kommer nog inte blogga mer idag, så det här blir sista inlägget för idag:)

Godnatt typ

Outfit


Jeans- Cheap Monday
T-shirt- Those Glory Days
Halsduk- H&M

Hemma igen!

Hej igen:)
Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Fick sluta lite tidigare för vi hade inget att göra haha. Tänkte grilla lite mackor nu och ligga i sängen och plugga lite. Har både NO-förhör och historiaprov imorgon. Orkar inte rudbeck haha;)
Jaja uppdaterar lite senare, så hörs senare!

Kram

Lagom skabbig bild från lördags;)

Måndag..

Hej:)
Idag mår jag riktigt jävla skitdåligt, så jag ska bara gå på sista lektionen. Har en gruppuppgift som ska vara klar idag och jag har inte ens börjat oops;) Jag orkar inte bry mig heller.. Helgen blev ju helt jävla misslyckad, såklart! Det är anledningen till varför jag inte har uppdaterat bra i helgen, orkade helt enkelt inte.
Aja får snart pengar iaf, en sak som är bra med mitt liv:)
Men jag ska väl fortsätta fixa mig nu, ser förjävlig ut. Ha det bra!

Kram

säg ingenting till mig det hörs på stegen när du går

Hej!
Vaknade för ungefär en halvtimme sen och sitter just nu och äter frukost. Ska snart duscha och fixa lite saker. Ikväll är det ju kulturnatten (:)) så jag ska dra hem till Fanny vid fyra och sen ska vi fixa oss tillsammans. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men hela stan är ju en fest så nåt lär ju hända!
Aja nu ska jag ta min medicin och sen duscha. Hörs senare!

Kram

Nu ska jag sussa;)

Haha orkar inte vara uppe längre, så går och lägger mig nu. Vet inte hur uppdateringen blir imorgon, men hinner nog med två inlägg innan jag drar. Sen kanske ett på kvällen. Ska försöka iaf:)
Som sagt så är det kulturnatten imorgon och jag drar iväg redan vid fyra men men.. Ingen läser väl bloggar ändå en lördagkväll eller?
Aja ni får ha det bra, så hörs vi troligtvis imorgon:)

Godnatt

Såå seriös bild;)

music


Little child
dry your crying eyes
how can I explain
the fear you feel inside
cause you were born
into this evil world
where man is killing man
and no one knows just why

When the children cry
let them know we tried
cause when the children sing
then the new world begins..

White Lion- When The Children Cry:

188

Hej igen!
Nu sitter jag och kollar på idol, dock har jag missat 20 minuter för jag kollade på film med mamma. Såg Patrik 1,5, den var faktiskt bra! Trodde inte att den skulle vara så jättebra men det var den, men lite sorglig haha. Någon mer som har sett den? Den är ju ganska gammal tror jag, men ifall ni inte har sett den ännu så borde ni.
Typ en av få svenska filmer som faktiskt är sevärd:)
Men nu ska jag fortsätta kolla på idol, så hörs senare!

Kram

Outfit


Jeans- Gina Tricot
Tröja- Gjort själv(HAHA)
Halsduk- H&M

Dock hade jag en Fred Perry-tröja i skolan, men bytte om när jag kom hem för jag frös haha;)

Äntligen fredag!

Hej!
Kom hem från skolan för ett tag sen. Slutade tolv typ och efter skolan så fixade jag lite saker, så kom väl hem runt halv två. Ikväll händer nog inget speciellt. Ska bara vara hemma och kolla på film och äta godis, myys:D Är fortfarande sjuk så ska försöka bli frisk tills imorgon.
Nu ska jag snart hjälpa mamma med maten och lite sånt. Men jag skriver snart igen, så kika in här om ungefär två timmar:) Ha det bra!♥

Kram

FÖRLÅT!

Haha fin rubrik. Men alltså förlåt för världens sämsta uppdatering, men har verkligen ingen ork att blogga idag. Kul dock att statistiken stiger fastän jag inte uppdaterar;)
Idag hände inte särskilt mycket. Hade en lektion idag bara, och vi fick gå hem efter bara en kvar så det var nice! Efter skolan drog jag ner på stan med lite folk, satt mest och planera lördagen. Bara två dagar kvar nu:D Alltså det måste bli så jävla bra, annars kommer jag gå i ide eller nåt haha. Nej men iaf kom hem runt fyra och har sen dess bara lallat omkring. Pluggat liiiite NO, ätit, kollat tv, ätit haha. Ska vara klar med NO-uppgiften imorgon, eftersom min grupp ska vara så jävla perfekt och bra! HATA HATA HATA. Så jag ska sova nu och sen gå upp tiiiidigt (satsar på halv 6:O) och skriva klart allt imorgon. Är för trött nu.
Nu blev det dessutom jävligt mycket att läsa men ah sånt är livet;) Ska som sagt sova nu, så vi hörs imorgon!

Godnatt

Och eftersom jag fortfarande är sjuk så får det bli en gammal och ful bild som avslutning haha!:)

Vakna med the Voice

Godmorgon!
Vaknade nyss och sitter just nu och kollar på vakna med the voice. Ska snart äta frukost och sen börja fixa mig. Börjar som sagt 9.50 så behöver inte stressa. Om jag hinner så slänger jag upp en dagens outfit innan skolan:) Kommer nog hem ganska sent idag. Ska ner på stan efter skolan och planera helgen. Bara två dagar kvar till kulturnatten:D
Nu ska jag äta frukost, hörs senare!

Kram

:D

Nu blire Kungarna av Tylösand och sen ska jag sova. Börjar 9.50 imorgon och slutar en timme senare sköönt;) Sen efter skolan blir det stan ett tag, sen ska jag hem och vila. Får inte bli sjuk till helgen, då kommer jag hata mig själv haha. Eftersom det här blir sista inlägget idag, så säger jag godnatt nu. Även fast jag inte ska sova förrän om en timme.

Godnatt

Rubrik

Hej igen!
Sitter just nu och kollar på idol, såklart;) Har blivit ett måste typ haha! Någon mer som kollar på det kanske? Efter idol ska jag lära mig grunderna i photoshop. Eller ah, försöka lära mig. Verkar ganska svårt faktiskt. Och sen senare ikväll så är det ju Kungarna av Tylösand! Bästa programmet i höst. Älskar verkligen såna där program. Typ Big Brother, Paradise Hotel, Jersey Shore osv. Någon som håller med?:D
Aja nu ska jag förtsätta kolla på idol. Ha det bra!♥

Kram

Inte världens bästa bild, men skyller på att jag är sjuk;)

Kom så glömmer vi döden

Vi vet du behöver hjälp
Den här stan gör mig galen ikväll
Du kommer aldrig mer hitta hem
Vill ge dig allting ikväll

Du kommer aldrig mer bli dig själv..

Kent- Dom som försvann:

Ny jacka

Det som fanns i paketet från H&M var en höstjacka eller kappa eller vad man ska kalla den haha. Beställde den i slutet av sommaren och nu har den kommit:) Även halsduken som jag har på dagens outfit-bilden låg i samma paket. Jackan kostar 299 kr tror jag och halsduken typ 70 eller 80 kr.


Inte världens bästa bild, men den är skitsnygg på;)

Farsan

Nu ska jag kura ner mig i sängen och kolla på Farsan. Tror dock att den är dålig, men har sett alla andra filmer hemma så. Någon av er som har sett den kanske? Är den bra eller dålig? Kommentera gärna:)

dagens deg-outfit..


Byxor- KSSS
Kofta- H&M
Halsduk- H&M

*FML*

Godmorgon!
Vaknade för ungefär en timme sen. Mår ännu sämre idag, så jag orkade inte gå till skolan. Hade ändå inte kunnat koncentrera mig. Men ska försöka jobba lite hemma. Ska snart äta frukost och kolla tv.
Måste verkligen ta det lugnt ifall jag ska bli frisk till på lördag. Skulle hata mig själv om jag är sjuk på kulturnatten haha;)
Idag ska jag visa det jag fick från HM igår, så kolla in här om ett tag:) Ha det bra♥

Kram

Idol

Hej igen:)
Kom hem för ungefär en halvtimme sen och sitter just nu och kollar på idol. Orkar inte visa vad som fanns i paketet idag, men ska fota det imorgon och så. Kommer nog inte uppdatera mera idag, mår verkligen skit haha. Får se ifall uppdateringen blir bättre imorgon eller inte, det beror på ifall jag ska till skolan eller ej..
Annars så vill jag bara tacka att ni har börjat kommentera mer och mer:) Älskar kommentarer haha, vem gör inte liksom?;) Men ah, hörs kanske senare. Nu ska jag ta min medicin och sen krypa ner i sängen.
Hörs någon gång!

Kram

Haha små cheyer, tror den är från 8an. Alltså var jag typ 13-14 haha!

Snabb uppdatering

Hej!
Nu är jag hemma igen efter skolan. Var en ganska chill dag, förutom att jag var förklyld och hosta hela tiden. Stannar nog hemma imorgon, orkar inte sitta i skolan och känna mig allmänt ofräsch haha;) Ska snart iväg till min morfar och fira honom lite. Han fyller nämligen år idag, så grattis morfar:)
Fick ett paket från H&M men visar vad som var i det när jag kommer hem igen.
Hörs senare, ha det bra!

Kram

He is love, love, love..

Hej igen.. Matchen är snart slut, tyvärr ser det inte ljust ut just nu. Men allt kan hända så jag deppar inte;) Ska fan gå och lägga mig efter matchen. Måste upp astidigt imorgon, börjar 8.10. Så ska försöka gå upp 6..
Fy fan ser inte fram emot morgondagen. Bara tråkiga lektioner, om jag kommer ihåg rätt haha! Men slutar iaf ganska tidigt. Ska dra och sola efter skolan så det blir väl uppdatering runt halv fyra, skulle jag tro.
Men ah, vi hörs imorgon:)

Godnatt haha;)

Babyface:D:D:D:D:D

Snart match

Nu ska jag snart in och duscha. Måste dränka håret i silverschampoo så det inte är orange imorgon när det är skolfoto! Egentligen bryr jag mig inte så mycket hur jag ser ut på skolfotot. Men mitt hår ska fan heller vara gult, blondt och orange. Haha såå fult;)
Sen om en halvtimme ungefär är det match. Tagga som fan. Hammarby-Väsby United. Segern är ju ganska självklar redan, men men. Skriver när matchen är slut. Hörs senare:)

Kram

Fuck You



Sötaste ungen alltså!♥

Tillbaka från doktorn

Hej igen!
Kom hem från doktorn för ett tag sen. Orkade inte dra ner på stan, för dom tejpade mitt ben så kan knappt böja på det. Jättekul att gå runt och halta i typ två veckor. Sen är det kulturnatten på lördag. För er som inte vet vad det är, så är det typ en kväll då hela västerås super haha;) Så jag ska alltså gå runt och halta då. Haha kommer fan bli hemskt.
Jaja nu ska jag hitta på något att göra. Hörs senare:)

Kram

Doktorn snart

Godmorgon!
Har precis ätit frukost och ska snart börja fixa mig. Ska iväg till läkaren om en timme, så behöver iaf inte stressa. Sitter just nu och kollar på the voice. Det är typ ett måste för mig. Det och att platta håret, dom två sakerna är mina morgonrutiner haha.
Aja nu ska jag fixa mig, uppdaterar senare i eftermiddag. Ha det bra♥

Kram

Läggdags

Hej:)
Nu ska jag snart borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Slipper i alla fall skolan imorgon, men istället så måste jag till läkaren. Har haft ont i mitt knä i två veckor typ, väldigt bekvämt liksom;) Nej men hoppas att det är bara någon inflammation så jag får antibiotika mot det och sen är det bra!
Kommer dock inte ha sån tur, det har jag aldrig haha. Uppdateringen imorgon kommer inte va bra. Ska till läkaren  halv tio, sen ner på stan och sen på kvällen är det match. Men ska försöka med minst tre inlägg iaf.

Förresten så hade jag besöksrekord idag! 214 unika sist jag kollade, hoppas ni stannar.
Ha det bra♥

Godnatt

Svar på tal

Fick en anonym kommentar som skrev såhär:
Så du är rasist undrar om du har några invandrar kompisar för du förstör för dom bara Sd vill få bort invandrare

Jag undrar, har jag någonstans skrivit att jag är rasist? I såna fall så fick jag psykos just då och inte hade en aning om vad jag skrev. Jag har sagt att jag är patriot och nationalist. Om man är dum i huvudet så anser man att detta är samma sak som rasism och nationalsocialism. Det är det inte. Dock är det en hårfin linje mellan dessa två fyra ideologier, så man måste läsa på ordentligt för att uttala sig.

Sen är jag inte heller Sverigedemokrat. Om jag fick rösta i år, så skulle jag rösta för en röd regering. Dock vet jag inte vilket parti eftersom jag inte är insatt i vad dom olika partierna står för. Men jag är inte född med silversked i mun, så skulle aldrig få för mig att rösta borgeligt.

Nu tänker jag skita fullständigt i politik. Kommer aldrig nämna det igen i bloggen, eftersom folk blir bananas.

The Hills

Nu blire The Hills och tårta! Bloggar senare:)

Av Gud blev du testad..

Se dig omkring var det det här ni glömde, drömde
Se dig omkring någonting du glömde, glömmer
Se dig omkring var det det här ni glömde, drömde
Hela mitt liv har jag försökt att fråga, fråga och få ett svar

Ken Ring- Se Dig Omkring:

Söndag

Hej!:)
Vaknade nyss och ska snart börja fixa mig lite. Mitt hår är helt fluff idag, så måste verkligen fixa det. Alla andra passar i typ lockigt hår men jag ser ut som ett mähä haha;) Idag händer inget speciellt, känner mig sjuk så ska bara stanna hemma och äta alvedon och ipren. Vet inte hur uppdateringen blir idag, har bloggtorka.. Men ska försöka blogga ganska bra:)
Men nu ska jag äta frukost, hörs senare!

Kram

Nytagen dålig cambild, ofixad och ofräsch men ah;)

162

Hej! Sitter just nu och kollar på Legally Blonde. Har sett även den tusen ggr, men det är verkligen min typ av film! Älskar när dom driver typ med amerikanska stereotyper eller vad man ska säga haha;) Den slutar om typ en halvtimme, så efter det ska jag nog gå och lägga mig. Ska dock inte sova, tänkte läsa lite no. *suck* har förhör om två veckor och jag kan inget!
Aja nu ska jag fortsätta kolla på filmen, skriver imorgon:)

Godnatt

Nu blire film

Nu ska jag kolla på Sandor slash Ida. Har sett den tusen ggr förr men men;) Hörs sen!


Dynamite

I’m gonna take it all out
I’m gonna be the last one standing..

Taio Cruz- Dynamite:

Katastrof!

Hej:)
Nu ska jag följa med mamma till ica och köpa mat och lite godis till ikväll!:) Stannar som sagt hemma idag och jobbar på att bli fet haha;) Nej skojja..
Förresten så blev mitt hår katastrof. Alltså på riktigt! Min utväxt är ganska bra, vitblond typ, men jag har orangea fläckar lite här och där. HAHA inte fint:(
Aja skriver lite senare:)

Kram

Bilden gör inte rättvisa till mitt hår. Det är värre i verkligheten haha.

Lördag!

Godmorgon!:)
Vaknade för ungefär en timme sen och har sen dess bara degat. Idag händer nog inte så mycket, ska bleka min utväxt. Ser ut som en polsk hora just nu, inte fagert;) Sen efter det ska väl bara chilla, tråkigt väder ute så vill inte gå ut liksom. Ska nog kolla på film och plugga lite.
Måste verkligen börja fokusera på skolan, annars kommer det inte gå bra i år haha.
Men nu ska jag fortsätta dega;) Uppdaterar mer senare, ha det bra♥

Kram

Gammal fjortisbild, mobba inte;)

Pirates of the Caribbean

Sitter just nu och kollar på Pirates of the Caribbean. Eller just nu är det nyheterna men ah;) Kollade nyss på Sommaren med Göran också. Haha så ful film, men ändå bra:)
Kommer nog somna snart, är verkligen skiittrött! Sov typ tre timmar inatt, kul kul. Skönt att det är lördag imorgon iaf, så man kan sova ut.
Men ska försöka vara vaken tills filmen slutar i alla fall. Johnny Depp är ju ganska så snygg eller hur?!;)
Hur som helst, så hörs vi imorgon. Ha det bra♥

Godnatt


Egopics;)











Nu blir det mat!:D:D Hörs senare!

Dagens outfit


Tröja- Adidas
Jeans- Cheap Monday

g5

Hej!:)
Kom hem för ungefär två timmar sen. Så jävla skönt att det är fredag! Ska nog bara ta det lugnt i helgen, nästa helg blir det gal1. Så måste vila upp mig lite;) Måste nog plugga lite no också, men det är ju så jävla tråkigt haha.
Nu ska jag spela lite g5, men vi hörs senare!:D

Kram

Sovdags eller typ iaf..

Nu ska jag snart borsta tänderna, tvätta bort sminket och allt sånt där. Sen ska jag lägga mig och plugga lite. Ska ha gjort tre(?) diktanalyser till nästa vecka. Känns lagom kul ja:) Imorgon börjar jag tio över åtta, alltså måste jag upp tiiidigt! Ska försöka med ett inlägg innan jag drar till skolan imorgon, annars uppdaterar jag efter skolan. Slutar tolv så kommer hem tidigt.
Men ah vi hörs imorgon, ha det bra♥

Godnatt

En lagom seriös bild hihi:D

Mackor och idol!

Så nu har alla gäster åkt hem! Nu ska jag sätta mig framför tvn och glo på idol:) Måste äta något snart också. Haha alltså jag äter jämt känns det som. Äter minst fem gånger om dagen. Men jag är ändå 10 kg undervikt, så det gör inte så mycket;)
Aja nu ska jag fortsätta kolla på idol, hörs senare!:)

Kram

Dagens

Länge sen jag la upp en dagens outfit, men ska försöka bli bättre på det. Här kommer iaf dagens outfit haha;)


Tröja- Ben Sherman
Jeans- Gina Tricot

You make my heart go ting-a-ling-a-ling

Hej:)
Kom hem för ungefär tio minuter sen. Slutade vid elva idag, fast det visste inte jag och Jennifer så vi satt kvar i skolan till kvart över två haha. Roligt värre. Nej men vi hade ganska kul;)
Sitter just nu och kollar på Christine och äter sallad. Om typ två timmar kommer folk hit och firar mamma. Så då blir det tårta och sånt, mumzZz haha;)
Nu ska jag fortsätta äta hörs senare!:)

Kram

Sötaste!!!!

Grattis!


Grattis mamma!<3

Hei bloggen :*

Hihi fin rubrik!:) Sitter just nu och plattar håret. Ska gå till bussen om en timme typ så behöver inte stressa, skönt.
Idag har jag bara tre lektioner, men har håltimme i två timmar så slutar 4:( Sen efter skolan ska jag hem och fira mamma, hon fyller år idag!
Nu ska jag fortsätta fixa mig, sen spela lite g5 haha;) Hörs senare!

Kram

Skönaste låten


Mohombi feat. Nicki Minaj & Gyptian- Hold Yuh (Remix):

Kungarna av tylösand!

Hej!
Har precis kommit ut ur duschen och ska snart gå och lägga mig. Men först måste jag bara kolla på Kungarna av Tylösand! Det verkar vara så jävla dåligt, men jag vet att jag kommer kolla på det haha;)
Iaf hörs imorgon:)

Kram

Idol nu!

Nu börjar snart idol! Någon mer som ska se det?:)


Tyngaste brur..

När jag gick i 7-9an så lyssnade jag bara på svensk hiphop haha. Alltså hade varenda låt med An2n och Affe, Fonky Fresh, RMK, Sober osv. Verkligen varenda! Även fast dom var dåliga och jag aldrig lyssnade på dom så fanns låtarna i min ipod och mobil haha. Fattar inte varför men ah;)
Och nu den senaste veckan så har jag lyssnat igenom alla låtar som jag lyssnade på då. Och jag kan typ varenda text haha. Så jävla fult. Men alltså så fort jag lyssnar på dom låtarna så får jag massa minnen från kunskap.

Anton och Affe- Släpp Mig Fri:


Anton och Affe- I Don't Wanna Loose You:


Anton och Affe- 26 December:


Anton och Affe- Boogi Nights(haha skööönaste låten;)):

Rubrik missing!

Chacha bloggen!;)
Haha nej skojja och fin svengelska på rubriken också:D Skoldagen idag var onödigt lång, somnade nästan heheheh! Men fick iaf sluta en halvtimme tidigare, nice nice;) Så efter skolan gick jag och mamma och köpte kinamat.
Och just nu så sitter jag bara och chillar till musik typ. Har inga läxor till imorgon tror jag, men slutar fyra.. Hatar torsdagar och onsdagar haha.
Aja ska snart hjälpa mamma med lite saker, sen ska jag nog duscha. Har inte tid ikväll, det är för mycket på tv som jag måste se;)
Men vi hörs senare, ha det bra♥

Kram

Lagom fina bags under ögonen:D

We're going down

Hej!:)
Sitter just nu och bara degar, ska snart börja fixa håret. Är jävligt trött och jag har bara en timme på mig att fixa mig. Stress! Ah som sagt ska snart börja fixa mig, sen dra till skolan. Slutar jättesent idag:( Men jag får väl roa mig med min dator haha;)
Slänger in en morgonens låt också, hörs senare!:)

Kram

OneRepublic- All The Right Moves:

Baby I don't see you around..

Hej hej hallå bloggen!:D
Nu ska jag sova, börjar 10.40 imorgon och slutar 4(?). Älskar't;)
Nej men imorgon är det ganska chill faktiskt, inga jobbiga lektioner. Förhoppningsvis så slutar vi lite tidigare, det brukar bli så på onsdagar haha:) Uppdateringen kommer suga imorgon, för jag kommer ha världens(!) träningsvärk! Så när jag kommer hem ska jag tycka synd om mig själv. Haha ville bara varna er;)
Aja ska sova nu, ha det bra!♥

Godnatt

Lite psykosbild men men:D

Melomel

Måste bara lägga upp den här videon med Kultiration. Låten är inte så jättebra, men videon! Pyskoos, alltså på seriöst hahah!;) Man blir ju knas av att kolla på den. Men den är fan skön ändå, fast man blir lite yr haha:D

Kultiration- Melomel

Tips

Jag börjar få väldigt dålig fantasi. Vet aldrig vad jag ska skriva om i bloggen, har typ bloggtorka känns det som. Haha vilken failad blogg, får bloggtorka efter två månader;) Nej men skulle vara jättesnällt om ni kunde komma med tips på vad ni vill läsa om. T.ex. Hiss/Diss, Dagens låt(varje dag alltså, inte som jag gör nu haha;)) eller något annat.
Om ni har någon ide så kommentera gärna:D

Ska bada i silverschampo nu

Hejhej!
Kom hem för ungefär en timme sen. Orkade inte sola idag, ska nog göra det imorgon istället. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, men ska duscha snart. Ska testa silverschampo idag för första gången. Hoppas verkligen att det funkar:) Men det lär det ju göra eller?
Aja bloggar lite senare, ha det bra♥

Förresten gå aldrig 10 km om du har en knäskada. Det slutar inte bra haha;)

Kram

Skoljogg!

Hej!
Nu ska jag snart börja fixa håret och sen gå till bussen. Har skoljogg idag, verkligen jättekul:D:D:D Eller inte.. Men jag slutar tidigt iaf, så det är nice;) Haha använder det uttrycket 24/7! Efter skolan ska jag nog sola, så jag kommer nog hem vid ett kanske.
Så uppdateringen idag kommer nog bli bra, hörs senare!:)

Kram

Sleeping beauty

Hej:) Uppdateringen har varit sämst, jag vet men har inte orkat bry mig idag. Skrev ju förresten att uppdateringen skulle bli lite sådär idag så. Iaf ska snart sova, ska till skolan imorgon. Har typ skoljogg ni vet? Jävligt tråkigt, men det är bättre än lektioner iaf. Det enda jobbiga är att vi har coopertest innan. Man ba hallå?!;) Haha skojja, men alltså kommer nog vara halvt död imorgon när jag kommer hem. Men det är nice:D

Fick förresten silverschampo av mamma idag! Behövdes verkligen. Satt typ och dagdrömde om det idag heheh;) Söt chey f94, sitter och drömmer om schampo. Aja hoppas att det händer något med mitt hår när jag använder det. För av någon anledning så fäster inte blekning. Blir ingen skillnad. Helknas verkligen :O Haha jag skriver skitfult just nu men ah ni får ha det så bra. Hörs imorgon, med bättre uppdatering:D

Godnatt


Orkar inte ta nya bilder eftersom jag är sjuk, så det får bli en gammal;)

Ny design

Vad tycker ni om min nya design? Inte jag som gjort den dock, utan någon gullig liten random tjej haha;) Står lite längre ner vem som har gjort den. Kommer faktiskt inte ihåg. Aja skulle faktiskt vilja lära mig hur man gör egna designer. Någon som vill lära mig?:)

Edit: om ni inte kan se den nya designen tryck f5

SJUK!

Heeej bloggen!:D Just nu sitter jag i min säng med världens huvudvärk, väldigt mysigt. Varje gång jag ställer mig upp så blir jag skityr och är helt jävla förkyld. Fan vad jag hatar att vara sjuk. Men missar bara tre lektioner idag..
Ska iaf snart äta frukost sen börja knapra alvedon;) Uppdateringen kommer nog bli sjukt dålig idag, men ska försöka blogga:) Hörs kanske senare!

Kram

Haha så jävla ful bild egentligen!

Kladdkaka

Hej! Orkar faktiskt inte bry mig om bloggen idag, så detta blir nog sista inlägget för idag. Om inte något superviktigt inträffar som jag bara måste skriva om, förstås;) Sitter just nu och väntar på att kladdkakan ska bli klar. Sen ska jag svulla och tycka synd om mig själv. Varför vet jag inte men det är nice ändå:D
Men ah, vi hörs imorgon. Ha det bra!♥

Kram

En riktig jävla top notch-brud. Ah fast ne..:( Stor näsa ser det ut som jag har också :O

Expedition, Eskimo eller Nuuk?

Funderar på att köpa en ny vinterjacka, men vet inte vilken jag helst vill ha. Men någon Fjällräven blir det i alla fall. Fast vilken är snyggast? Alla kostar nästan samma så det spelar ingen roll. Men har värsta beslutsångesten haha;)
Vilken tycker ni är snyggast?




(fast i svart eller brun)


(fast i vinröd eller mörklblå)

Uttråkad!

Hej:) Vaknade för en timme sen ungefär och har sen dess bara ätit frukost och degat. Måste färga min utväxt idag men orkar inte. Och förlåt för att jag inte bloggade något mer igår men orkade bara inte.
Iaf måndag imorgon och jag orkar inte med skolan längre. Hahah och jag använder ordet orka hela tiden haha fuling;)
Aja ska fixa mitt hår nu, det ser för jävligt ut. Bloggar lite senare:)

Kram

Omg sorgligaste!

Så jävla fin video. Man grinar ju typ;)


Dutty dutty dutty love

What if you would just come right out of these clothes
You can finally feel the wind when it blows
Don't be scared to be free to let go, show it off
Feel like letting go...♥

Sean Kingston feat. Nicki Minaj- Letting Go (Dutty Love):

Peace out!

Nu drar jag till ica och köper godis!:D Stannar hemma ikväll, orkar inget. Känner mig ful så gömmer mig i rastabyxor och tjocktröja. Söt chey med andra ord;)
Hörs senare!:)


ingen rubrik

Hej! Vaknade för en timme sen ungefär, men är fortfarande skittrött! Aja ska snart äta lite frukost sen bleka håret tror jag, skönt att få bort utväxten:) Idag vet jag inte vad som händer. Ska kanske festa men vet inte om jag orkar. Har blivit så jävla tråkigt att festa, man träffar alltid samma människor. Inte kul:(
Haha fula problem jag har. Men men ska äta nu hörs senare:D

Kram

Feeling like letting go..

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film. Tror det blir Up igen haha:) Men kommer nog somna direkt, är verkligen skittrött! Vill ha lov igen. Fast det är ju typ 8 veckor dit:( Kul jul liksom haha.
Nej men nu ska jag kolla film iaf, ni får ha det bra!♥

Godnatt

Dagens låt

Andreas Wijks senaste cover lyssnar jag sönder just nu! Alltså hans röst! Så jävla grym haha;)
Lite tråkigt bara att han gör halva låtar hela tiden. Men men.. Lägger upp låten så ni också kan höra:)


Tidsfördriv!













Haha ja jag har tråkigt:D

I could really use a wish right now!

Hejhej:D Fredag idag, så jävla skönt! Kom hem för ungefär 45 minuter sen. Slutade vid tolv, sen efter skolan gick jag och solade. Och nu äntligen börjar jag få lite färg, så det märks:) Ska snart in och duscha och lite så.
Men först ska jag kolla på Toppbloggarna. Någon av er som har sett något avsnitt?:) Egentligen är det världens sämsta program eftersom en av "toppbloggarna" är så jävla ful. Men alla kan ju inte födas snygga;) Eller operera sig snygg hehe..
Aja ni får ha det bra så länge, bloggar mer efter att jag har duschat och så:)

Kram

snipp snapp snut så var dagen slut:D

Fan vilken snygg rubrik eller hur?;) Nu ska jag iaf tvätta bort sminket och sen sova. Börjar 8.10 imorgon så måste upp typ astidigt! Aja sov gott liksom, det ska iaf jag;) Även fast jag kommer nog drömma mardrömmar om en viss kis, men sånt är livet liksom:D

Godnatt

Robot unicorn attack!

Har blivit helt beroende av robot unicorn attack igen! Var det i våras också, men på sommaren så slutade jag spela. Men sen idag så började jag igen, kan verkligen inte sluta spela haha;) Egentligen är det så jävla tråkigt spel, men det blir så jävla kul:D Sen är ju låten helt sjuukt nice;) Någon av er som har spelat spelet?:)



Erasure- Always (låten som är med i spelet):

She lives in a fairytale

Hej:)
Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Kom försent imorse för jag missa bussen haha, så kollade bara på politiksaken. Men vi blev uttråkade ganska snabbt, så vi gick till stan ett tag. Satt mest och planerade helgen. Verkar bli fest på lördag iaf:D Imorgon ska jag nog bleka håret igen, haha förra gången blev det inge bra.
Men ah nu ska jag läsa lite olika bloggar och kolla på tv, men vi hörs senare!♥

Kram

Väääldigt gammal bild, men orkar inte ta nya;)

dags för skola!:D:D:D

Godmorgon! Ska iväg till bussen om några minuter. Börjar 9.50 idag, väldigt nice;) Idag har jag bara två lektioner, men ändå slutar jag 4. Bara för att det ska vara någon politikgrej idag igen. Alltså jag bryr mig faktiskt inte, för jag kan ändå inte göra något. Jaja nu ska jag fortsätta fixa mig, hörs senare!:)

Kram


Sleep tight bitches;)

Alltså mina rubriker är så jävla fula och oseriösa! Men men ska snart smörja in mig med bodylotion och sen sova. Börjar i alla fall ganska sent imorgon, så kan fixa mig i lugn och ro haha;) Dock slutar jag vid 4 typ, inte kul jul liksom:D Dessutom har vi någon politikgrej imorgon också, så imorgon kommer jag lida:(
Haha aja nu ska jag sova typ, ha det bra!♥

Godnatt

outfit

Har varit ganska dålig på att lägga upp dagens outfit, men ska bli bättre. Jag lovar;)
Kläderna på bilden är dock inte dom jag hade i skolan, eller byxorna hade jag men hade en Ben Sherman tröja till istället:)


Tröja- Gina Tricot
Jeans- Cheap Monday

Andreas Wijk

Ingen kan ju ha missat att modebloggaren Andreas sjunger asbra eller? Dessutom så är han ju gal1 snygg haha;) Dock hatar jag modekillar men han är ett undantag haha! Tänkte lägga upp några låtar med han, så ni som missat honom också kan få höra:)
Förresten vad tycker ni om honom?:)



Andreas Wijk- Be Mine (Robyn cover):


Andreas Wijk- The Luckiest (Ben Folds cover):


Andreas Wijk- Where Is The Love (Black Eyed Peas cover):


Andreas Wijk- Chariot (Gavin Degraw cover):

Fick sluta tidigt idag:D

Hejhej:)
Har vart hemma i ungefär en halvtimme. Vi fick sluta halv tolv idag:D Så efter skolan gick jag och solade, sen drog jag hem. Ska snart fixa mina naglar sen kolla på en film som är till svenskan. Har inga läxor tills imorgon så ikväll ska jag bara ta det lugnt, skööönt;)
Ska dessutom försöka uppdatera bra idag. Ska försöka göra 4-5 inlägg om dan, fast vissa dagar kommar jag nog inte hinna med det. Men ska verkligen försöka.
Dock är det ganska tråkigt att jag har många läsare, men knappt några kommentarer. Det är ju faktiskt roligare att blogga om man får någon respons på det liksom. Så kommentera mera;)
Nu ska jag duscha sen fixa lite saker. Hörs senare:D

Kram

1 september!

Hej:)
Har nyss vaknat och ska snart börja fixa mig. Ska iväg till skolan om typ en halvtimme. Känner mig inte direkt frisk men kan inte missa skolan, eftersom tvåan är typ det viktigaste året.
Uppdateringen kommer bli dålig idag. Jag slutar halv fyra så kommer hem ungefär vid fem. Sen har jag säkert massa läxor också. Jag älskar skolan:D
Nu ska jag fortsätta fixa mig, ni får ha det bra♥

Kram

  • Till bloggens startsida