Come spring, do your thing


Xavier Rudd- Come Let Go:

1254

Har inte orkat blogga på hela helgen, fredagen blev så jävla spårad. Killar är verkligen det vidrigaste som finns ibland, fan alltså. Kommer dock inte skriva ut nåt här, eftersom det hände min kompis och hon vill nog hålla det privat.
Iaf sitter och tjillar med min katt just nu haha:) Ska snart duscha riktigt länge och varmt. Älskar verkligen att duscha! Sen vet jag inte vad som händer, ska kanske träffa Jakob ikväll. Om jag orkar;)


Trött chey som inte borde visas på bild;)

Fredag!

Hej!
Fredag idag och det betyder ju ferre;) Så jävla pepp inför ikväll även fast jag inte vet vad som händer ikväll haha. Men skit samma det blir säkert bra:)
Sen börjar ju lovet imorgon också, sååå jävla skönt! Behöver verkligen lov nu. Nu snart ska jag duscha och sen drar jag till stan och köper mat, sen hem till Fanny och föra lite haha.
Peace!

Dagens låt


Hoffmaestro & Chraa- I'm Not Leaving Now:

I'm not leaving now

Hejsan! Började åtta idag så hann inte blogga innan skolan, som förresten var jävligt ovärd! Satt på lektionerna och sen på idrotten hade vi skridskor hahaha jag kan verkligen inte åka men äh;) Fick sluta tidigare så ska inte klaga liksom. Kom hem runt tre, skulle egentligen ha gått till bup idag men orkade verkligen inte. Mår så psykiskt dåligt varje gång jag ska dit.
Iaf glor just nu på project runway och väntar på att mamma ska göra mat haha:) Sen ska jag typ plugga och Jakob kanske kommer hit ikväll. Om han inte ska träna;)


Galet seriös bild:):):)

Trötter


Vaknade med världens jobbigaste hosta så orkade fan inte gå till skolan, ska plugga hemma istället. Ifall jag orkar hehu;) Kollar på sjunde himlen just nu hahaha fulare program finns inte! Förresten så är mitt internet fortfarande knas, så vet inte ifall jag kan blogga idag. Men ska försöka fixa det.
Fred!;)

Tillbaka!

Hej!:)
Ska börja blogga igen tror jag. Mitt internet har varit lite fuckat men det verkar funka nu iaf!
Sitter just nu och gör ingenting, väntar på frukost typ. Sen ska jag börja fixa mig, börjar halv tolv idag, nice;)
Slutar dock fyra och sen ska jag till um, men äh haha.
Nu är min frukost klar, så hörs sen:)

Kram

Klarar inte!

Orkar inte blogga på ett tag! Killen jag är på g med typ, psykar mig totalt och mina kompisar också haha. Fast dom gör det på ett bra sätt. Återkommer tidigast på onsdag.
Så hörs då!:)

I guess I'm gonna be alright

God morgon antar jag!
Orkade knappt blogga igår, för mycket tankar om privata saker som händer just nu. Orkar inte folket jag umgås med! Men aja, man kan ju inte vara lycklig jämt;) Men ska skita i alla randoms ett tag och bara vara med såna som betyder nåt för mig!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska övertala mamma om att äta på donken idag haha. Sen ska jag fota kläder som jag fick igår. Ralph Lauren;) Fint skare va!

Kram

Kärlekens tunga, aldrig skall jag glömma dig.


Dear Heart, Why Him?

Lördag

Faaan vad trött jag är. Gick upp typ nio imorse, inte kul alls... Iaf så var kvällen spårad och festen slutade med slagsmål. Kul liksom, nee.
Ikväll ska jag stanna hemma och bara chilla gal1! Ska ladda ner massa filmer och äta godis typ haha.
Nu blire Björnbröder:)

Kram

Ciao!

Nu måste jag dra, ja vi ses väl nån dag.
Jag svär livet blir bättre när man vet vart man ska.
Tur att jag vet att jag ska till råby, eftersom allt blir mycket bättre då.
Men som sagt nu måste jag dra!
Hörs imorgon någon gång.

1,2,3,4 jag e en partymyra;)


Söööt f94<3<3<3

Tragus


Piercade mig ju på min födelsedag för ungefär tre veckor sen. Har inte orkat ta bild på det innan men ah ovan är resultatet iaf:) Vet att det ser ut som att labreten sitter i huvudet men det är faktiskt i den där pluppen vid örat som hålet är haha. Fin svensk mening där;)
Nu blire dusch!

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Hej:)
Kom nyss hem från skolan, ganska ovärd dag men ah. Det är iaf fredag idag:D Har längtat som fan efter helgen!
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men ska i alla fall dra hem till bästa beror. Blir troligtvis chillkrök hos nån. Vill dock festa på riktigt, typ lokalfest eller nåt. Men Västerås är så jävla dött på vinter:(
Aja får se. Sitter just nu och kollar på OC, sen när det är slut ska jag duscha och sen drar jag.
Uppdateringen blir inte bra idag, tyvärr. Men ni klarar er väl?;) (hahahah fin chey som låtsas att hon har läsare som bryr sig;))
Peace!


Too cool 4 school!

Ah fast ne, ska faktiskt dra iväg till skolan nu typ. Slutar tio över två idag, så är väl hemma igen halv tre eller nåt. Men nu måste jag verkligen gå. Ciao!


Mörk är natten innan gryningen

Hej!
Kom hem från stan för en timme sen men har inte orkat blogga. Hann inte blogga imorse, försov mig såklart;) Kommer troligtvis inte blogga nåt mer idag heller. Har fått reda på saker om mina så kallade vänner, saker man inte vill veta om ni fattar. Aja det är privat än så länge.
Förutom det så har dagen varit ganska bra. Hade volleyboll på idrotten, måste säga att jag är ganska grym;) Haha eller inte, men jag försökte i alla fall!
Nu ska jag kolla på vänner sen kanske plugga lite till imorgon. Ska kunna 30 spanskaglosor, har inte ens börjat träna på dom. Bra Melinda!

Kram

Sussdags!;)

Ligger just nu i sängen och bloggar, eller ah sitter men iaf. Har precis blivit klar med ett skolarbete som ska in imorn, skönt! Börjar åtta imorgon.. Ser verkligen inte fram emot det men ja, livet är hårt liksom:)
Efter skolan blir det nog stan, måste verkligen äta thaimat snart. Har abstinens haha! Så det blir nog det imorgon. IAf så vet jag inte hur uppdateringen blir imorgon. Troligtvis ett inlägg innan skolan imorgon, ska försöka hinna!
Men nu ska jag nanna (jag vet, fuling).

God natt folket!

Osminkad är jag, men ack vad charmig!:D

Hungrig!

Chacha bloggen!;)

Nej men är hur som helst hemma nu, kom hem för typ en halvtimme sen. Mötet gick bra, slapp prata om jobbiga saker tack och lov:) Sitter och väntar på mat just nu. Även fast jag nyss åt lite choklad så är jag fortfarande hungrig!
Tur att mamma är snart klar med maten:):):)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, så fred!

Kram

Tjill chey ändå:D






Dags att dra till bussen, hörs efter skolan!

Jag ber om förlåtelse, hjärtat det sved

God morgon!

Sitter just nu och kollar på nyhetsmorgon i mina fårtofflor, haha äkta tant. Borde börja fixa mig snart tror jag eller kanske inte. Måste gå till bussen om lite mer än en timme så kan dega lite till:)
Idag blir det nog inte så mycket blogging. Ska ju till bup så kommer hem halv fem kanske. Och jag är nästan alltid ett nervvrak efter bup haha så kommer nog bara bli emoinlägg då;) Nej men ska försöka blogga lite iaf!
Men nu ska jag fortsätta chilla, hörs senare!

Kram

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än

Avslutar dagen med Lars Winnerbäck. Haha fuling men det är ju så.
Imorgon börjar jag halv tolv som sagt så kommer hinna blogga innan skolan, mycket bra:)
Haha aja god natt!

Lars Winnerbäck- Elegi:


Inte chill alltsåååeh


Jag vill bli blondie igen hahah:(

If only I would wake

Åhh jag hatar verkligen tisdagar! Har varit skittrött hela dagen. Fick sluta en halvtimme tidigare idag så det var ju nice iaf;) Sen på väg hem så träffade jag en viss person o det var ju också ganska nice hehe;)
Nej men ah. Sitter just nu och väntar på att Big Bang Theory ska börja. Bara en halvtimme kvar nu!
Sen måste jag nog plugga lite, sen duscha och sen ska jag nog sova.
Börjar halv tolv imorgon, så slipper stressa imorgon bitti. Mycket bra:D Slutar även en halvtimme tidigare för jag ska till bup, mindre kul men vad ska man göra?

Kram


1 februari

God morgon:)

Gick upp för en halvtimme sen typ, har egentligen lektion just nu men orkade inte gå på den hehe;) Så ska dra iväg till skolan om typ 35 minuter, borde sminka mig just nu och fixa håret. Men jag måste ju blogga:)
Igår hann jag knappt blogga. Kom hem fem och åt lite, sen degade jag framför tv:en. Typ vid åtta drog jag ut och träffade Jakob:) Satt hemma hos han och glodde på film sen åkte jag hem typ elva!

Hörs efter skolan!


Gammal fräsch bild;)

  • Till bloggens startsida