Duktig tjej!

Hej igen! Har faktiskt pluggat idag igen:) Är klar med en novell och sen har jag pluggat till matteprovet imorn. *suck* orkar inte ha prov imorn speciellt inte matte men men... Det är iaf utklädnadsshow imorn så slipper några lektioner iaf! Asnice:) Älskar dom sista dagarna i skolan, man har ju knappt några lektioner. Imorn har jag typ en lektion jag verkligen måste gå på och nästa vecka har jag typ tre, tjillination:D

Grab somebody sexy, tell'em hey!

Hejhej! Är på asbra humör idag!:) Vet inte varför haha har till o med fått IG på spanska nationella men det orkar jag inte bry mig om. Ska ändå fixa upp mitt betyg nästa vecka. Iaf så känns allt så lätt just nu fast jag har tusen saker att göra. Aja gjorde två redovisningar idag och vet ni vad?! Gjorde ett arbete på typ en halvtimme och fick VG!:O Haha fick även VG på två av dom spanska nationella men IG på två haha. Aja ska snart äta och sen plugga järnet. Ska göra klart minst två uppgifter. Wish me luck!;)

Asgammal bild men jag saknar mitt blonda hår.....

Äntligen klar!

Äntligen är jag klar med pluggeriet! Har fortfarande asmånga grejer kvar men blir iaf av med två imorgon. Sen imorgon får jag reda på mitt spanskabetyg, PANIK!!!:O Känns som ett IG faktiskt... Aja får väl plugga upp det i trean. Imorgon ska jag dessutom till BUP, näst sista gången nu troligtvis iaf. Men har faktiskt börjat må sämre nu pga allt med Jakob och så. Men äh har ju ny typ så det är tjill ändå.
Aja nu ska jag belöna mig med big brother ha det nice!
Fred♥

Pluggpluggplugg...

Hej! Vill ni veta något tragiskt? Jag pluggar fortfarande men är inte klar med en enda uppgift... Dock har jag börjat på tre stycken. Haha jag blir så lätt uttråkad och då byter jag uppgift istället för att göra klart den jag håller på med haha:) Någon som är likadan? Iaf så skriver jag om skånska nu. Ska hålla ett föredrag imorgon på skånska!! Hur fan ska jag lära mig danska på en dag?!;) Det går ju inte men ska försöka iaf:) Har dessutom ett engelskaprov imorgon. Har inte ens öppnat boken *suck*

Bild tagen från google I think.

Hello


Såå bra låt! Blir fan aspepp på att festa när jag hör den:)

Gossip girl

Hej igen! Kom hem från skolan för ett tag sen men har pluggat så har inte kunnat blogga. Hihi duktig tjej:) Känner mig faktiskt ganska pepp på att plugga idag. Haha första gången typ! Har iaf tagit en paus ett tag för att kolla på gossip girl:) Efter gossip girl ska jag väl möta mamma vid ica. Måste köpa B&J haha:) Vet dock inte vilken jag ska ta... I-landsproblem;)

Söt tjej!

30 maj

Godmorgon kära bloggläsare;) Vakna än? Själv vaknade jag för en timme sen har dock inte hunnit göra så mycket. Har bara ätit frukost och klätt på mig. Men måste sminka mig och fixa mitt hemska hår! Men det hinner jag nog behöver inte gå till skolan förrän om en timme typ. Skönt att jag bara har två lektioner idag:) Tror faktiskt jag ska stanna kvar på skolan efter att jag har slutat och plugga ikapp lite saker. Har ju bara 6 dagar kvar i skolan, sen är det sommarlov!!:D Längtar så jävla mycket!

Blä

Fy fan vad dåligt jag mår!!!! Har mått illa sen typ fyra, fattar inte varför:( Men det går aldrig över och bais. Orkar inte bli sjuk nu. Har ju sjuuukt mycket att göra i skolan! Får se ifall jag bloggar mer senare men nu ska jag gå och dö ett tag.

29 maj

Förlåt för den dåliga bloggningen igår men stressade som fan efter att jag hade duschat, så hann inte. Min dator har dessutom blivit asseg så orkar inte med den ibland haha.
Iaf hej! Hatar att det blev söndag så fort. Måndag imorgon ju... Aja har bara åtta lektioner på tre dagar så nästa vecka blir ändå ganska chill!
Idag händer nog inte mycket. Ska snart till min mormor och morfar och fira mors dag typ. Så borde börja fixa mig, sitter just nu i mjukisar och med blött hår. Asnice liksom;)

28 maj

Godmorgon! Fan vad skönt att det är lördag. Tog en rejäl sovmorgon idag, behövdes verkligen:) Idag blir det förhoppningsvis fest ifall någon kan svara på mina sms. Dissad chey:( Hoppas någon svarar snart iaf haha. Men nu blir det duschen:)

Nyvaken tjej!

The party is in my head

Känns helt sjukt att jag sitter hemma på en fredag! Har inte gjort det sen typ december kanske. Eller ah mitt minne är lite suddigt så var kanske hemma förra fredagen;) Vet inte riktigt. Sitter iaf och kollar på Big brother med mamma nu. Tradition typ:) Får se ifall jag drar ut och träffar en lite senare. Men tror jag kommer somna faktiskt haha!

Fan vad jag vill festa! Alltså en riktigt stor fest, inte nåt chillkrök några kompisar!

27 maj

Hej igen:) Kom hem från skolan för ca en halvtimme sen. Fan vad dåligt provet gick!:( Men skitsamma det är helg så ska inte tänka på det. Ska strunta i skolan hela helgen tror jag. Fast jag har massa arbeten att göra men whatever. Ikväll ska jag tjilla galet, kanske drar ut och träffar nån. Men troligtvis inte. Vill bara vara med Me, Myself and I för jag är bara så awesome;) Skämtåsido ibland är det faktiskt jävligt skönt att vara själv.

Typ ett halvår sen. Saknar mitt blonda hår ibland;(

Har vart så naiv och ung, passiv och dum

God morgon alla glada eller?;) Jag är iaf glad för det är ju fredag idag! Ska snart iväg till skolan och göra mitt sista nationella. Tyvärr har jag inte tränat så mycket men hoppas på g iaf! Tycker inte att det borde vara ett svårt prov för alla nior gör samma prov och jag går i tvåan haha:) Men nu måste jag fixa mig annars kommmer jag komma försent, inte bra!

God natt!


Lagom fräsch tjej som ska gå och sussa nu:) Dock är jag inge trött så ska nog kolla på nån bra film innan! Mys. Imorgon har jag bara en lektion eller ah har sista nationella provet i spanska. Börjar tolv, ganska skönt på en fredag liksom. Är lite nervös inför imorn faktiskt. Är inte så jättebra på spanska. Men förhoppningsvis går det bra:)

Home sweet home

Hej igen! Kom alldeles nyss hem, är helt jävla slut haha. Sitter iaf just nu och kollar på Criminal minds och käkar drömtårta. Mums!:) Åkte som sagt till råby efter bup och mötte upp Jessica och Fanny. Satt mest hemma hos Jessica och planerade helgen. Verkar bli fest på lördag, asnice:) Tror jag stannar hemma imorgon och bara chillar. Måste plugga lite också. Hatar att det är så mycket plugg innan sommarlovet. Men men det är ju bara 7 skoldagar kvar. Och nästa vecka har man ju helg i 5 dagar! Fan vad mycket fest det kommer bli då haha. Kommer vara skitsliten på tisdagen. Men det är det värt;)

A heart ain't a brain(Y)

Sitter just nu och mimar till Chris Brown låtar. Haha hoppas verkligen att ingen ser mig! Iaf ska snart iväg till bup tänkte bara blogga först. Efter bup ska jag som sagt till råby, så vet inte riktigt hur mycket jag kommer blogga idag. Får se helt enkelt:)

Haha är helt klädd i KSSS-kläder idag. Eller ah mjukisbyxor och tröja iaf. Men orka vara fixad till bup liksom. Ska ha på mig keps och solbrillor också. Hihi lite anonym sådär;)

Min helvackra fjortisinspirerade outfit. Ärligt talat bryr jag mig inte om ifall KSSS-kläder är fjortisstämplade. Dom flesta fjortisar tror ju dom heter SSS haha. Aja bekvämt äre iaf!:)

26 maj

Förlåt för att jag inte bloggade igår men min dator fuckade upp sig:S Det blir iaf bättre uppdatering idag! Är nämligen hemma från skolan. Har bara en lektion i typ en kvart så känns inte så värt att gå, så mamma sjukanmälde mig. Hihi snällt:) Annars då? Sitter just nu och väntar på att mitt ägg ska koka klart. Tänkte göra världens brakfrukost haha g33k men äh;) Älskar frukost faktiskt. Hinner dock inte alltid äta det innan skolan och så. På tal om skolan så är det ca 8 dagar kvar tills jag slutar:D Fuck vad nice! Längtar verkligen grymt mycket. Dock har jag tuuusen saker att göra innan skolan slutar, så jag ska plugga ihjäl mig idag hade jag tänkt. Duktigt va?:) Vid halv tre ska jag iväg till bup, suuuuck. Har inte vart där på två veckor så har väl lite att ta igen. Men det är ganska jobbigt. Aja sen ska jag se ifall Fanny vill göra mig en tjänst;), fast hon är sjukling. Och ah, det är väl min dag:)
Vad ska ni hitta på idag?:D

Bikini


Tror jag ska köpa denna bikini när jag får pengar. Köpte en annan förra veckan (visar bild sen) men vill ha en till. Kostar typ 250 kr, inte så farligt liksom:) Vad tycker ni? Hiss eller diss?


Jag vill ha choklad! Seriöst mitt sockerberoende är ju sjukligt haha:( Måste dock klara mig utan choklad idag för jag är totalt pank.... Fan att studiebidraget kommer nästa vecka. Skulle verkligen ha behövt det nu! Finns typ tusen saker jag måste ha. Typ skor, linnen, bikini, underkläder och choklad hehe;) Ska nog smsa pappa imorn och fråga om pengar haha!

24 maj

Hejhej, börjar alltid mina inlägg så jag vet;) Iaf kom hem från skolan för typ en timme sen. Hade tre nationella prov idag! Så jobbigt, jobbigast var förstås spanska hörförståelse. Fan vad jag hatar spanska:( Dom andra proven gick iaf bra, men det var bara engelska muntliga. Inte så jobbigt alltså. Borde få ett VG iaf. Har fått MVG och VG på alla andra såatt;) Snart ska jag sätta igång och plugga men först måste jag titta på Oprah haha:) Ska försöka göra klart minst två uppgifter. Hoppas dock på tre! Hihi får se hur duktig jag är;)

VINST!


Jag älskar Maic Sema♥

Hammarby-Åtvidabergs FF

Snart slutar första halvlek på Söderstadion. Fjärde matchen där i år och förhoppningsvis fjärde vinsten:) Dom har ju vunnit tre raka segrar på söderstadion så en fjärde skulle inte sitta fel hehe;) Dock är matchen väldigt jämn. Åtvid ligger på andra plats i serien och Hammarby på åttonde. Åtvid känns ju som det vinnande laget i den här matchen pga deras placering. Men vi får se. Hoppas ju på det bästa! Tyvärr spelar varken Runström och Furuseth pga skada. Men ah Sema och Paulinho spelar ju iaf!

Haha precis när jag skulle publicera inlägget gör Maic mål! Så jävla nice:)

10 dagar kvar!

Hejhej igen! Ligger just nu i min soffa och bara glor på tv. Borde egentligen plugga lite grann men jag orkar faktiskt inte. Men ska iaf försöka plugga efter OC! För övrigt så har min dag vart pissig haha fult ord. Hade spanska nationella imorse sen fick jag reda på matte nationella. IG ofc;) Det går bra nu..Sen drog jag hem. Klarar inte av att livet förväntas fortgå som vanligt trots att inget är vanligt. Aja ska inte tänka mer på det! Inte värt det.
Btw så har jag beställt min mobil idag och det är bara tio dagar kvar av skolan:D Så denna dag är ändå ganska tjill!

Bara text..

Min blogg har varit väldigt tom och tråkig sista dagarna, men jag orkar bara inte ta tag i den riktigt. Ska försöka komma tillbaka men bloggen är långt ifrån det jag fokuserar på. Det är sjukligt egentligen hur en annan människa kan ta över ens liv men äh. Det är inget tyck synd om mig- inlägg utan tänkte skriva om min fredag!

I fredags drog jag iväg till råby vid sju typ. Jag och tjejerna hade absolut noll att göra haha så jävla tråkigt. Sen blev vi iaf bjudna på poolparty;) Så vi drog till bjurhovda sen fick vi gå aaaslångt ut på landet! Haha det fanns inte ens trottoar där:O Efter ett tag mötte Mathias upp oss och vi kom fram till han som hade festen. Värsta villan! Haha jag och Jessica vart helt chockade när vi gick in på toan haha. Fina tjejer som blir fascinerade av ett badrum;) Iaf satt och chillade med randommänniskor. Drack och försökte undvika att dansa och bli kastad i poolen. Jag lyckades!:D Egentligen var jag ganska off hela kvällen, festen var säkert nice men jag tänkte på annat. Typ vid ett ringde jag Erik och frågade ifall han kunde skjutsa hem oss, vilket han klart kunde;);) Så vi skulle tillbaks till bjurhovda på en halvtimme så vi fick panik haha och letade skjuts. Hittade en assnäll kille som skjutsade oss till bjurhovda. Haha kan inte vart kul för han:) Sen hämtade Erik upp oss och skjutsade oss till råby. Sen chillade han med oss på råby ett tag. Efter ett tag drog vi till Jessica sen kom Jakob och Sonny. Kaos utbröt och jag bestämde mig för att åka hem haha halv fyra på morgonen. Så ringde Erik så skulle han hämta mig. Jag och Jessica gick ut och väntade i en timme men han kom aldrig:( Sen skrev han att han hade krockat haha gubben♥Fick asdåligt samvete haha:( Iaf så klarade han sig och jag drog hem med första bussen istället. Kom hem halv sju på morgonen helt förstörd. Men ah så går det ibland;) Hahaha har skrivit en bibel nu så ah. Ska göra mackor och varm choklad nu. Hoppas ni mår bra!:)

If I die before I wake, I pray the lord my soul to take

Hej igen! Sitter just nu och chillar, nyduschad och fräsch;) Var och solade 20 min så drog hem direkt och duschade. Känner mig så ofräsch annars! Idag är det som sagt fredag skitskönt:) Ska iväg till råby ikväll och va med mina tjejor. Får se ifall vi festar eller nåt annat. Kommer nog bli galet hur som. Haha känns som om alla kommer grina ikväll men äh;) Känslor är bra!
Men nu ska jag äta och sen börja fixa mig till ikväll. Hörs sen!:)

KiD CUDi


Dagens låt. Gammal men riktigt bra!

20 maj

Godmorgon bloggen! Börjar skolan sent idag, så jävla skönt. Har börjat typ åtta varje dag men inte idag hihi:) Idag är det förresten FREDAG! Äntligen säger jag bara. Vet inte vad jag ska göra i helgen men har verkligen längtat. Borde reda ut lite saker med expoiken och sånt men får se om jag orkar. Hoppas på att det blir fest idag eller imorn. Har iaf dricka hehu;) Skriver senare hur helgen blir för nu är det duschen som gäller. Hörs sen!

Jag föddes till ett lejon

Hur svårt kan det vara att komma över någon? Jag fattar inte, det borde ju inte vara så svårt eller? Men asså åh... Det här är inte jag. Jag blir aldrig beroende av någon, jag bryr mig om mig själv. Jag kommer först jämt sen kommer alla andra. Men nu är det helt annorlunda. Han är fan överallt. Funderar på att ta en bloggpaus tills det här är över på riktigt. Fast jag kan ju inte ge upp mitt liv bara pga detta. Det funkar ju inte så. Får se hur jag gör. Vet bara att när jag kommer tillbaka så är jag starkare♥

Weheartit

Kvällens outfit(inlägget skulle upp igår)


Jeans- Bikbok
Linne- H&M(nytt)
Tröja- Adidas

Please God explain, cause I don't understand

Hej! Orkade inte blogga igår när jag kom hem vart typ helt jävla depp haha. Vettefan varför men aja. Filmen var skitbra faktiskt:) Alla borde se den tycker jag. Dock kände jag mig väääldigt ful i dom där 3D-glasögonen haha;) Idag var det skola som vanligt. Höll på att somna hela dagen men klarade mig igenom hela dagen iaf!
Just nu väntar jag på mat, pizza. Mums! Ikväll ska jag kanske träffa Erik får se ifall jag orkar. Annars ska jag bara dega. Btw såg att gårdagens outfit inte kommit upp så lägger upp den snart!

Äventyrsdags!

Hejhej igen! Jefla mycket bloggning idag alltså. Iaf så ska jag snart till bussen men tänkte uppdatera er först. Jag är så snäll:) Som jag skrev förut så är mitt liv upp och ner totalt och det kommer nog vara så ett tag. Fuck vad jag hatar det! Asså det är för mycket nu. Massa nationella och andra skolarbeten som måste in. Massa stress över sånt och sen poiken och vad ska jag göra i helgen. Hahaha inte ett jättestort problem men ändå;) Måste ju hitta på nåt. Stannar jag hemma blir jag galen!!! Aja nu måste jag dra eller typ iaf!
Ha det så bra, hörs ikväll:)

Facelook for tonight! Outfiten kommer upp lite senare

I främmande farvatten


Ikväll är det ju premiär för fjärde Pirates of the Caribbean filmen. Och jag ska dit hihi!:) Ska faktiskt bli kul även fast mitt liv är knas och jag somnar när som helst. Filmen börjar halv nio så kommer missa big brother:( Och jag kommer inte kunna blogga men bloggar när jag kommer hem iaf!

18 maj

Hej! Förlåt för att jag inte bloggat sen i lördags men allt blev bara bais. Jag och min poike gjorde slut så jag blev knäpp och sen hände en massa andra saker. Private things, you know? Nu är jag iaf tillbaka! Mår fortfarande apa men äh. Flickorna och en viss påg hjälper;)
Annars då? Kom nyss hem från skolan är ashungrig, men vi har ingen mat hemma:( Eller ah mat finns väl men kan inte laga den haha. Mamma får väl laga nåt åt mig när hon kommer hem. Iaf så ska jag snart iväg till ica och hämta ett paket från HM:) Sen ikväll ska jag åka in till stan och möta upp tjejerna och kolla på bio. Ganska chill onsdag:D

Old picture, astjill!

Helt jävla förstörd


Aldrig mer ska jag låta någon förstöra mig så grovt som du har.

Dagens outfit


Tröja-Adidas
Linne-Indiska
Jeansleggins-VeroModa

It's friday friday!

Godmorgon bloggen! Äntligen är det fredag, har längtat sönder haha. Kändes som fredag i tisdags så ah... Ska snart börja fixa mig, måste nämligen till skolan om en timme:( Men har kanske bara en lektion, hoppas!!! Som jag skrev igår så ska jag till löga idag ifall det är fint väder. Men det är liksom 20+ redan nu på morgonen så antar att vädret blir nice:D Kommer tidsinställa lite inlägg när jag kommer hem från skolan så inte bloggen blir så tomt. Bra va?!:)
Men nu måste jag fixa mig annars kommer jag försent!

Speaking words of wisdom


We♥it

No one ever really dies

Hej hej hallå! Har fått värsta huvudvärken så klarar typ inte av att sitta vid datorn:( Därför jag inte har bloggat, men hoppas ni förstår iaf. Idag i skolan hade jag engelska nationella, gick bra. Tror på ett VG men hoppas på MVG, såklart haha;)Drog hem vid lunch pga mitt jävla huvud. Har tagit ipren och alvedon men inget funkar:( Någon som har nåt annat tips? Skulle va assnällt i sånt fall. Annars då? Imorgon äre fredag!!! Äntligen säger jag bara;)Har längtat sen i tisdags hehu. Imorgon blir det chill med skönt folk på löga:) Hoppas bara att det inte regnar. Gjorde ju det imorse! Vart fan aschockad. Vaknade kvart i sex av åskan:O Inte kul men men... Jag gillar åska faktiskt iaf om jag är inomhus och inte på en åker eller nåt haha;) Jaja nu ska jag tare lugnt och försöka få bort huvudvärken. Sen blire att glo på tv hela kvällen. Klockan 9 äre G som i gemenskap på tv4+, måste fan se den haha:) Men ha det så bra! Bloggar troligtvis imorgon om det inte blir för stressigt.

Cheap Monday

Idag efter skolan så mötte jag upp mamma utanför Rut m fl eller vad den heter haha. Hon hade typ tillgodokvitto där så jag fick två linnen. Nice:)

Kort linne från Cheap Monday

Linne med text (som inte syns haha) Cheap Monday

Schteek!

Hej allihopa! Sitter just nu ute på min balkong och steker. Måste fan bli brun nu. Iaf så är det 35+ på vår balkong. Sjukt nice ju!:) Btw så förlåt för min kassa uppdatering men mådde sådär i helgen och sen har jag bara chillat med livet. Så brydde mig inte om bloggen direkt. Hoppas ni förstår? Aja nu ska jag fortsätta sola, uppdaterar senare om vad jag gjorde dom dagar jag inte bloggade:)

We♥it


Jag älskar dig.

Paus

Pluggar fortfarande.... Eller ah kollar på OC nu men det är snart slut så ska fortsätta plugga då:( Är iaf klar med en uppgift! Bara tre kvar haha. Hoppas mamma kommer hem med mat snart. Är ashungrig, som vanligt;)

Haha asså jag orkar inte:(

Pluggis!

Hej bloggen. Kom hem från skolan nyss och kollar just nu på sjunde himlen haha. Känns sjukt att vara hemma från skolan så tidigt. Aja efter sjunde himlen ska jag plugga. Har typ 50 massiva uppgifter som måste in innan sommarlovet så antar att jag ska begrava mig i skolarbete tills 10 juni. Tur att det är sämst väder ute annars skulle jag på riktigt gå under;) Men ah, ska göra klart minst 4 uppgifter idag. Lycka till!:) Haha har aldrig lärt mig att plugga men nu ska det fan gå!

4 maj

Halloj igen!;) Har inte orkat blogga eftersom min mobil har varit död haha. Fin anledning typ. Iaf så fick jag tillbaks den idag så nu leker livet igen! Annars så har den här veckan varit jävligt chill. Har haft högst 2 lektioner om dan och så kommer det va resten av veckan, skööönt:) Igår kom Jakob hit och sov. Kommer snart inte kunna sova själv men äh. Hatar det ändå;)
Imorn har jag en lektion så kommer hem typ tio och då ska jag plugga och blogga järnet. Bra va?!:) Men nu får ni klara er utan mig, ifall det går;) Haha måste faktiskt plugga...:( Nationella och ett brutalt stort spanskaförhör på fredag. Inte kul!

Freeesching bild från i fredags

1 maj

Hejhej! Kommer inte orka blogga då jag inte har några bilder. Smart som jag är glömmer jag min laddare hos Jessica:( Inte bra alltså. Och orkar inte med tattiga cambilder. Iaf, hur var eran valborg?:) Min var gaaalen! Asså seriöst snuten var överallt. Kollade till höger- en snut. Kollade till vänster - en snut. Haha aja roligast var när Jessica helt plötsligt försvann. Haha cheyen trillade platt på marken hahaha garvade sönder:D Dock var det ganska tråkigt folk överallt och Fanny och Linda försvann tidigt. Men jag och Jessica tjillade med folket tills Jack och Jakob kom. Då drog vi till råby. Blev tjafs mellan mig och Jakob men det löste sig och somnade brevid bebisen sen♥
Vaknade upp tidigt imorse och gick med Jessica till centrum och köpte klubba haha alltid klubbor!:) Kom hem för typ en timme sen, träffade Erik på vägen och ah. Nu ska jag äta och sen sooova. Vill träffa Jakob men får se ifall han vill. Vi bråkade typ tre gånger på en dag eller nåt. Aja nu har jag skrivit värsta bibeln.
Hörs imorgon!:)

  • Till bloggens startsida