Forza

Vackert♥

30 septemper 2011


Dags för prov nu då, känner mig aspepp:D:D

Så vad hände med kampen då?

Tjabba!
Er älsklingsbloggare är tillbaka!!!!!!!! Upp med fingrarna i luften, broshan forma ett M ahihi!
Idag är det torsdag vilket betyder att det är fredag imorn. Känns ganska lägligt att fredagen är imorn. Hade inte orkat med ifall fredag låg efter måndag typ. Iaf så kan jag inte med min skola eller folket som går där. Det bara skriker efterblivenhet om allt och alla, ja inklusive mig:)
Jo iaf, imorn = Fredag = Fekke!!!
Pengarna kommer imorn också yippieeeeeee. Jag och fest är like this *gör ett konstigt fingertecken*
Internskämt, absolut noll komiskt för er men jag fnissar lite grann iaf.
Imorn har jag som tur är bara en lektion och denna lektion infattar ett prov, alltså behöver man inte stanna lektionen ut, hur bra?!!!!!!!!:O Egentligen har jag en till lektion men det ska jag skippa med hjälp av en snälla mor♥
After school blir det stan med den snälla modern jag nämnde nyligen. Sen blire väl nairobi och fixelifix med en girl or more. Sen iväg och supa ynglingar under bordet. Antingen på landet eller ah på landet.
Only time will tell:D

Man ba Rymdmelinda till er tjänst!

Kulturnatten 2011

Min egna högtid är ikväll! Vettefan varför jag älskar't men det gör jag iaf! Ska väl snart duscha och äta. Sen bär det av till råby där (förhoppningsvis) flickorna tre befinner sig. Ifall det är fyra flickz är risken för irritation överhängande men äsch! Man kan inte älska alla lixxx.

Bilden är för övrigt från förra årets kulturnatt. Så för att slippa skämmas ögonen ur mig så täckte jag över dom. Ahih smart chey, jo man tackar! Annars då? Jag saknar mitt blonda lååånga hår. Ser så gullig och mullig ut i blont hår. Men men nu är jag schwarzkopf och det är väl kul det med.

Fred!Psykos.

We♥it.

Jag har fuckat upp det, big time. Men orken att bry sig tog slut för längesen.


I know that it's a wonderful world, but I can't feel it right now


Känns som varenda människa i den här döda staden är antingen krogluder eller nykterister. Jag vill vara kanonsis och klättra på byggnadsställningar!!!!!!!!! Känns som om jag festade varje helg förra hösten och nu aldrig. Vad fan hände?

  • Till bloggens startsida