Valborg!

Hej! Idag är det valborg, äntligen! Ska snart åka till råby igen och börja tagga inför ikväll. Igår åkte jag ju också dit, vart tjillkrök på djäkne med några. Sen skulle det bli slagsmål, ofc;) Men näe det hände inte haha. Drog hem till Jessica med Jakob typ tolv. Haha jag och Jessica satt och tjockade oss direkt när vi kom dit. Fast Jakob somna haha gulle... Aja nu ska jag fixa mig och sen drar jag! Ha en awesome valborg alla!:) Det ska iaf jag ha.

Vi ses i dimman;)

28 april

Hej igen! Kom precis hem från stan. Har suttit ute hela dan, så jävla skönt väder ju:) Sommar nästan! Iaf planerade helgen lite, det är ju valborg på lördag. Tagga! Förresten vad ska ni göra på valborg? Jag ska festa, såklart;) Ska först grilla lite med mitt folk och sen blir det ferre haha. Är så jävla pepp alltså. Älskar valborg!! Aja nu ska jag dega lite grann. Bloggar sen!

Dags att dra!

Sådär nu är jag färdigfixad! Ska alldeles strax gå till bussen måste bara blogga först;) Vet inte hur uppdateringen blir idag men ska försöka mobilblogga iaf. Bra va?!:) Aja hörs senare hur som!

Dagens facelook

Feel the rain on your skin

Godmorgon! Idag är jag ledig hehe eller ah typ. Enligt mig själv är jag ledig:) Sitter och kollar sjunde himlen nu älskar att det är värsta moralprogrammet haha! Sen blir det duschen och lite plugg. Typ vid tre åker jag ner på stan och träffar en kompis. Trevligt trevligt:)

We♥it

Jag ger dig mina tårar men är stark när du är svag


Kass bildkvalité min mobil har:( Iaf hej igen! Kom hem från utvecklingssamtalet för en timme sen eller så. Kollar just nu på parlamentet, David Batra som dvärg haha♥ Jaja samtalet gick faktiskt bra. Fan vilken chock jag fick, brukar alltid gå skitdåligt på utvecklingssamtal. Men inte den här gången, duktig flicka;) Ikväll ska jag leka pluggis tänkte jag. Kommer ju få asmycket plugg eftersom det är snart nationella så tänkte plugga undan det mesta. Får se hur det går. Är ju inte direkt bra på det;)

On my way

Hejhej förlåt att jag knappt bloggade igår men dagen ba försvann haha! Men idag blir det bättre bloggning, ska försöka iaf:) Om en timme ungefär ska jag iväg med mamma till skolan för jag har utvecklingssamtal. Fattar dock inte varför för både jag och mamma vet exakt hur jag ligger till.. Men det är väl nödvändigt eller nåt. Idag hade jag för övrigt bara två lektioner och imorn är jag ledig haha värd första vecka. Just ja ska göra mitt första nationella på fredag om jag hinner! Hoppas på det iaf, vill bara klara av alla nationella prov och sen få sommarlov:D Längtar galet!

Source:We♥it

Angry Birds

Alltså jag är så jävla beroende av angry birds haha! Så fort jag får tråkigt dödar jag grisar, fattar inte varför. Men det spelet är så jävla beroendeframkallande typ:) Iaf kom nyss hem från skolan, hade en lektion i 40 minuter sen slutade jag. Värt? Hmm nej, men jag klagar inte;) Jakob sov här inatt så jag har inte fått sova nånting inatt om ni fattar?;) Driver bara, han rycker i sömnen så jag är vaken varenda gång jag sover bredvid honom haha! Hatar att sova bredvid han men kan ändå inte sova utan han, livet är svårt ibland.
Nu ska jag plugga lite eller kanske spela angry birds;)

Jag vill!








I want one:( Hatar att alla jag känner fyller 18 i år och får tatuera sig. Fuck haha...Bilder:Weheartit

25 april

Godmorgon vaknade för en halvtimme sen och ska snart dra! Inte lite stressad haha;) Ska iväg med mamma och bror nånstans. Iaf sista dagen på lovet, fuck. Orkar inte gå tillbaks till skolan men har väl inget val. Men nu ska jag fortsätta fixa mig, hörs senare!

Lagom fager suddig taskig kvalite-mobilbild!

Asså...

Hur fan kunde Rodney åka? Fattar verkligen inte folk som röstade kvar Madde. Tråkigare människa finns inte, liksom vad gör hon där? Sover typ jämt och är bara ful.. Orkar inte. Haha är på riktigt sur och fattar inte varför;) Nu ska jag kolla på Rupaul! Sen kommer Jakob hit och sover om han inte skiter i det. Skulle inte förvåna mig haha näe skoja typ;) Förresten så vill jag ha sommar och klättra på byggnadsställningar igen!


24 april

Hejhej kom hem från råby för ett tag sen. Är så jävla trött fast jag har sovit 12 timmar haha. Gårdagen var iaf nice fast lite tråkig haha men bebis kom till slut så slapp sova ensam;) Vaknade typ halv två och drog direkt hem och nu sitter jag här:) Idag måste jag nog plugga tyvärr, inte kul alls! Får se ifall nånting händer idag också. Är ju ledig imorn!

Tog inga bilder igår så det får bli en på en sliten chey istället!

Don't you know you're the one who makes me smile

Hej igen! Släkten gick för en timme sen och jag håller på att fixa mig för ikväll. Ingen aning om vad som händer men det är nice ändå! Vill grilla med skönt folk men får se. Ska iaf gå till bussen om cirka 20 så planerar väl med flickorna när jag kommer dit. Nu måste jag iaf bli klar innan bussen går. Hörs imorgon!





Relativt seriösa bilder;)

Extremt

God morgon! Sitter just nu och kollar på tv, nyduschad och fräsch;) Borde snart klä på mig och fixa hår och smink, för folket kommer hit om två timmar typ. Men orkar inte riktigt haha! Livet är ju väldigt hårt. Idag är det som sagt påsk och jag är redan mätt på godis:( Ingen bra start på dagen men men...
Hoppas ni får en bra påsk iaf!:)

Ett liv utan dig vill jag inte leva

Halloj! Haha hej fuling typ:* Fast nee.. Iaf spenderade kvällen med herr King Kong, sorgligaste filmen jag sett seriöst. Har sett den tre gånger och gråter blod varje gång. Eller typ iaf;) Annars då? Ligger just nu i sängen och inväntar nattligt besök av Blund, John Blund. Hahah fan vad ful jag är idag men I like it:D
Imorn är det påsk iaf så glad påsk i förväg typ! På dan kommer släkt hit och så och sen på kvällen drar jag troligtvis iväg på äventyr, spännande om jag får säga det själv;)
Men nu ska jag sova ha det gött!

Och ifall ni inte redan har fattat det så gillar jag gamla fula bilder på mig själv:)

I'm sorry

Hejhej! Förlåt att jag inte har bloggat men har inte vart hemma. Drog iväg till råby igår vid sju. Träffade linda och jessica, sen drog vi ut och träffade lite folk:) Satt vid stallet och hade tjillkrök typ vid en eld. Brände ansiktet typ haha:) Drog hem till jessica med jack o jakob typ vid tolv för flickan var liite för full haha;)
Vaknade astidigt imorse så är skittrött idag. Åkte hem typ vid ett nån gång och sen dess har jag bara lallat omkring hehu. Nu ska jag sova sen kolla big brother! Kanske träffar bebis sen om jag inte sover hela kvällen;)

The beautiful one

Hejhej! Förlåt att jag inte bloggade igår men orkade faktiskt inte. Gjorde ändå inget speciellt så hade inget att blogga om haha. Det enda som hände var att jag insåg att jag verkligen inte är en förhållandetyp. Gulliga grejer ger mig rysningar haha:) Iaf snart ska jag åka till bup yay typ haha! Sen ska jag och mamma köpa påskgodis. Älskar påsken, massa gratis godis haha:) Ikväll borde jag nog träffa bebisen men får se om jag orkar. Är inte världens roligaste människa efter bup men ah.. Nu ska jag iaf fortsätta fixa mig! Hörs senare.
Just nu:

Maic Sema




Asså kolla lyckan på Monteiro i bakgrunden haha!! Matchens självklara hjälte är Maic Sema♥ I 88 minuten kvitterade han och sen gjorde han det segrande målet en minut innan avslut! Haha lyckan var fan total. Trodde seriöst att danskarna skulle vinna men nä;) Fy fan Hammarby är på riktigt kärlek!
Bilderna är tagna från hammarbyfotboll.se

I väntan på maten...

Hej igen! Sitter just nu och kollar på Glamourama medans mamma lagar mat haha. Borde hjälpa till men är för lat;) Iaf så ska. jag som sagt äta snart sen tjilla lite. Mamma och jag köpte tårta (haha tjock) idag så antar att vi ska äta den också hehu:) Sen blir det nog bara att ta de lugnt hela kvällen dagen. Orkar inte riktigt folk idag!
Ska nog ha typ spa-dag eller nåt idag. Smörja in mig med bus och så. Måste verkligen bli brun!!!

Rupaul's Drag Race

Hej igen! Kollar just nu på Rupaul, älskar transor alltså:) Efter detta blir det nog sängen, är faktiskt trött fast jag bara har vart vaken i cirkus 12 timmar men sånt är livet. Behöver ju min skönhetssömn;) Btw så vet jag att jag har bloggat asdåligt idag. Men har mest suttit framför tvn haha. Jag och mamma hyrde första delen av sista filmen av Harry Potter. Grym film även fast den var ganska tråkig eftersom dom filmade landskap hela tiden haha. Sen var dom ju knappt på hogwarts. Men äh den var bra ändå:)

Söndag

Hej! Vaknade för två timmar sen men är fortfarande astrött! Har sovit för mycket tror jag haha:( Aja sitter och lyssnar på musik och äter chips. Har ingen aning om vad som händer idag, ska troligtvis bara chilla:)

source:We♥it

In the name of love


Nu drar jag ut på äventyr! Vet inte vad som kommer hända ikväll men något lär ju hända. Bra eller dåligt skiter i;)

Lördag

Fan vad skönt det är med lov! Eller ah lovet börjar ju på måndag men ändå haha. Gårdagen var helt jävla galen. Värsta bråket och folk sa att dom blev knivskurna(?) typ fattade inte riktigt. Drog iaf med mig jakob typ tolv för orkade inte va kvar. Kom hem typ ett och kollade på big brother. Bättre program finns ju inte haha:) Somnade tre typ och vaknade nio! Fast jakob sov fortfarande så chillade till tolv istället:) Sen drog han för typ en timme sen och jag väntar på mat. Mamma ska köpa med sig bk, tack gud!;) Ikväll blir det troligtvis tjill med jessica och fanny. Får se ifall vi festar eller bara tare lugnt. Haha fan vilket tråkigt inlägg asså men ah sånt är livet;)

Färdigfixad!

Sådär nu är jag fixad för ikväll! Ska gå till bussen om några minuter men måste ju blogga först;) Som sagt så vet jag inte hur det blir ikväll men förhoppningsvis blire nice:) Annars får jag åka hem och tröstäta choklad haha! Men ni får ha en grym fredag iaf! Hörs sen:)

Ser ut såhär idag, inte så bra bild men ändå:)

Thank God It's Friday!

Hej alla! Så jävla skönt att ha lov, ni fattar inte haha:) Idag är det som sagt fredag och allt är top notch! Eller inte men orkar inte tänka på tråkiga saker. Ska snart hoppa in i duschen och bli fräsch till ikväll. Vet inte vad som händer men ska till råby och flickorna iaf:) Får se vilka vi träffar ikväll. Nu är det iaf duschen som gäller!

It's a dangerous love affair

Goddagens;) Orkade inte blogga när jag kom hem från stan igår. Min nya mobil kom igår så försökte lära mig den hela kvällen haha. Iaf ska snart dra iväg till skolan. Har två lektioner idag och på båda lektionerna är det redovisning Hjälp! Men det går nog bra:) Sen ikväll blir det tjillkrök med skönt folk hoppas jag haha! Fast för mig blir det bara tjill eftersom jag går på medicin *suck* ;)

Fräääsch bild! Men ah bild på min bebis iaf:D

It's a wonderful surprise I'm in love, I'm in love


Sådär! Nu är jag fixad igen, behövde bättra på sminket och byta tröja haha:) Redo för idrott! Eller inte ska gå promenad pga alla mina sjukdomar. Men det är nice de med;) Hörs antagligen ikväll. Ha en awesome torsdag:) Om man nu kan ha det haha;) (Fan vad fult med alla smileysar, men äh)

Oopsie!


Hihi hoppsan!♥

Torsdag

Hej! Kom hem från skolan för en timme sen ungefär. Har hål i fyra timmar idag så drog hem, orkar inte sitta och tråka i skolan liksom hehe;) Ska snart sätta igång och plugga. Sen vid typ tolv åker jag tillbaks till skolan för att träna lite inför ventileringen. Fattar fortfarande ingenting:( Men skitsamma! Efter skolan blir det stan som jag skrev igår trevlans:) Men nu är det spanska som gäller, hörs sen!

Why try to make I unhappy?

Galet hur mycket jag hatar mina bihålor just nu! Liksom vad gör dom för mening egentligen? Dom värker ju bara... Känns som om något försöker ta sig ut ur mitt huvud, typ en alien eller nåt hahah kul eller?:( Och smärtstillande funkar inte och inte antibiotika skit... Haha ful jag är när jag gnäller! Men det gör seriöst grymt ont. Ni som haft bihåleinflammation förstår min smärta. Och idag har jag gjort absolut noll. Eller ah pluggade lite inför ventileringen på fredag hahha går inte bra kan jag ju säga. Är skitnervös, vet dock ej varför. Men har aldrig gjort en ventilering förr. Men det går säkert bra:) Nu ska jag snart sova, börjar åtta imorn. Efter skolan blir det troligtvis stan ett tag, tjill! Så vet inte hur bloggningen blir imorn men äh. Ni överlever en dag utan mig eller hehe?;) Söt chey som leker stor:$

Det går bra nu, eller inte

Hejhej! Är hemma från skolan idag pga mitt jävla ansikte. Fattar inte varför jag inte blir frisk?! Har vart sjuk i tre månader typ:( Aja fick iaf antibiotika och smärtstillande igår av läkaren. Så nu går jag på smärtstillande, morfin och en jävla massa tabletter. Haha bajen-pundare:(
Ska snart sätta igång och plugga, ska bara kolla klart på oc. Måste förbereda en ventilering och kunna en dialog utantill, på spanska! Får se ifall jag går ut och träffar nån ikväll. Får panik av att sitta hemma själv haha:)

Lagom trött:)

It's a wild world

Hej alla! Kom hem från skolan för aslängesen men har inte orkat blogga. Mitt huvud håller på att gå sönder på seriöst så ska till läkaren om en timme. Hoppas verkligen att jag får tabletter för nässpray hjälper inte alls haha vilket skämt.. Aja ska snart äta och sen plugga lite. Sen blir det läkaren som sagt. Och ifall jag inte kommer hem sent så kommer jakob hit. Myz;) Nu blire käk haha!

Goodmorning!

Sitter just nu och förbereder mig mentalt för att ta min medicin hahaha hatar den verkligen! Ska gå till bussen om tio minuter så måste verkligen ta den snart... Börjar skolan halv 12 så hade en asnice sovmorgon:) Går i skolan till fyra idag *suck* Orkar verkligen inte men sånt är livet! Bloggar mer när jag kommer hem. Ha en bra dag:)

Facelook för idag.

10 min

Om exakt tio minuter är det seriepremiär för hammarby! Tror inte ni fattar hur pepp jag är haha;) Assyriska-Hammarby är det som spelar idag, och jag har faktiskt ingen aning om hur det kommer gå. Hoppas på vinst iaf!
Forza Bajen♥

I owe you all my life


Jag är hungrig:(
Source:We♥it

Maybe there is a God

Hejhej! Kom hem från skolan för en halvtimme sen, så jävla skönt att jag bara går halvdagar den här veckan:) Speciellt eftersom jag fortfarande är sjuk. Bloggade riktigt dåligt i helgen men var på riktigt dåligt humör. Bråkade mest hela tiden haha! Är ingen förhållandemänniska riktigt;) Men det löste sig! Iaf igår kom Jakob hit och sov. Inte världens bästa ide för jag fick inte sova men äh;)
Nu ska jag plugga lite hade jag tänkt sen får jag se vad som händer ikväll och så!

Just nu! Dock för ful för att visa ansiktet haha

Lördag!

Hejsan! Bloggade inte igår men orkade inte riktigt. Var i skolan iaf och sen läkaren och tydligen har jag bihåleinflammation hahahha orkar inte:( På kvällen drog jag till Linda där det var lite folk men vart så jävla trött så drog hem kvart i tolv typ. Sen blev det knas mellan mig och jakob och ah.. Min fitta till granne var dum i huvudet också och började spika halv tre på natten. Idiot! Aja har iaf beställt en ny mobil:):) Får den om typ två veckor dock men äh life's good anyway!;)

Min nya och enda bebis♥ just nu iaf hehu;)

If we could escape the crowd somehow

Hej igen:)Faan vad trött jag är! Det är ju morfin i min medicin så blir astrött varje gång jag tar den haha. Bup idag var faktiskt inte så jobbigt tack o lov! Så är på ganska bra humör just nu:) Aja idag beställer jag troligtvis min nya mobil. Lycka alltså!! Och sen kommer jakob som sagt. Nice torsdag typ och imorn är det fredag! Fan vad bra humör jag är på haha:)

I wanna shoot the whole day down!

Hej hallå bloggen! Kom hem från skolan för en timme sen ungefär, klarade bara av en lektion:( Men ska gå dit imorgon och försöka vara kvar hela dagen, har bara två lektioner haha;) Nu ska jag tjilla ett tag och sen plugga lite. Vid två typ drar jag iväg till bup yay!:) Haha fast ne... Ikväll händer nog inte så mycket, Jakke kommer kanske hit men annars blire lugnt.

BKV Norrtälje-Hammarby

Idag börjar äntligen svenska cupen och på måndag börjar superettan! Bajen spelar mot norrtälje idag, matchen börjar typ nu. Troligtvis blire vinst eftersom bkv ligger i tvåan;) Hehe nej men hoppas på vinst iaf!

6 april

God morgon mina små bloggläsare!;) Är fortfarande sjuk, därför jag inte har bloggat. Mår dock mycket bättre idag än i lördags. Nu är jag bara förkyld och har lugninflammation haha! Har fått nån morfinhostmedicin så jag blir lite borta ungefär tre ggr om dan men de nice;) Imorgon ska jag iaf till skolan, har ett massivt arbete som måste in då. Längtar verkligen!:( Men men.. Idag ska jag plugga och sen ikväll kommer jakob♥ Men ah ha det bra och krya alla andra som också är sjuka:)

Source:We♥it

Riktigt jävla sjuk asså

Hej! Vet att jag har bloggat asdåligt men är faktiskt sjuk. Vaknade 8(!) igår och mådde skit på riktigt. Trodde att det berodde på nåt annat hehe;) Men nej jag är magsjuk, förkyld och har lunginflammation. Sjuukt nice alltså! Haha lär ju inte kunna gå till skolan nästa vecka. Känns lagom kul, har verkligen asmycket att göra nu i skolan:( Men måste bli frisk antar jag. Aja hoppas alla ni mår bättre än mig iaf!:)

Första gången, det slog mig, kärlek är smärta

Hej idag orkar jag faktist inte blogga. Kommer ändå inte vara hemma så mycket så det gör inte så mycket. Ska snart duscha sen äta och sen drar jag till Fanny:) Fredag=fest som alltid för mig haha;)

Sometimes late at night..

Hejhej asdålig uppdatering idag men har faktiskt inte varit hemma sen kvart över sju imorse. Iaf vaknade fem i sju så stressade som fan för att hinna till skolan. Såg ut som ett drägg men kom i tid iaf;) Hade prov i typ tre timmar idag och hade jag pluggat? Nej haha men fick kolla i boken så det var tjill ändå! Gick och käkade spicy med flickorna tre på lunchen sen tillbaks till skolan för att fortsätta provet haha. Sen blev det en jäävligt långpromenad på idrotten sen in till stan snabbt för att möta upp fanny, alexandra och ksenija och fixa lite saker. Sen stack jag och fanny till ikea och sen hem till henne. Tjillade där ett tag och pluggade(!) hahha ovanligt;)
Drog till hammarby och träffade jocke och marcus trevligt,trevligt även fast dom är småbarn haha:) Sen ut igen i snöstorm för att träffa sonny och jakob:) Awkward stämning men äh. Drog hem typ halv tio sen kollade jag på big brother ofc;) Och nu ska jag sova!
God natt!


Edit: Det här inlägget skulle upp igår halv tolv men mitt internet fucka ur så kunde inte lägga upp det!


  • Till bloggens startsida