22 augusti 2011

Första dagen på sista året idag då! Eller ah idag är det ju bara upprop så skolan börjar väl egentligen imorn men men. Sitter just nu, nyvaken och ofräsch, och kollar på Sjunde himlen, asbra program juu:) Sen ska jag väl fixa mig och åka in till stan. Såatteh nu ska jag klippa mig eller something. Kommer väl grina av ångest sen men shit the same!

Jefligt old bild men who cares?

8 år


Grattis broder i efterskott!♥ Och ja, bilden är fresh!!!

15 augusti 2011

Tjabba bloggen!;) Vet att jag är dålig på att uppdatera men kommer nog aldrig ändra mig. Så skitsamma! Ska snart sova för imorgon ska jag upp tidigt. Ska åka in till stan och tjilla intensivt med min allra käraste vän matte. Saknat honom faktiskt. Är ju så himla roligt att va med honom haha, fuling:) Men ah.... Har inte träffat han så mycket i sommar, inte bra. Han har ju ändå funnits i mitt liv sedan jag gick i ettan typ. Så vi firar väl typ tio år som vänner i år!:D Congrats!! Fast oftast är vi ovänner hehehe;) Dessutom är det sista gången jag ser honom på ett år typ imorn. Eller jag hoppas på det iaf!
Sen efter att jag vart med honom drar jag hem och firar min broder som fyller år. Och ah det var väl det.
Tjao!:)

Ps. Går inte att ladda upp bilder av någon anledning. Hade tänkt ladda upp en asfin bild på mig och matte men aja.:(ds.

12 augusti 2011

Bara för att jag har sommarlov igen!:):)

Horrorbild från power meet. Galen helg, ångrar det mesta. Men man ska ju ångra något som fått en att le och jag asgarva hela helgen så att ehhhh:D

  • Till bloggens startsida