Men det onda som river i bröstkorgen är väl över imorgon, visst?

Poikar, poikar, poikar... Jag tror jag hatar dom. Om möjligheten fanns skulle jag fan bli lesbisk. Eller nej, asexuell. Melinda som lesbian funkar inte. Skulle känna mig desorienterad och som en ecklig hest. Bais är det enda ordet som beskriver mitt liv just nu. Och ja, jag gillar att byta ut j till i. Det får mig att känna mig speciell. It raises me up liksom. Snart flyr jag till Nangjiala och blir bästa polare med Skorpan och Emils pappa. Dock hoppar jag Jonathan, his hair scares me:S Eller snart och snart. Mitt tidsperspektiv skiljer sig från andra vanliga dödliga. Jag ska ju dö när jag är 105 och sjunger pärleporten. Annorlunda chey? Jo man tackar. Snart blir det pompa och ståt iaf när Melinda ska ut och röja i helgen. Jag kysser fötterna på den som gjorde att midsommar, cityfestivalen och power meet är helgerna efter varandra. Nu ska jag tjecka in Kung fu panda 2, ja jag Ä L S K A R disney pixar. Låt mig! Och imorn får jag äntligen stilla min abstinens efter 13c. I'm officially out!

I just want something beautiful to touch me

Ibland vill jag bara fly, fly från denna värld vi alla kallar verklighet. Jag vill inte leva i verkligheten. Världen ter sig för stark i verkligheten och alla kanter är skarpa och klara. I verkligheten ska man inte göra något fel, för då suckar alltid någon högt och tycker man bär sig illa åt. I verklighetens värld ska alla vara perfekta. Dock hävdar alla att ingen är perfekt. Så varför får man inte göra något fel? I verkligheten ska man inte visa att man mår dåligt. När jag berättade för folk att jag gick på BUP såg jag chocken i deras ögon. Man kunde nästan se hur de rynkade på näsan, fast inombords. "Men herregud, människan berättar att hon går på psyk. Sådant borde inte få lämna hemmets väggar". Men jag skäms inte över att jag mår dåligt. Jag skäms inte över den självmordslängtan jag har haft och jag skäms absolut inte för mina ärr, både invärtes och utvärtes. Utan min psykiska ohälsa skulle jag inte vara jag. Att må dåligt är mänskligt eller hur? Visst, det kanske är lite patetiskt av mig att må dåligt över ett förhållande som varade i endast en månad. Sen är inte det det enda jag mår dåligt över, men det gjorde knappast saker bättre så att säga. Jag borde släppa det, jag vet.
Men jag är inte beredd att släppa det riktigt än. Fram till för ett halvår sen var jag emotionellt avtrubbad och jag tillät inte mig sjäv känna känslor. Men sen kom han och jag kände känslor! Och nu när han har försvunnit så kan jag inte sluta känna känslor. Så vad är egentligen bäst? Att inte känna känslor eller att känna en massa känslor? Jag vet inte... Jag önskar att vi levde i sagornas och lägereldarnas land. Att happily ever after var på riktigt. Livet blir inte alltid som man vill, det vet jag. Men några saker kan väl gå min väg.
Jag vet inte varför jag skriver denna text. Varför jag blottar mitt innersta på internet inför män
niskor jag inte känner är för mig en evig gåta. Men ibland är dem man inte känner dem enda som lyssnar. Och ibland är det bara skönt att skriva av sig och låta känslorna flöda.
Innan jag slutar vill jag att ni ska lova mig en sak. Försök att aldrig skämmas över ej själva. Det är inte värt mödan. Och ni har egentligen inget att skämmas över. Varken eran kropp, era känslor, er familj eller vad som helst. Och skäms absolut inte för att söka hjälp ifall ni mår dåligt. Jag är stolt över mig själv att jag har gått på BUP. Det visar att jag är stark nog att övervinna mina inre demoner och det borde ni också göra. Alla förtjänar att må bra!
Fred♥

Mr. Popper's penguins


Måste fan se den här! Pingviner är så jävla söta:)

Saknar dig fast du står här mitt framför mig


Familjen-Det Var Jag:

För alla gånger som vi dansat, och sjungit med fast ingen kan

Godmorgon alla glada! Älskar att ha sommarlov:D Har ni också det? Några av mina kompisar slutar på torsdag, faan vad segt. Aja ska snart ner till löga och bada med Fanny! Måste ju ta årets första dopp nån gång. Jag vet att jag är lite seg;) Vet inte hur länge jag blir kvar där men troligtvis länge. Måste bli brun också:) Hatar att det ska ta så lång tid att bli brun i den vanliga solen. Och ja jag har säkert asdåliga pigment haha;)



Hahha just nu skitfint hår!

Äntligen sommarlov!

Äntligen har jag gått ut tvåan! Dock känns det inte som sommarlov än men men.. Dessutom var jag så jävla sur igår för att jag inte fick ta studenten haha. Aja 365 dagar kvar bara:) Eftersom jag slutade skolan igår så blev kvällen fuckad haha! Älskar spontanfester♥ Dock var morgon inte så kul men äh sånt får man ta;) Jag och Fanny drog iaf in till stan direkt när vi vaknade och jag kom hem för två timmar sen. Det är därför jag inte har bloggat! Kollade nyss på Stockholm boogie och nu gör jag absolut ingenting. Älskar't!!:D Imorn blir det troligtvis tältning med mina tjejer!:) Får se, carpe diem helt enkelt;)

True words


Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig...

9 juni

Herregud vad grym jag är på att blogga! Eller?;) Nej men har varit så jävla slut. Men idag blir det ändring. Var nyss i skolan och tömde mitt skåp. Känns helt sjukt att jag slutar imorn! Men så jävla nice ändå:) Sommaren -11 kommer fan bli awesome♥ Längtar så grovt till sena sommarkvällar med nice folk, massa fest och Öland!
we♥it

We only said goodbye with words

Shiiit vad dåligt jag har bloggat idag, men det var sååå nice väder ute idag:D Älskar svensk sommar verkligen!! Drog till skolan och hade en lektion, jättevärt jodå(Y) Haha sen mötte jag upp Fanny, vi drog hem till mig så bytte jag om från jeans till shorts. Höll ju på att dö:O Sen ner på stan igen och möta upp Alexandra! Käkade med dom på spicy, älskar't;) Tillbaks till skolan så Fanny fick fixa lite saker. Sen drog vi ner på löga med Ksenija och Julia. Mötte även upp Oliver och Markus. Och ah stekte där. Brände min ena axel haha *sadface*
Kom hem för ett tag sen och kollar fotbollen, 1-3 till Hammarby. Älskade älskade bajen!

Fredag

Vaknade upp hos Erik typ vid två kanske. Satt typ ute och chillade ett tag sen skjutsa han hem mig. Duschade och så när jag kom hem. Smsade flickorna och planerade kvällen. Drog till framnäs med Fanny, Jessica och Linda. Var typ asmycket mygg där, blev typ uppäten:( Så vi drog därifrån, var knappt nåt folk där heller. Inge folk = inge kul eller?;) Aja drog till viksäng och fixade lite saker sen till löga för att det skulle vara folk där. Men det var det inte haha:( Vi gick i typ en timme för att komma till en tom plats fml... Aja sen drog jag och Linda till donken i väntan på bussen. Haha ganska kul att se alla fulla människor när man själv är spiknykter höhö;) Åkte hem typ vid ett så var hemma vid halv två. Somnade direkt.. Trött chey♥

Lökigt...

Fan vad varmt det är ute! Så jävla nice:) Sommaren är äntligen här. Har längat så grovt mycket. Dock måste jag sitta in och plugga idag *suck* Men ska bara göra två uppgifter sen skiter jag i skolan! Haha behöver ändå bara G i allt. Orkar inte direkt leka pluggis.

Förvånad men ack vad söt!:*

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder






Nu är jag färdigfixad och redo för mitt (förhoppningsvis) sista spanskaprov! Efter provet slutar jag och då stannar jag troligtvis kvar på stan med Fanny ett tag. Typ vid halv tre möter jag upp mami, så är det dags för avslutning på BUP. Kan inte fatta att jag gått där i ett halvår redan! Aja hörs efter skolan♥

7 juni

Godmorgon alla bloggläsare! Är uppe astidigt fast jag börjar halv tolv, men måste plugga haha:( Iaf så kollar jag på vakna med the voice för att bli pigg. Sen när det är slut blir det plugg fram tills jag måste gå. Har en lektion idag så drar troligtvis hem igen efter skolan och pluggar mer haha....

Gammal nyvaken bild!

Godnatt!

Nu ger jag fan upp. Har gjort fem uppgifter tror jag. Får plugga innan skolan imorn. Hoppas inte min lärare lackar på mig bara haha;) Imorgon har jag bara en lektion sen ska jag till bup, sista gången imorn:):):) Så jävla nice!
Aja nu ska jag sova godnatt!

Uttråkad!!!!!

Fan vad jag är uttråkad! Pluggar fortfarande och har sju uppgifter kvar.... Kommer aldrig bli klar fan:( Och det är finaste vädret ute och jag måste sitta inne och plugga. Fan, fan, fan.

All work work

Hej hej hallå! Sitter fortfarande och pluggar men nu har jag bara nio uppgifter kvar. Haha känns som om jag kommer få sitta hela natten och plugga:( Har dessutom ett spanskaprov imorgon som jag måste plugga till. Dock har jag ingen bok. Lyckat Melinda!

Pro patria♥

Godmorgon! Idag är det nationaldagen, grattis älskade älskade land!:) Dock kommer jag inte fira för jag måste plugga *suck*. Och imorn börjar skolan igen... Men ah, slutar ju på fredag så sista veckan kommer bli ganska nice:) Annars då? Sitter och pluggar klädd i jeansshorts och en gul t-shirt hihi svea rikes färger;) Tänkte inte ens på det när jag klädde på mig. Aja har precis blivit klar med en uppgift, bara tio kvar:(
Tagga till alltså!:D

Torsdag

Vaknade upp hemma hos Fanny i torsdags, höll på att dö. Så jävla varmt i rummet! Drack typ fem liter vatten och kollade på Sällskapsresan haha. Stig-helmer♥ Åkte hem runt två kanske och fixade mig innan jag drog till råby igen. Sen åkte jag, Jessica och Linda till Robin som hade inflyttningsfest. Ganska konstigt folk där men det var väl nice! Fick skjuts hem av Fannys pappa typ astidigt. Men jag och Jessica var väl inte så stabila;) När vi kom till råby drog Jessica hem och Alexandra drog till Fanny. Fast jag och Fanny tjillade på Råby ett tag. Träffade på Danyel och Rebecka(?), skämde nog ut oss rätt rejält haha:) Drog in till Fanny vid fyra kanske, sov inte ett dugg. Apor med eksem=dåligt. Iaf så smsade Erik på morgonen så drog hem och sov hos han vid tio på morgonen kanske haha! Och vad som hände där skriver jag inte här heheh;)

Final


Om tio minuter så är det final i Big Brother! Hoppas att rätt person vinner och att dom inte fuskar med rösterna igen... Vill verkligen att Simon ska vinna! Sen Martin och sist Peter. Egentligen är ju Rodney den självklara vinnaren men tv4 är ju PK så dom kunde ju inte ha kvar en kontroversiell deltagare som Rodney liksom. Vem hoppas ni vinner?:)

Onsdag

Orkar inte skriva allt som hänt under alla dagar jag inte bloggat så delar upp det, dag för dag. Bra va?:) Börjar med onsdag hehu.
Först drog jag ner till skolan astidigt för att ha en tipspromenad i fysik. Trodde det skulle gå asdålig men fick 11/16, hihi duktig! Sen blev det utklädnadsshow, faan vad jag längtar tills jag tar studenten. Bara 340 dagar kvar typ. Sen hade jag matteprov, det gick väl sådär.. Aja sen drog jag in till stan och mötte mamma och bror. Vi käkade på Jensens sen tvingade jag dom att gå i affärer. Köpte ett linne på bikbok och en parfym från HM, kan visa linnet sen! Drog hem vid typ sex och degade. Sen fixade jag mig och drog och mötte Fanny och Jessica. Blev tjillkrök hos Empo, Robin och Linda var också där:) Var där i några timmar. Drog hem och sov hos Fanny typ vid två eller tre kanske, vet inte haha:)

Dålig chey!

Hej bloggen, vet att jag inte bloggat på aslänge men blogg.se har strulat och har inte haft tid heller. Har festat sen i onsdags haha! Älskar att vara ledig:) Men ikväll ska jag stanna hemma faktiskt. Måste bli klar med alla skolarbeten och så. Har bara två dagar på mig, oops!:O Aja det fixar sig.

  • Till bloggens startsida