För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks. För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!


Inte världens bästa bild men typ såhär blev skillnaden på håret. Till vänster är mitt gamla urtvättade och till höger det nyfärgade ifall nån inte fattade;) Iaf kom nyss hem från bup och vill aldrig mer gå tillbaka haha:( Men nu är det över i alla fall och en vecka kvar tills jag måste dit igen. Och imorgon är det torsdag och sen fredag alltså helg:)

12:48

God morgon typ;) Är hemma från skolan idag igen hade bara en lektion så mamma tyckte jag kunde stanna hemma och bli frisk på riktigt typ hehe. Men ska gå imorgon för då får jag pengar och då kan jag ju inte stanna hemma haha:) Vad händer idag då? Ska snart sätta igång och plugga och sen vid två blir det bup. Usch vet att det kommer bli jobbigt idag:( Så alltså no makeup haha!

Gammal festbild, faan vad jag saknar dom tiderna!

Schwarzkopf

Hej igen! Sitter just nu med hårfärg i håret haha vart annars iofs;) Ska alldeles strax tvätta ur det och hoppas verkligen att det blir svart den här gången. Inte svart, blondt och brunt som jag hade innan. Lägger självklart upp före och efterbilder när håret är torrt och så:) Vilket troligtvis blir imorn!

Bild:Weheartit.com

Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får


Veronica Maggio- Jag Kommer:

Sjuk

Hej alla sitter just nu nerdegad i mitt täcke och har världens huvudvärk. Orkar inte bli sjuk igen. Går ju på medicin så nån gång kan jag väl få bli frisk eller? Haha orkar inte riktigt. Ska snart äta något och sen tycka synd om mig själv;) Ska plugga lite också, har ju massa tid och inget att göra så plugg it is!

Måndag 28 mars

Hejhej! Har inte riktigt haft tid att blogga idag så därför har uppdateringen varit lite seg. Snart ska jag börjar plugga *suck* Har så jävla mycket just nu, känns det som:( Men bara 3 veckor kvar sen är det lov och om 4 dagar är det fredag igen! Måste tänka positivt;). Imorgon går jag i skolan från 8 till 4 så imorn blir det nästan ingen bloggning alls men ska kompensera det på onsdag hehu!:)
Men nu blire plugg. Ha det bäst peace!

Outfit


Tröja- Adidas
T-shirt- H&M
Jeans- Gina Tricot

Skoladags!




Nu måste jag gå till skolan, slutar runt tre så bloggar då. Hörs sen!

Hmm

Faan vad trött jag är alltså! Orkar inte gå i skolan i fem timmar idag:( Fast har ju inget val dock, har iaf sovmorgon! Tur det skulle aldrig orka annars. Men nu ska jag hoppa in i duschen, hörs senare!

Söndag=pluggdag

Hej alla! Kom hem från Fanny för en halvtimme sen, hade världens tråkigaste lördag igår haha:) Jag, Linda, Jessica och Fanny satt hemma hos Jocke med folk och tråkades ihjäl. Har blivit så jävla van med att det alltid händer nåt kul varje helg så vart helt depp igår haha;)
Men nästa helg blir bättre:) Idag ska jag plugga gal1! Har tre läxor som måste göras idag. Ser inte fram emot det haha! Chockerande va?;) Nej men vem gillar läxor liksom?

Nu äre fest!

Idag ska jag festa, känner att jag inte orkar sitta hemma:) Men idag ska jag skita i killar och bara bry min om mina tjejor haha! Nej men så äre. Ska snart gå till bussen men behövde uppdatera bloggen först ju.
Men ni får alla ha en perfekt lördag!:)

Gangstah'''''' jaoo:D

Don't like reality it's way too clear to me

Tj0 igen jaaaao. Orkar seriöst inte den här dagen, orkar inte människorna jag umgås med, orkar inte mig själv heller haha! Så nu ska jag fan sova och imorn ska jag sova och på söndag ska jag sova:) Låter som en bra helg. Ska isolera mig ifrån allt och alla. Skiter i liksom.
Så god natt!:)

En sådär härligt fräsch och söt bild!

Just nu


Hahaha såhär känner jag just nu. Orkar inte!:)

Dagens lilla shopping

Köpte ju två tröjor, eller ah t-shirtar idag som sagt. Och den ena är ju ba too die for;) Nej men skämt åsido så är den faktiskt awesome! Den andra också. Och båda t-shirtarna är från killavdelningen precis som typ hela min garderob. Älskar killtröjor av nån anledning.

H&M 149 kr

Adidas 299 kr

TGIF!

Hejhej! Kom hem från stan för ungefär en timme sen men mitt internet har inte funkat så har inte kunnat blogga förrän nu. Gick in till stan efter skolan som sagt och mötte upp mamma. Vi gick till piercaren för att kolla mitt öra och det är suberbt;) Haha sen blev det att kolla i några affärer och så. Köpte två tröjor som ni får bild på senare:) Åkte hem vid halv ett ungefär, hämtade min bror och sen hem och bara chilla.
Planerna för kvällen är att stanna hemma, kommer kännas sjuuukt konstigt. Har festat varje fredag i snart tre månader och nu helt plötsligt, hemma. Eller ah troligtvis ifall världens fest dyker upp så blire lugnt fest haha;) Kommer nog inte vara hemma imorn eller vet inte. Känner att jag vill dra på tjillkrök med bästa folket och ba va:) Men får se!

God morgon!

Vaknade nyss och sitter just nu i min soffa och försöker vakna haha. Börjar typ elva idag så måste inte direkt stressa, sköönt:) Idag är det som sagt fredag! Har typ världens skönaste känsla i hela kroppen pga det. Vet ju inte riktigt vad som händer ikväll som sagt, men ska iaf plugga lite sen när jag kommer hem från stan. Kul liv men vill ju klara skolan:)
Nu ska jag äta frukost, svälter ihjäl annars;) Så skriver senare!

Duktig chey

Hej igen! Ligger just nu i sängen och bloggar, myyyyz. Ska snart sova för börjar ganska tidigt imorn. Som tur är har jag bara en lektion så slutar tolv:D Mycket nice tycker jag! Efter skolan drar jag in till stan med mami, ska kolla upp min piercing och lite sånt. Sen drar jag hem och bara chillar. Kanske festar kanske inte. Vet inte än och bryr mig inte så mycket heller. Tar det som det kommer typ:)
Btw idag har jag faktiskt pluggat precis som jag sa!*stolt* Haha det är inte ofta jag pluggar så är ju rätt så nöjd med mig själv;) Men nu ska jag dega lite innan jag somnar så god natt!

Helt jäla döööd asså...

Jag vet att jag fuckade allt, men snälla förlåt!

Måste samla mina tankar typ och vart gör man det bäst? Jo, duschen hihi:) Så nu drar jag in och duschar och rakar benen och så inför helgen. Vet dock inte vad som händer men bäst att vara förberedd liksom hehe;)Nej men ah. Bloggar mer när jag är fräsch igen!

What are words if you really don't mean them, when you say them?

Bjuder på en låt för jag har noll blogginspiration just nu! Har verkligen ingen aning om vad jag ska blogga om längre. Men jag kommer nog på något:)

Chris Medina- What Are Words:


Galen dag!

Hej:) Idag är jag gladare så det blir mycket uppdatering idag! Kom hem från skolan för en halvtimme sen ungefär. Skulle gå från skolan ut till landet typ på idrotten. Det var säkert en mil eller mer dit haha höll ju på att dö. Och det var lera överallt så mina ljusblåa byxor är snarare bruna nu:( *snyft*
Idag ska jag pluggapluggaplugga!!! Känner att jag måste bli bättre i skolan alltså. Vill ju komma in på ett bra universitet sen. Ska nog begrava mig i plugg hela helgen också, känner inte för att festa. Haha konstig chey;) Kommer dock festa ändå tror jag haha!:)

Såhär ser mina byxor ut just nu, ganska fina med prickar och allt;)

Men ni vet hur det känns, när röda ögon ser svart

Hej igen, alltså mår bara allmänt dåligt idag. Kommer inte blogga nåt mer idag. Just nu vill jag bara lämna västerås och människorna här.. Fy fan asså, aja imorn mår jag bättre. Så hörs då!:)

Shine on!

Tjabba, hahah ful! Kom nyss hem från skolan, matteprovet gick sådär faktikst. Har nog en chans på g iaf:) Efter provet satt jag och Martina och sov i väntan på nästa lektion. Sen drog jag hem eftersom eftermiddagen var frivillig. Skön dag! Nu ska jag äta något och sen plugga. Har en historiauppgift som ska in imorn.
Ikväll kommer kanske Jakob hit, hoppas det iaf. Mitt liv är kaos så behöver någon liksom:)

God natt:)

Nu går jag fan och lägger mig. Dagen har varit skit och jag har matteprov imorgon. Har jag pluggat? Svar: negativt. Hahah orkar fan inte. Men får ta igen det på nationella sen. Längtar bara tills provet är över för då får jag dra hem och gömma mig under täcket ett tag. Sen ska jag troligtvis träffa min bebis♥Och jag vet att jag har bloggat jääävligt dåligt idag. Men skitsamma det blir bättre imorn:)

Vilken?!

Ska köpa ny mobil snart men vet verkligen inte vilken jag vill ha, så ni måste hjälpa mig haha:) Väljer mellan en sony ericsson xperia x10 eller en iphone. Någon som vet vilken som är bäst?

God morgon!

Tisdag idag dåra. Börjar om tre timmar typ så borde väl börja fixa mig snart, men orkar inte haha! Har bara två lektioner sen ska jag till bup:( Gillar inte riktigt det stället men äh... När jag kommer hem så måste jag plugga järnet, har ju matteprov imorgon. Ska försöka få g iaf.
Troligtvis blir det dålig uppdatering idag för jag kommer hem vid fem nån gång och sen är det plugg som gäller! Men ska försöka hinna med några inlägg iaf:)

Måndag

Hej! Orkade inte blogga imorse var på dåligt humör haha:) Kom hem från skolan för ungefär en timme sen, så jävla segt att sluta skolan 4 en måndag... Ska snart plugga lite, har matteprov på onsdag typ algebra eller något. Haha va fan är det liksom, vet inte ens hur man uttalar det;) Sen blire duschen och typ glo på tv hela kvällen. Börjar halv 12 imorn så jävla skönt:):)

Gammal bild men orkar inte ta nya haha.

Ängel

Omg vad helgen var spårad haha. Galna människor överallt, psykos typ. Igår drog vi ihop lite folk hemma hos jessica och chillade. Eller ah det var tanken iaf men men;) Sov faktiskt hela natten igår haha till skillnad från fredag, men hade sällskap hehu. Måste sova bredvid någon annars får jag panik haha:)
Vaknade tidigt imorse och ba satt och degade med jakob och jessica. Sen drog jag hem vid tre typ.
Ska snart iväg till erikslund och träffa jakob, bebisen fyller 16 så måste ju träffa han liksom:)
Helt ovärt inlägg egentligen men ye, nu ska jag dra iaf!
Kram

Kärlek!

Hej! Kom precis ut ur duschen, älskar verkligen att ta långa, varma duschar och bara glömma världen. Kärlek på hög nivå typ;) Ska snart platta håret och sen drar jag igen, men ska ta det lugnt ikväll. Går ju på medicin så inte så bra att köra all-in då hehe.
Iaf igår åkte jag till Fanny som sagt. Mötte Erik på råby och snackade med han ett tag. Jävligt längesen alltså. Sen drog jag till Jessica där Fanny var och sen kaosade allt. Somnade runt ett och gick upp tre. Så har varit vaken sen typ tre inatt haha sov dock en halvtimme imorse med bebisen:)
Nu måste jag verkligen fixa mig, så peace;)

Gammal bild från min bebisperiod haha!

Borta

Nu ska jag dra till Fanny kommer troligtvis inte blogga nånting i helgen, men vi får se. Ha en bäst helg haha!:)

Sjukling typ

Hejsan bloggen;) Kom nyss hem från sjukhuset, skiiiitkul att va där verkligen!Hade tid 20 över 1 och är hemma nu liksom. Men ah thats life typ. Fick iaf medicin för 600 kr typ hahaha värt det är. Usch hatar livet just nu och hatar att va sjuk:) Tur att det är fredag för ikväll blire fest eller hoppas på det iaf:) Va ska ni göra ikväll?
Nu ska jag snart iväg till ica och köpa mat sen drar jag till Fanny och fixar mig, sen vet jag inte riktigt. Men nice måste det bli iaf!

Hahha så här ledsen blir man av att ta blodprov och att köpa medicin för 600 spänn haha:(

Dags att dra

Nu äre dags att dra till bussen! Hoppas verkligen att provet går bra, fast jag inte har pluggat haha;) Men brukar få g iaf så oroar mig inte. Btw så hatar jag att det ska snöa!!!!! Alltså snälla, det var ju vår typ igår och idag istid hahah orkar inte:(

Suddig söt sned bild!

Friday!

God morgon! Börjar 12 idag så sitter bara och degar just nu. Ska snart äta och sen börja fixa mig lite, dock inte mycket för ska bara göra ett prov och sen ska jag till läkaren. Mamma tror att jag har typ halsfluss eller nåt, man ba yay! Men ska festa även ifall jag är sjuk haha;) Vem orkar va hemma en hel helg liksom?

Gammal bild men är för ful för bild idag:)

Those words they never go away, they live on even when we're gone

Hej igen, kom hem från stan för ungefär en timme sen. Planerade helgen och åt på spicy med Fanny, mysigt;) Haha driver men ah. Troligtvis blire tvådagars i helgen, myche nice!:)
Sitter just nu och lyssnar på musik men ska snart plugga spanska. Har prov imorgon ack ack:( Sen blire duschen och Big brother och sedan ska jag sussa haha.

Nu: skola...igen


Nu drar jag iväg till skolan för att ha en tråkig teorilektion. Älska idrott!<3

Outfit!


Jeans: Gina Tricot
Tröja: WESC
Jacka: H&M
Halsduk: H&M

Jag drömmer om en framtid utan dig

Hejsan, hann inte blogga imorse för jag försov mig, oupsi;) Aja kom nyss hem från skolan har håltimme i fyra timmar så tjillar hemma ett tag. Ska åka tillbaks till skolan vid ett ungefär och sen in till stan med Fanny. Så kommer inte kunna blogga mycket idag. Men skitsamma typ.

God natt!


Dagens outfit


Inte världens bästa bild men orkar inte fixa nån bättre. Tröjan är iaf från Stone Island och legginsen är vanliga svarta från Bikbok, intressant va?!:)
Nu ska jag kolla på glee och försöka glömma bort mitt dunkande huvud!

Ovärd dag

Hejsan, kom hem från skolan för två timmar sen men blogg.se var knas så har inte kunnat blogga på ett tag. Iaf hade bara en lektion i 10 minuter idag sen fick man gå. Hahaha asså orkar inte min skola. Kunde liksom ha varit ledig idag men men. Ska snart gå och hämta min lillebror sen plugga.
Ikväll ska jag nog träffa Jakob ifall han orkar komma hit för jag orkar inte åka till han, haha fin chey:) Aja lägger upp en dagens outfit sen också!

Den osminkade sanningen

God morgon bloggen! Börjar sent idag med så chillar hemma just nu:) Ska börja fixa mig om typ en halvtimme så behöver inte direkt stressa. Fast det kommer jag nog göra ändå haha!

Desperata hemmafruarna


Desperate housewives börjar nu! Kommer troligtvis inte blogga mer idag, så vi hörs imorn antar jag:)

15 mars

Hej kom nyss hem från bup. Var faktiskt inte så jobbigt idag:) Dock var skolan jäävligt dryg, hade hål i typ tre timmar yay! Inte direkt haha. Nu ska jag snart äta, sen plugga och sen ska jag kanske träffa Jakob ifall jag kan fixa busspengar. Troligtvis inte för jag har typ slösat 150 kr på buss på en vecka, oupsi!;)

Off to school






Väldigt seriösa bilder! Men typ såhär ser jag ut idag, inte speciellt fixad men är ju fortfarande sjuk så orkar inte bry mig. Men nu måste jag gå. Hörs efter skolan!:)

Godmorgon!

Sitter just nu och väntar på att åka till skolan. Ska gå om typ en timme så måste hitta på nåt att göra, är jävligt rastlös just nu haha. Tror jag har rejäla koncentrationssvårigheter men äh nice ändå:)
Har bara två lektioner idag, sköööönt! Fast ska ju till bup kl 3 idag, inte skönt.

Sleepytimes:)

Dags att sova nu! Kommer dock somna om massa timmar, älskar att sova iofs men hatar att sova själv:( Får se ifall jag ska till skolan imorgon. Ska troligtvis till doktorn ifall det finns någon tid. Och vid tre ska jag till bup.
Får se helt enkelt. Hörs imorgon!

Duckface tieph;)

Mötet..

Hej igen. Mötet gick ju verkligen inte bra haha. Ska gå i sommarskola för att klara av mina kurser. Livet är föör nice:D Tänker tycka synd om mig själv resten av dagen så ciao!

Lagom död, lagom ful, lagom bränd.

Jag gav dig mitt hjärta bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana


Har fått några kommentarer om mitt hår och tänkte förklara haha! Är typ svart/mörkbrun/ljusbrunhårig nu med några få blonda slingor. Myche vackert! Färgade från blondt till svart i vintras men två förpackningar med färg täckte inte allt så jag är typ guldblond(?) på vissa ställen, sen har färgen gått ur ganska mycket också. Ska dock färga om allt snart igen. Så jag blir helt schwarzkopf:)
Och mitt hår är bara mitt eget. Hade jävligt långt förut men tappade ganska mycket hår när jag skulle färga svart. Haha tappade inget hår när jag blekte det fem dagar i rad i somras, men när jag gjorde tvärtom så blev jag skallig typ;) Nej men lite konstigt ändå.
Onödigt inlägg som fan men har ändå inte roligt att skriva om. Nu ska jag äta!

Bråttom

Hejhej! Ska snart dra iväg till skolan. Är egentligen sjuk men har ett möte 12 så måste gå på det *suck*:(
Efter mötet så drar jag hem igen, ska nog ligga under mitt täcke och tycka synd om mig haha! Kanske inte, måste plugga... Kul liv jag lever haha:(
Bloggar senare!


Bild tagen exakt nu, lagom sliten,sjuk chey:/

Söndag

Hej bloggen, orkade aldrig skriva något igår. Sov bara en halvtimme så var som en zombie hela dagen typ haha. Fredagen var chill, som sagt. Åkte hem till Sonik där Jakob var. Sen kom Fanny, Linda, Madde och Jessica så vi drog till Bjurhovda ett tag. Vid två drog vi därifrån, btw det var skitttråkigt där haha;)
Iaf träffade på lite folk på stan och på bussen. Sen kom Jakob och Sonny till Jessica vid tre. Sen blev det kaos för mig men ah;) Kul det med haha!

Idag måste jag verkligen plugga!:( Har ett prov/förhör imorgon och sen ska jag ha gjort en essä tills imorgon också. Haha liksom vad är en essä?! Aja ska snart äta lite, sen blire att plugga hela eftermiddagen, kvällen och natten. Tack och lov så slutar jag halv ett.
Bless halva studiedagar♥


Sometimes in my tears I drown but I never let it get me down



Utgång!

Ska snart dra iväg till bussen och åka till hammarby. Vill jävligt gärna festa men är sjuk så ska dra hem till Sonik och tjilla med några! Sen blire sova hos Fanny:)
Tjill kväll liksom haha;)

Tjill chey också!:D:D:D

Bebis


Hahaha ser ut som en lycklig liten unge, men äh jag känner mig som en lycklig liten unge för det är ju fredag idag!!:D Vet inte om jag ska festa eller va hemma idag, men de löser sig!
Ska snart dra iväg till skolan för att ha en lektion, nice:)
Cya!

Knas

Hej! Mitt internet fucka upp sig för några dagar sen så har inte kunnat blogga, har inte heller orkat blogga så ah;) Inget speciellt har hänt i veckan, har gått i skolan och vart me jakob typ:) Imorgon äre äntligen fredag! Blir väl troligtvis fest även fast jag är sjuk haha. Men orkar inte stanna hemma en helg liksom.
Idag har jag bara degat hemma, orkade inte ens gå till skolan idag men ska gå imorn tror jag.
Aja ointressant så....Peace!

Söndag...

God morgon:) Vaknade för ett tag sen men har inte orkat blogga haha. Är fan depp över att skolan börjar imorgon:( Vill verkligen inte dit! Men måste antar jag... Aja ska sluta deppa har ju en dag kvar av lovet hehu:)
Så nu ska jag hitta på nåt, hörs senare!

God morgon...

Shit vad trött jag är idag! Vaknade av att min jävla granne började borra 10, idiot typ. Men hon är ful så de är chill;) Aja är halvt vaken nu iaf, så ska göra frukost sen duscha!
Hörs senare:)

Skat jeg elsker dig

Hejsan! Har inte hunnit blogga på två dagar, har vart överallt och ingenstans typ;) I tisdags drog jag till råby på kvällen för att träffa Jakob:) Sen drog vi hem till Linda där Jessica och Fanny också var! Kollade Big Brother och bara snackade ett tag, alltid trevligt hehu. Sen skulle Linda till Empo så jag, Fanny och Jessica följde med henne en bit sen hem till Fanny och kollade sällskapsresan hahaha fint liv. Men vafan Stig Helmer är skön;)
Jakke kom efter ett tag, sen somnade vi alla i Fannys lilla säng, hemskt!
Och igår var jag bara hemma och tog det lugnt. Kollade film och så:)

Idag då? Drog ner på stan vid tre typ och träffade Fanny. Gick och åt på spicy sen solade vi. Så jävla skönt! Blev inte så brun tror men skitsamma, har bus hemma så. Träffade Ksenija och Aleksis också. Precis innan jag drog hem gick jag in på ica och köpte glass. Lite tjock kanske men det är gött ändå!;)


Ge mig sommar!


Orkar verkligen inte vintern längre, när fan ska det bli vår egentligen? Btw gammal bild från 7an hahahaha söta<3

1 mars



Är galet trött idag alltså! Orkar inte göra något speciellt idag, så ska bara va hemma och handla kläder. Fick ju studiebidraget igår så är ju rik nu;)

  • Till bloggens startsida