Love is the armour that we need




Tinie Tempah Ft. Kelly Rowland- Invincible:

Sista dagen som blondie...

Hej:)
Orkade inte blogga igår när jag kom hem, kom hem från stan typ halv tio så. Köpte bla tå tröjor, kan visa bild sen om det är nån som vill se haha:) Köpte också svart hårfärg, så idag blir jag schwarzkopf. Leskigt;)
Kommer nog ångra mig i några dagar eftersom jag slösade 2000 typ på att få mitt hår blondt men aja!
Har velat bli svarthårig så jävla länge så idag smäller det haha;)
Så vi hörs!

Kram


27 december

Hej:)
Har inte bloggat på jättelänge men min dator är fortfarande fucked up och det har ju varit jul och så.
Iaf så ska jag försöka blogga mer med början idag;)

Vaknade för typ en timme sen, hatar att jag inte kan sova länge men aja. Ska snart äta frukost och sen fixa mig. Ska möta Fanny på stan vid två typ, måste börja planera nyår. Taggar som fan just nu:D
Vet dock inte vart vi ska vara eller vad vi ska göra. Vet bara vilka jag vill träffa haha! Men ja, festa ska jag iaf göra:)
Lägger upp dagens outfit och sånt senare, har inte lagt upp det på evigheter ju! Ska fota mina julklappar också och lägga upp.
Aja hörs efter stan!:)

Kram



När livet slår ut, ska vi stå där tillsammans

Hej!
Känns så tråkigt att börja varje inlägg så, men vad ska man skriva? Aja kom hem för en halvtimme sen. Så ovärd dag, gick bara på no:n sen skulle jag till BUP. Alltså det var det värsta jag har varit med om! Snacka om allt som hänt sen man var 0 till nu. Så jävla sorgligt...
Men det kommer väl bli bättre:) Iaf nu är jag hemma och degar. Borde egentligen plugga men orkar inte. Med tanke på omständigheterna så kan jag lämna in senare. Ibland äre bra att vara knas;)
Haha nej men lov imorgon:D:D:D Sååå skönt!
Aja hörs kanske senare ifall jag orkar.

Kram


'Cause you're amazing just the way you are

Hej:)
Vaknade för längesen men har inte orkat blogga. Idag ska jag plugga, plugga, plugga. Så drygt men ja:(
En drygare sak är att jag inte kommer in på pluggnet så jag vet inte riktigt vad jag ska göra egentligen. Men ska försöka fixa det imorgon. Kul att skriva en uppsats på 8000 ord på en dag! Inte riktigt;)
Aja ska iaf göra historiauppgiften idag sen ska jag färga håret.

Kram

Och min dator är fortfarande fuckad så det får bli en gammal bild

5 dagar

Hej!
Har inte orkat blogga på massa dar. Min dator fick "virus" och för att få bort det så fick jag formatera om den så har inga bilder eller något. Så har inte riktigt haft lust att blogga. Just nu sitter jag vid mammas dator och bloggar!
Den här helgen har jag inte gjort något, taggar som fan inför nyår:D Bara en vecka och 6 dagar kvar typ haha.
Och idag händer nog inget heller. Har två stora uppgifter som måste in på onsdag så borde väl börja på dom snart. Men är ledig imorgon och har bara en lektion på tisdag så tror jag bara degar idag;) Eller egentligen har jag en lektion imorgon men känns ovärt att gå och på tisdag så ska jag till BUP (panik!:() så hinner bara gå på en lektion. Men ah.. Lov på onsdag så jävla skönt!:) Hatar tvåan av hela mitt hjärta, bara ett halvår kvar nu.
Aja bloggar mer sen!

Kram

13 december

Nu ska jag nog sova. Eller måste först läsa lite no men efter det! Har prov imorgon i genteknik och genetik. Kan typ inget men ah;) Hoppas på G!
Efter provet så blire att kolla på film resten av dagen. Ganska chill skola man går i:) Nej men brukar ju vara så sista veckan innan lov. I alla fall för mig haha:)

Btw en månad kvar tills jag fyller 17, ÅNGEST!:(

God natt

Dagens låt!




Sometimes love comes around...

Hej:)
Kom hem från skolan för en kvart sen ungefär, ska dock tillbaka halv tre för en labb. Orkar egentligen inte det eftersom jag är sjuk, men känns så ovärt att skita i det. Ska snart äta och sen plugga lite. Har två prov och massa inlämningar den här veckan. Sjukt stressigt nu innan jul!:(
Aja ska äta nu:)

Kram

Dålig

Hej, vet att jag är sämst på att blogga haha men orkar fan inte bry mig. Livet är knas! Ska försöka fixa skolan sista veckan innan jul så kommer troligtvis inte blogga alls den här veckan. Men äh vem bryr sig?
Ska även till BUP (tror jag), vill inte, vill inte, vill inte. Har sån jävla ångest för mitt liv alltså haha. Aja orkar inte skriva värsta emoinlägget för det är äckligt så hej då:D


Lördag

God morgon!
Gick upp för en timme sen, har sovit så jävla dåligt inatt. Hatar att vara sjuk:(
Och provet igår gick ju åt helvete haha! Aldrig mer ett spanskaprov eller ah;) Ikväll blir det troligtvis fest fastän jag är sjuk. Vem orkar sitta hemma en hel helg? Inte jag iaf haha.
Nu ska jag kolla på Kenza & Tyra show och Laguna Beach!
Hörs sen:)

Kram

Söt Chey♥♥♥

La prueba

Hej!
Ska snart dra till skolan för att göra ett spanskaprov. Mår skit men måste verkligen göra provet:(
Efter skolan drar jag in till stan och köper mat, sen drar jag hem igen. Haha värd dag...
Aja ikväll händer nog inget men imorgon blir det troligtvis fest ifall jag orkar:)

Kram

Helgen

Fredag:
Hade skola från typ 8 till 12, så jävla segt! Hatar fredagar, har bara tråkiga ämnen då nämligen.
Inte kul alltså haha, fast skolan är ju aldrig kul;) Men ah..
Drog hem runt halv ett för vi hade julkalendern i skolan. HAHA jag vet jävligt nördigt men min skola är random!
Drog iaf hem och degade. Sen typ fyra så drog jag ut och träffade Erik ett tag.Sen hem igen och äta och fixa mig. Drog ner på stan halv nio typ och träffade Fanny och planerade kvällen haha.
Åkte till bjurhovda och hade värsta deeptalket med folk hahaha. Aldrig mer!
Åkte hem typ halv två, fast jag skulle vart hemma ett ooops;)



Lördag:
Vaknade föööör tidigt, typ vid nio nånting. Så somnade om och gick upp halv ett kanske. Laddade ner random filmer och stannade hemma och tyckte synd om mig själv haha! Vettefan varför men ah;)
Mådde sämst psykiskt så sov ganska tidigt tror jag. Kommer inte ihåg hehe(a)



Söndag:
Kommer verkligen inte ihåg vad jag gjorde. Kommer bara ihåg att jag kollade på Hachiko! Ni vet den där filmen om hunden vars husse dör och hunden väntar på att han ska komma hem med tåget. Så han väntar på honom utanför tågstationen i tio år:( Sorglig film faktiskt.
Men grinade inte *stolt* ;)


Och så en random bild bara för att....

In Hoc Signo Vinces

Hej!
Kom hem från läkaren för en stund sen. Hade tid halv tio och sen efter så fikade jag och mamma, som alltid när vi är på sjukhuset haha;) Vilket är typ varje månad. Haha det är nästan jämt nåt fel på mig!
Aja anledningen till varför jag var hos doktorn är lite privat, men ska börja gå hos/på BUP. Förhoppningsvis får jag komma dit redan nästa vecka:) Är dock livrädd för att gå dit men det går nog bra!
Nu ska jag sova och sen plugga lite.

Kram

Burger King♥

Snart kommer mamma hem med burger king:D Vet dock inte om jag kommer kunna äta pga min hals men ska försöka. Vid halv sex sen så drar jag till min gamla skola och kollar när min lillebror har lucia, naw:)
Är väl hemma igen typ en timme senare, så bloggar då!


Hej:)
Mår verkligen inte bra idag:( Vill inte vara sjuk, har så sjukt mycket att göra innan lovet. Har minst tre prov och fyra-fem inlämningar! Och allt ska vara klart innan 20 december. Stress! Måste dessutom börja julhandla men vet inte vad jag ska köpa. Vet bara mammas juklapp, men mina bröder då?!
Aja nu ska jag kolla på Laguna Beach och skita i världen ett tag:) Inlägget om helgen kommer upp idag, det blev knas igår haha!

Kram

Ung och bortskämd

Nu ska jag kolla på ung och bortskämd, samtidigt som jag äter chips och tycker synd om mig själv haha:)
Börjar bli sjuk så den här veckan blir nog lugn, kanske;)


UppdaterarN

Hej!
Vet att min uppdatering har varit sämst sen i torsdags men har verkligen inte orkat ta tag i bloggen. Men nu är det måndag igen, ny vecka och nya tag! Kom hem från skolan för ungefär en timme sen, måndagarna känns så jävla ovärd. Har bara en timmes lektion sen slutar jag, men aja.
Nu ska jag äta lite och kolla på första säsongen av Laguna Beach. Hatar Kristin verkligen</3
Skriver om min helg i ett annat inlägg, för annars skulle det här bli en bok haha!
Så kolla in här om ett tag:)

Kram

Fincheyimössa

Drar snart in till stan och träffar Fanny ett tag. Klarar inte av att sitta inne hela dagen. Ska bara sminka mig lite och föhroppningsvis fixa håret sen drar jag!
Bloggar när jag kommer hem igen.

Kram

Skit också....

Tror jag ska gå och dö någonstans nu. Orkar inte med detta liv längre, känns som om jag sitter inne eller nåt. Bara för att man torska en enda gång, seriöst? Vilken tonåring har inte testat på både alkohol och droger? Ärligt, blir bara så jävla lack.
Ska glo film resten av kvällen sen sova bort hela morgondagen.
Hörs någon gång.

Kram

1 december!

Hej!
Slutade skolan 10.20 så var hemma typ elva men har varit så jävla seg så har inte orkat blogga;) Ska snart kolla på GSH och sen läsa någon random engelskabok som jag fick av min lärare idag.
Aja är som sagt skitseg idag så vet inte ifall det blir nå mer inlägg idag, kommer säkert somna när jag kollar på filmen haha. Men ska försöka blogga mer i alla fall. Har dock noll inspiration men ah:)

Kram

Söt gulligan:D:D

  • Till bloggens startsida